problem so skolou

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
vrtulnik
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

problem so skolou

Príspevok od používateľa vrtulnik »

cawte.. viem ze to sem neparti ale potrebujem od vas pomoc mam taky problem v skole nas presadili s kamaratom inde ako sme si sadli na zaciatku skol.roka a tam kde nas presadil ucitel nam robia zle napr..kamaratovi beru veci aj mne nekedy fackaju ma aj kamarata buchaju cez prestavvky atd.. nwm co mam robit mam im prije*** alebo co ucitelom sa to neoplati vravet lebo sa to kkti aj triednymu som to vravel nak nas presadi ale ten ne lebo nas je 32 a sme tam natlacený a jeden ma taky problem druhy taky ... plss poradte co mam s tymi kktmi robit uz sa to enda vydrzat ... :cry: :cry: THX.
DMC
Novice
Novice

Príspevok od používateľa DMC »

Cauko. No ak nieco proti tomu fakt neurobis tak s tym urcite neprestanu A pod tym ,,urobit nieco proti tomu" nemyslim iba odsadnut si od nich... Kolko mas inak rokov??
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Ved sa bran :) Ked ti da facku, tak mu ju vrat. Ked je silnejsi, tak ti pri naslednej bitke (ak do nej pojde) trochu ublizi a ked prides krvavy za riaditelom, tak uz to bude riesit. Ty budes v prave, preotze si sa iba branil.
Takze bud ti neublizi a da ti pokoj, alebo ti ublizi a da ti pokoj na pokyn riaditela, nemas co stratit :) Len sa prosim nebran nozom, stolickou alebo nejakou inou zbranou, vzdy mu vrat iba to, co spravil on tebe.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

1. Ries to s ucitelom, ak nepomoze mu to povedat raz, tak chod za nim znova a znova.
2. Ak nepomoze ucitel, tak to povedz rodicom.
3. Vrat im to.
vrtulnik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

GothaR napísal:Ved sa bran :) Ked ti da facku, tak mu ju vrat. Ked je silnejsi, tak ti pri naslednej bitke (ak do nej pojde) trochu ublizi a ked prides krvavy za riaditelom, tak uz to bude riesit. Ty budes v prave, preotze si sa iba branil.
Takze bud ti neublizi a da ti pokoj, alebo ti ublizi a da ti pokoj na pokyn riaditela, nemas co stratit :) Len sa prosim nebran nozom, stolickou alebo nejakou inou zbranou, vzdy mu vrat iba to, co spravil on tebe.
no ale ja som mu to vravit ale on robi ako napriek a necem mu prije*** budem mat zje*y lebo cela skola na ko*ot od ziakov(niektorych) az po ucitelov

/ no ako to neni zla skola mam v kazdej triede notebook good na chodbe 4 pc za 40000 Sk dokopy mame okolo 40 pc ako neni to zle ale ziaci su sami kkti :( to ma je*e

a este je to kamarat z dediny a robi kktiny to je pridrbanec uz som s nim mal prblem vo 4. triede ale nejak sa to vyriesolo a sme zase kamarati ale on je kkt ale furt robi napriek aj kmosovy ktory je z tej istej dediny
quancej
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa quancej »

z tvojho prispevku usudzujem, ze si na prvak na strednej. zaciatky nie su nikde lahke.
zalovat alebo bonzovat sa ti neoplati, len sa to vystupnuje. neostava ti ine riesenie, len sa aktivne branit. dokazat im, ze mas guraz napriklad gotharovym sposobom. este by mohlo zabrat ziskanim si na svoju stranu inych spoluziakov, docielit aby bola proti nim cela trieda.
vrtulnik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

quancej napísal:z tvojho prispevku usudzujem, ze si na prvak na strednej. zaciatky nie su nikde lahke.
zalovat alebo bonzovat sa ti neoplati, len sa to vystupnuje. neostava ti ine riesenie, len sa aktivne branit. dokazat im, ze mas guraz napriklad gotharovym sposobom. este by mohlo zabrat ziskanim si na svoju stranu inych spoluziakov, docielit aby bola proti nim cela trieda.
no ja som 8. a kazdy je tam nejak pridrbany jeden je psychopat doslovne raz pohrizol spoluziaka ..:D
wolodo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa wolodo »

hmmm myslim ze keby si chcel tak mu uz jednu vratis a nedaval by si to sem
skus to vyriesit ty, sak ked pojde za ucitelom tak vas len odsadi a to chces docielit, ak by chcel ucitel nejaku poznamku alebo co ti dat tak sa hned uhrad, ja som vam vravel ze tam nechcem sediet ze mi robia napriek a vy ste mi nepomohli tak si pomaham sam. a Mas pokoj, ucitel pochopi ze urobil chybu a taktiez ta hned odsadi.
vrtulnik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

wolodo napísal:hmmm myslim ze keby si chcel tak mu uz jednu vratis a nedaval by si to sem
skus to vyriesit ty, sak ked pojde za ucitelom tak vas len odsadi a to chces docielit, ak by chcel ucitel nejaku poznamku alebo co ti dat tak sa hned uhrad, ja som vam vravel ze tam nechcem sediet ze mi robia napriek a vy ste mi nepomohli tak si pomaham sam. a Mas pokoj, ucitel pochopi ze urobil chybu a taktiez ta hned odsadi.
ok vyskusam :?
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

vrtulnik napísal:a este je to kamarat z dediny a robi kktiny to je pridrbanec uz som s nim mal prblem vo 4. triede ale nejak sa to vyriesolo a sme zase kamarati ale on je kkt ale furt robi napriek aj kmosovy ktory je z tej istej dediny
Mas dobre vyjadrovanie a este lepsich kamaratov :wink:
A pokial vam robi/a zle aj cez prestavky, ako si pisal, tak tam asi rozsadenie moc nepomoze. Ak sa nechcete bit a vyriesit to inou cestou, tak bez pomoci ucitelov alebo rodicov to asi nepojde. Ked ta bude najblizsie fackovat, alebo provokovat, nech to niekto dalsi nahra na mobil a potom ukazte triednemu to video.
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Si zo Ziaru? Na aku skolu chodis? A je to este aktualne?
Menojenanič
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Menojenanič »

Bráň sa,ak to nepomôže,povedz o tom rodičom a ak ani potom neprestanú,chod na to radikálne-na políciu. :?
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Menojenanič napísal:Bráň sa,ak to nepomôže,povedz o tom rodičom a ak ani potom neprestanú,chod na to radikálne-na políciu. :?
Tak ty by si sa mala zobudit zo sna.
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Zaxman »

policia ?? netrep somariny ................

sranda je na tom to že ked mu to vrati a dostane poznamku že sa bije tak potom ked ho bude zase ten druhy biť tak aby to neskončilo tak že najhorši bude on (teda bitý )

si 8. nemaš staršieho brata ?? povec mu to nech trochu postraši toho 8. nejake slovičko ako kolko krat sa dotkneš brata tolko krat sa ja dotknem teba a vyriešene ..........popripade nvm akych maš rodičov ale tak kamarat to svojim povedal a spravili v škole take delobuchy že sa riaditel skoro pototo.................tiež to bola ta ista situacia chala bili .....samozrejme oni iba zosrandy ale dotičny to tak necitil a ani to tak nevyzeralo a prišiel zatým chalanom otec(bitého) prepleskol ho a povedal šak to bolo len zo srandy a odvtedy sa nič nedialo ..........vraj ked odchadzal tak ešte povedal že ked sa mu bude niekto smiať že žaluje ocovy tak sa rád vraaati ........a myslim že ked niesi na strednej alebo VŠ tak neni hamba ked si neriešiš problemy sám
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

hojko napísal:1. Ries to s ucitelom, ak nepomoze mu to povedat raz, tak chod za nim znova a znova.
2. Ak nepomoze ucitel, tak to povedz rodicom.
3. Vrat im to.
1. Dlho si nebol v skole
2. Mal som problemy toto typu na zakladke
3. Riesil som to s triednym
4. Ked to nepomahalo tak som to povedal doma,
5. Moja mam bola osobne u triedneho doma
6. Stale nepomohlo
7. Bol do toho zainteresovany aj riaditel, a z casti to pomohlo no casom zacali znova...
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Zaxman »

no ale nejak si to nedopovedal ?? tak si to prežival až kym si neskončil školu alebo sa to nakoniec predcalen vyriešilo ??.............triedny ani učitel nič nespravia ludia čo sa takto mlatia ,teda mlatia druhych si potrebuju dokazať silu pred spolužiačkami a ziskať rešpekt a ked pride učitel su neviniatka slubuju že nič vpohode už sa to nesta a otyžden sme s5 .........začinaju si vymišlať že ma vyprovokoval nadaval mi na rodičov atd. ...............učiťelov sa nezlaknu ale ked ich niekto dobre prefacka tak sa spameta
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Ano mal som s tou partiou problem da sa povedat stale.....a nebol som to len ja, bolo to este zopar ludi, lezne vsetci sa bali s tym nieco robit. Ked prisiel do triedy triedny, s tym, ze ja som sa mu stazoval ,tak ma vysmiali vsetci, ze to neni pravda....lebo boli posraty....no skusal som to riesit aj tym, ze som im obcas vylepil, jedneho som fajne prefackal, bol pokakany a na druhy den ma cakal jeho cela partia pred skolou.....potom som sa bal vyjst zo skoly....
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

to sú tí kok**kovia čo sú machri keď ich je 23. Keď je niekto z nich sám, je posratý keď okolo neho prebehne mačka.
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Re: problem so skolou

Príspevok od používateľa triple »

vrtulnik napísal:...triednymu...
no a? a čo si čakal.. že sa k lazníkom budú správať slušne?
vrtulnik napísal:no ale ja som mu to vravit ale on robi ako napriek a necem mu prije*** budem mat zje*y lebo cela skola na ko*ot od ziakov(niektorych) az po ucitelov

/ no ako to neni zla skola mam v kazdej triede notebook good na chodbe 4 pc za 40000 Sk dokopy mame okolo 40 pc ako neni to zle ale ziaci su sami kkti :( to ma je*e

a este je to kamarat z dediny a robi kktiny to je pridrbanec uz som s nim mal prblem vo 4. triede ale nejak sa to vyriesolo a sme zase kamarati ale on je kkt ale furt robi napriek aj kmosovy ktory je z tej istej dediny
toto nemá ani hlavu ani patu..podla mna si zaostalý a preto ťa aj týrajú.. typický prípad loosera, ktorý si za to môže sám
vrtulnik napísal:/ no ako to neni zla skola mam v kazdej triede notebook good na chodbe 4 pc za 40000 Sk dokopy mame okolo 40 pc ako neni to zle ale ziaci su sami kkti :( to ma je*e
toto sa hodí sem: http://www.hojko.com/mam-kamarata-co-si ... 05801.html
Shark_360
Star
Star

Príspevok od používateľa Shark_360 »

Asi mal na mysli tie PC, co dostala kazda zakladka od statu. Hmm...zakladka byva vacsinou plna takychto zm*dov. Do mna v triede kedysi tiez davali tak zo pol roka. Ked si vsimli, ze ich ignorujem, tak zacali aj oni mna a bol pokoj. No nikdy to ani z jednej strany nepresiahlo slovne urazky. Cize bitka sa kvoli tomu nikdy nekonala.
Napísať odpoveď