takze - skonroluj ci ma kazdy pri svojom zelenu gulku/hviezdicku - musi byt zelene
Ak aj je, klikni na kezdeho pravym tlacidlom a daj Ping - bude ti vypisovat odozvy ostatnych hracov, optimum je tak do 50
Kazdy musi mat rovnaku verziu W3
Ak splnate toto tak fakt nvm v com moze byt problem
Tak som to skontroloval. Zelene hviezdicky mame,pingy su v poriadku, verzia W3 rovnaka a stale to nejde. Pocul som o nejakam premosteni alebo niecom podobnom v hamachi...nevie niekto ako na to... thx
Ak ho mas zakupený, tak nadviazat kontakt so supportom , ak nie, tak nevidim dovod nepouzivat free. Alebo aka funkcia ti chýba vo free, ktoru plne vyuzivas a vo free nie je?
Ked nieco hram, tak mi to seka, a ked skusim pingnut uzivatela tak mi ukazuje cas spojenia vyprsal. Ale niekedy mi to ide normalne. A net mi ide v poho. Ako by som to vyriesil? Vopred dakujem.
Rammer napísal:Ked nieco hram, tak mi to seka, a ked skusim pingnut uzivatela tak mi ukazuje cas spojenia vyprsal. Ale niekedy mi to ide normalne. A net mi ide v poho. Ako by som to vyriesil? Vopred dakujem.
Je to u viacerych nie len u jedneho. Ale myslim, ze chybu mam ja. Niekedy nam to ide v pohode, ale zvacsa nie. Vacsinou mne ide pingnut jeho, ale on ked skusa mna, tak sa mu ukaze cas spojenia vyprsal.
a tie sipky a gulicky ? mas u neho zelenu gulicku ? (dobre spojenie)
modru sipku ( slabe spojenie) alebo ((((tusim zltu sipku )))) to znamena ze v podstate ziadne spojenie.. vtedy sa ten clovek v hre s tebou ani nespoji.. skus sa opingovat cez sme.sk alebo cez browser..
to je divne... skus ty aj kamos vypnut FW a potom pingnut
zelena gulicka znamena 100%-tne spojenie.. zatial co ta modra sipka znamena trosku na hovno slabe spojenie
prosim, co mam robit? zapnem hamachi, chcem sa prihlasit, ale vyhodi mi hlasku Zprostředkující server odmítl váš požadavek na přihlášení. uz fakt neviem co mam robit. bol som tam prihlaseny asi pred tyzdnom, a teraz ani za boha . help me
KEd zrobim siet na hamachi a sa na mna napoji kamarat tak server jednoducho nevidno skusali sme to pri hrach NFS U2 a CS 1.6. ked zrobi server niekto iny tam kto ide v poho.... Neviete co stym?
Caute ako vam ide hamachi 1.0.2.3?
Nie a nie to spolahlivo spustit hlavne CS.
Nikto v sieti nevidi nikoho hru co sme pripojeny vseci mame rovnaku verziu CS aj hamachi. Aliasi mame nastavene ale v niektorych pripadoch ani len nepingame jeden druheho. v minulosti to vzdy islo bezproblemovo skoro vzdy ak islo samotne hamachi.