problem s grafikou
problem s grafikou
Mam problem s grafikou na notebooku, grafika je tam nvidia 520mx. problem vsak nastava len pri jednej hre - WOW. skusal som uz nainstalovat nove ovladace, direct x, skusal som aj vsetky nastavenia priamo vo wow, ale stale nic
-
Thommas
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: problem s grafikou
Preinštalovať hru?
nepomaha 
//autoeditácia príspevku (30 Okt 2011, 14:22)
a pritom cataclysm mi ide normalne, len wotlk akosi robi problemy
//autoeditácia príspevku (30 Okt 2011, 14:22)
a pritom cataclysm mi ide normalne, len wotlk akosi robi problemy
Mne blbne Grafika...ATI RADEON HD 4650 hrám hocjakú hru stále seká a potom napíše VPU recover resetoval grafický ovládač atď. a keď tú funkciu vypnem tak mi ani nezapne hru..už som si staihol aj novšie ovládače tie hru síce zepnú aj bez tej funkciu ale stále sekaju tka že sa vôbec nedajú hrať ? čo mám spraviť ?..ďakujem za odpoveď
Nemoze ist o nedostatocny vykon vga, cpu? Skusal si rozne nastavenia: rozlisenia, detailov, AA?
Uved procesor, ram a informacne vykon zdroja.
Uved procesor, ram a informacne vykon zdroja.
skúšal som aj minimálne nastavenia stále nič...mal som to zapojené aj v DVI ale to isté
CPU:Intel pentium D 915 2.80ghz
RAM: 2,5GB
GPU: ATI RADEON HD 4650
ZDROJ: to neviem...píše sa tam 230V ale neviem či to je ono ty asi myslíč skôr koľko Wattovy nie ?
CPU:Intel pentium D 915 2.80ghz
RAM: 2,5GB
GPU: ATI RADEON HD 4650
ZDROJ: to neviem...píše sa tam 230V ale neviem či to je ono ty asi myslíč skôr koľko Wattovy nie ?
Vidis zlepsenie pri znizeni detailov a rozlisenia? hwmonitorom skontroluj teploty
ak su teploty v norme, najprv by som skusil vypnut funkciu agp fast write v bios - za skusku nic nedas.
ak nie - odinstaluj catalysty, vycisti register od nich a znova nainstaluj.
funkciu vpu recover mas moznost vypnut v catalystoch. ide o to, ze ako do urceneho casu neodpoveda graficky subsystem, system ho resetne. moze to suvisiet s chybnym ovladacom ako aj s problemovym hw.
no pri vypnuti tejto funkcie zase hrozi, ze po opetovnom probleme ti klakne cely system.
wow je pomerne narocna hra na mnozsvo drobnych animovanych detailov, co predstavuje pomerne slusnu zataz pre gpu.
ak nie - mal by si reklamovat kartu.
ak nie - odinstaluj catalysty, vycisti register od nich a znova nainstaluj.
funkciu vpu recover mas moznost vypnut v catalystoch. ide o to, ze ako do urceneho casu neodpoveda graficky subsystem, system ho resetne. moze to suvisiet s chybnym ovladacom ako aj s problemovym hw.
no pri vypnuti tejto funkcie zase hrozi, ze po opetovnom probleme ti klakne cely system.
wow je pomerne narocna hra na mnozsvo drobnych animovanych detailov, co predstavuje pomerne slusnu zataz pre gpu.
ak nie - mal by si reklamovat kartu.
Ale ja mám grafiku PCIe...
Nahodit nanovo Win (bez crackov), aktualny ovladac, vyssie uvedeny monitorovaci soft a FurMark 1.9.1 . Monitorovanie nechat na pozadi a vga prevetrat FurMarkom [fullscreen, BURN-IN test] aspon 20 min. a sledovat maximalky v HWmonitore. Ak sa problem neprejavi, nasledne rovnaky postup s hrou (najlepsie niekym vyskusanou na danom OS).
Ak zacne blbnut, vyskusat v inom pc a pri rovnakych vysledkoch uz kartu reklamovat.
Ak zacne blbnut, vyskusat v inom pc a pri rovnakych vysledkoch uz kartu reklamovat.