prsten
-
webstersk
Novice
- Kontaktovať používateľa:
prsten
Cau
ked som dnes siel domou tak ma zastavil nejaky z turecka ze nema benzin tak som mu dal benzin 5L
ale nemal cim zaplatit tak mi dal tento prsten ale chcel aby som mu dal este 20eur(ze prsten ma vacsiu hodnotu ako benzin v hodnote 5 eur) ale pri sebe som nemal peniaze som mu ukazal penazenku tak mi dal tento prsten
je to pravy prsten????
cislo na prsteny na fotke neni moc dobre vidiet ale ja ho precitam a je tam napisane 585 cislo
ked som dnes siel domou tak ma zastavil nejaky z turecka ze nema benzin tak som mu dal benzin 5L
ale nemal cim zaplatit tak mi dal tento prsten ale chcel aby som mu dal este 20eur(ze prsten ma vacsiu hodnotu ako benzin v hodnote 5 eur) ale pri sebe som nemal peniaze som mu ukazal penazenku tak mi dal tento prsten
je to pravy prsten????
cislo na prsteny na fotke neni moc dobre vidiet ale ja ho precitam a je tam napisane 585 cislo
585 znamena 14 karátov a este si ho mohol odvazit ze kolko gramov vazi
(to som len nasiel na google, som zvedavy co sem prispeju ini)
nejaky luxus shop co som nasiel na nete
Bežná cena: 200€ za Váhu: 4,30 gramu
Karáty a zlato
Karáty vyjadrujú pri zlate rýdzosť zliatiny. To znamená, že čím vyšší karát, tým čistejšie zlato doma máte. Čisté zlato obsahuje podiel zlata vo výške 99,9% a označované býva aj ako zlato 999. To má potom 24 karátov, čo je najvyššia možná hodnota. Najbežnejšie predávané býva zlato 8-karátové, označované ako zlato 333, ďalej 14-karátové známe ako zlato 585, a napokon 18-karátové – zlato 750. To prvé má podiel zlata 33,3%, druhé 58,5% a 18-karátové zlato obsahuje 75% zlata.
(to som len nasiel na google, som zvedavy co sem prispeju ini)
nejaky luxus shop co som nasiel na nete
Bežná cena: 200€ za Váhu: 4,30 gramu
Karáty a zlato
Karáty vyjadrujú pri zlate rýdzosť zliatiny. To znamená, že čím vyšší karát, tým čistejšie zlato doma máte. Čisté zlato obsahuje podiel zlata vo výške 99,9% a označované býva aj ako zlato 999. To má potom 24 karátov, čo je najvyššia možná hodnota. Najbežnejšie predávané býva zlato 8-karátové, označované ako zlato 333, ďalej 14-karátové známe ako zlato 585, a napokon 18-karátové – zlato 750. To prvé má podiel zlata 33,3%, druhé 58,5% a 18-karátové zlato obsahuje 75% zlata.
Snad bude pravy, ale casto pocuvam v dopravnom servise ako romovia predstieraju pokazene auto a chcu vymenit pohonne hmoty za kus latky, zaclony alebo koberca...Uz sa mi stalo aj pred jednym velkym obchodom v Humennom ze taky pocernejsi chceli odtiahnut kdesi staru zigu a slubil mi za to kufrik s utahovackou...ale moc som im neveril a kedze som mal pri sebe vecsi obnos penazi tak som radsej isiel kade lahsie.
-
webstersk
Novice
- Kontaktovať používateľa:
anglicka ne to nebola ani europskej unii znacka
ale volant mal nalavej strane
//autoeditácia príspevku ( 25 May 2009, 21:25 )
//autoeditácia príspevku ( 25 May 2009, 21:25 )
nene to bola luxusne auto znacku neveim a maly aj batozinyJuicy napísal:Snad bude pravy, ale casto pocuvam v dopravnom servise ako romovia predstieraju pokazene auto a chcu vymenit pohonne hmoty za kus latky, zaclony alebo koberca...Uz sa mi stalo aj pred jednym velkym obchodom v Humennom ze taky pocernejsi chceli odtiahnut kdesi staru zigu a slubil mi za to kufrik s utahovackou...ale moc som im neveril a kedze som mal pri sebe vecsi obnos penazi tak som radsej isiel kade lahsie.