Problem s Driverom na zvukovu kartu
Problem s Driverom na zvukovu kartu
Takze mam dosku P5N32-E sli a nemoyem najst na nete funkcnz druiver na zvukovu kartu az mi je z toho do placu Nemohol by mi niekto pomoct Prosim na XP
Mam podobny problem, zvukovu kartu mam na doske GIGABYTE S-SERIES GB P31-DS3L , vzdy sa nainstalovala v pohode sama, teraz nechce vobec nainstalovat driver, v spravcovi hardveru vypisuje vykricnik pre nezname zariadenie pod nazvom PCI device, dam automaticky nainstalvoat driver, ja na nete nechhlada aj na cd z ktoreho sa to vzdy instalovalo a nic, rucne nainstalujem samotny ovladac z cd a nic, stale nejde zvuk a ten neznamy hardver PCI device ostava s vykricnikom, uz som skusal aj cez pridanie hardveru co je v ovladacich paneloch a nic stale, som bezradny. Skusal som uz aj restartovat pc x krat ze ci sa nahodou nespamata a zapne mu co a ako ale nic 
ked spustim napr winamp vypise ze bad direct sound driver, please install proper drivers or select another device in configuration
\\Aktualizovane (15.01.2009) nie nebolo to v tom ten som mal nainstalovany ako prvy hadam, ja som rozobral dosku, poodpajal som vsetko co sa dalo a znovu som ju zlozil, potom som skusil nainstalovat ale neslo, tak som resetol bios a znovu skontroloval vsetky nastavenia v nom a skusil som instalvoat z cd ale nepomohlo, tak som skusil stiahnut najnovsi ovladac a ten konecne fungoval, no doteraz neviem v com to mohlo byt ze to tak blblo
ked spustim napr winamp vypise ze bad direct sound driver, please install proper drivers or select another device in configuration
\\Aktualizovane (15.01.2009) nie nebolo to v tom ten som mal nainstalovany ako prvy hadam, ja som rozobral dosku, poodpajal som vsetko co sa dalo a znovu som ju zlozil, potom som skusil nainstalovat ale neslo, tak som resetol bios a znovu skontroloval vsetky nastavenia v nom a skusil som instalvoat z cd ale nepomohlo, tak som skusil stiahnut najnovsi ovladac a ten konecne fungoval, no doteraz neviem v com to mohlo byt ze to tak blblo