Prvé stretnutie - nápady na prekvapenie

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
bindo011
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: Prvé stretnutie - nápady na prekvapenie

Príspevok od používateľa bindo011 »

Grim, ak mi teraz nájdeš vonku rozkvitnuté tulipány, poj*bem v nich aj teba! :lol:
nanana
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa nanana »

Tiez neodporucam ziadny darcek, zeny nemaju radi ked sa chalan prilis snazi, lebo potom to vnimaju ako keby si na nich tlacil. Chlope, vsak ty si ju este ani nevidel, nestretol si sa s nou. Co ked sa ti v skutocnosti nebude pacit ? A co ked si nebudete rozumiet tak ako cez spravy ? Aby si nebol potom sklamany ... fotky niekedy klamu. Mne sa uz raz stalo, ze sa mi pacila baba, s ktorou som si pisal. Tak sme sa stretli a v skutocnosti nebola taka pekna ako na fotkach. Vlastne v skutocnosti sa mi velmi ani nepacila, ked sa tak viac usmiala som si vsimol, ze ma krive zuby, ktore ma desili a jej hlas bol taky cudny, ze sa mi vobec nepacil a tak celkovo tam vobec nebola z mojej strany nejaka fyzicka pritazlivost a cely cas som si v duchu vravel, ze nech to uz skonci, ze toto nebol dobry napad a ze to nedopadne dobre. Nanestastie bola dost ukecana a tak som to musel trpiet 4 hodiny! Nejak som jej nechcel narovinu povedat, ze z tohto nemam dobry pocit, ze nechajme to a podme kazdy svojou cestou. No bohuzial toto je riziko toho, ked si s niekym len pises a nikdy si ho nevidel v skutocnosti, mozes byt prijemne prekvapeny, ale aj nemilo sklamany. Takze drz sa pri zemi.
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...heh...mne sa stalo niečo podobné, na fotkýách celkom pekná a keď som došiel na stretko, tak som rozmýšľal, či to neotočím a nezdrhnem preč...
bucuresti
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa bucuresti »

U mňa sa zase stalo, že som bol na stretku, na fotkach priemerná baba, a na živo mi skoro oči vypadli, ale nie vždy to dopadne takto :)
seductive
Novice
Novice

Príspevok od používateľa seductive »

Ďakujem všetkým za rady, aj keď sa možno viacerí snažili byť viac "vtipní" ako nápomocní. Hovorím, nie je to moje prvé rande, ani vonkoncom moja prvá známosť. Hovorím len to, že mám pocit že som sa na ňu až príliš namotal, mám pocit že ju vidím všade a to sa poznáme niekoľko týždňov cez internet. Trávime fakt dosť času každý deň na nete, či FB, Whatsapp a podobne. Videl som neskutočné množstvo jej fotiek, takže nejak sa toho nepríjemného prekvapenia nebojím, aspoň čo sa týka vzhľadu. Čo sa týka charakteru už neviem, tajne dúfam že nič nebude iné oproti tomu ako ju mám vykreslenú pretože mám pocit, že to dievča mi sedí ako zadok na šerbel.

Tým darom som určite nemyslel nič honosné, možno fakt najväčšia drobnosť, ktorá ju "položí" a príijemne prekvapí, ale ako vidím, tak asi to nebude najrozumnejšie. Ten kvet si nemyslím že bude najlepší nápad, bude blbé ak si to bude musieť celý čas so sebou vláčiť a hlavne už len tá predstava pôsobí kúsok trápne - naklusať tam ako navoňaný Romeo s červenou ružou v ruke. Myslím že na toto sa už baby dnes nebalia a bolo to in pred 20 rokmi.

Začína ma trochu desiť to že o sebe vieme mega veľa, čo môže spôsobovať istú bariéru na prvom stretnutí pretože také tie základné témy už máme za sebou a myslím že musíte so mnou súhlasiť, že nie je nič horšie než ticho. Za internetom je to iné, človek má možnosť dlhšie porozmýšľať nad tým o čom chce rozprávať a tak aby to vyznelo dobre.
Aký scenár by ste teda navrhli, aby sme z toho stretka odchádzali obaja s pocitom "Chcem ho/ju vidieť čím skôr znova"?
:?
nanana
Zablokovaný
Zablokovaný

bucuresti: no toto je ten lepsi pripad :) ale bohuzial, nie vzdy je to tak. Raz sme sa o tom bavili aj s kamosom, ze velmi casto fotky klamu. Aj ked som sa ani ja ani kamos nestretol s vela babami z netu, no ked si aj pozriem fotky kamaratiek, ktore poznam osobne, tak vela z nich su take, ze nazivo vyzeraju trochu inac ako na fotkach. Ci je to v realite lepsie alebo horsie, to je uz individualne, ale proste vela je takych ludi, pri ktorych fotka relativne "klame". Moja byvala priatelka bola tiez taky pripad ako pisal bucuresti. Na fotkach taka priemerna, ba az by som povedal, ze nim moc. No v skutocnosti nadherna baba. Jednoducho nie je fotogenicka. Aj ked sme sa spolu fotili alebo som fotil iba ju, tak skoro vzdy som si povedal, ze "boze, vsak ona na tej fotke vobec nevyzera tak dobre ako naozaj", a v realite bola krasna.

//autoeditácia príspevku (19 Okt 2013, 10:37)
seductive: v tomto to veru je vzdy tazsie. Pretoze ak spoznas nejaku babu niekde vonku a pozves ju na rande, tak to prve rande je o spoznavani. Lenze vy sa uz poznate, takze odpadaju take tie typicke prve rande, ktore su o spoznavani sa. Takze musis akoby pokracovat v tom, co ste uz zacali cez internet. No je tazke radit ti, ze co robit, kedze ju nepozname, nevieme aka je. Musis byt jednoducho sam sebou. Nadviazat na to, o com si zvyknete pisat a podobne. A ty musis vediet, ze co spravi na nu dobry dojem, co ma rada a podobne.
bucuresti
Light Star
Light Star

A kedy ma dojist k planovanemu stretnutiu? Vzdy je sa radsej moc netesit, lebo potom clovek sa velmi sklame
seductive
Novice
Novice

bucuresti: o dva týždne :? resp. týždeň a pol

Veď práve, na nič iné nemyslím, mám z toho sám na seba nervy ako som sa mohol takto namotať, ešte aj cez net...ono nič by na tom nebolo, len obavy su z toho že sa to pos*re a neklapne to
Fakt mi na tom až moc záleží a možno to až nie je dobré, navyše ona to určite vytušila, že si z toho dosť sľubujem, že sa na to stretko teším a takéto veci možno môžu viac uškodiť, keď žena vidí, že ten záujem z mojej strany je viac než evidentný. Zasa pasivita a hranie sa na týpka s názorom "Je mi to jedno, možno si na teba spravím čas" tiež nebude dobré.
Určite to chce spontánnosť a silenie tomu môže uškodiť, ale tak nejak si uvedomujem, že je to neobyčajná žena, ktorá má všetko čo človeku príde ako dokonalé (teda aspoň pre mňa) - od fyzického až po to charakterové. V živote som nemal moc šťastia na vzťahy a tak nejak mám pocit, že som našiel niekoho, kto je pre mňa naozaj určený. Z jej strany je tiež vidieť záujem, aj keď možno nie až na takom leveli ako u mňa, sama mi povedala, že veľa toho odhalí až to keď budeme spolu, inak neprekoná nejaký ten istý odstup, ktorý vyplynul z neosobnej formy komunikácie. Práve to vytvára na mňa nátlak, obavy z toho, pretože chcem aby to dopadlo dobre. :roll:

Sama mi často hovorí že túži byť so mnou, že by chcela tráviť čas so mnou, proste je z jej strany vidieť dosť záujem, aj keď hovorím, stále sa dá vycítiť istý odstup, ktorý mi ona oddôvodnila tým, že sme sa ešte proste nezažili osobne, ale pokiaľ to bude naživo také silné ako teraz, že už nič nebude stáť v ceste, naopak že získa istotu...toto som napísal doslovne ako mi to sprostredkovala ona. Pravdepodobne to môže byť spôsobené aj nejakým sklamaním z minulosti. A ja ju chápem celkom.
bucuresti
Light Star
Light Star

Seductive: Daš potom info? Bodaj by Ti to vyšlo, držím palce :))
energy00
King
King

Príspevok od používateľa energy00 »

Neprospelo by ti dat si dva dni pred stretkom pauzu od pisania ? Rozumies... Lebo prides tam, stretnete sa a bud budete pokracovat v tom, co prave rozoberate, alebo sa dva dni nebudete "rozpravat" nahromadia sa vo vas veci, ktore si chcete povedat a je to. Cize stretku by to mozno prospelo. Co na to ostatni ?
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

ak si na prvom stretku nemajú čo povedať, tak si nebudú mať čo povedať ani na tých ďalších
histor
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa histor »

naopak

ak si na prvom stretnuti maju co povedat, velmi rychlo sa omrzia
nanana
Zablokovaný
Zablokovaný

histor napísal: ak si na prvom stretnuti maju co povedat, velmi rychlo sa omrzia
nesuhlasim ... ked si maju hned od zaciatku co povedat, tak preco by sa museli omrzit ? Mozu, ale nemusia.
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...vždy sa omrzia, len niekedy viac a niekedy menej...závisí to od pováh oboch a od ich štýlu života...ťažko si budú mať čo povedať dvaja ľudia, ktorí celé dni pracujú pri páse...ako "Dneska som vyrobil o 200 pántov viac."...zozačiatku sa spoznávajú, zoznamujú sa so životom toho druhého, s jeho minulosťou, blízkymi, zážitkami, atď...keď sa už poznajú a prasne vedia, čo by na niečo povedal ten druhý, lebo všetky témy sa už popreberali, tak sa môžu baviť iba o nových veciach...a tých nebýva tak veľa...
nanana
Zablokovaný
Zablokovaný

To je sice pravda, ale aj potom sa da vzdy o niecom bavit. Vzdy sa nieco deje, aj ked niekto ma pracu, ktora je monotonna a kazdy den sa opakuje to iste, vzdy sa nieco deje vo svete, v okoli, u blizkych ludi a podobne. Takze podla mna vzdy je o com sa bavit, ked to chcu obaja. Samozrejme, ze to vzdy nebudu mudre, zmysluplne a dlhe rozhovory, ale tie nemozu byt stale. Ked sa uz dvaja dokonale poznaju tak uz je to o tom, ci chcu dalej zit spolu alebo nie. A ak ano, temy na rozhovory vzdy budu prichadzat. A jasne, ze po nejakej dobe sa kusok omrzia, ale ked chcu byt spolu nepride to tak skoro a prejdu si touto fazou vztahu a pojdu dalej.
bindo011
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa bindo011 »

Z osobnej skúsenosti vám poviem, že písanie si cez net a reálny rozhovor vonku je o niečom úplne inom. Cez net nemáš šancu vyčerpať všetky témy, navyše osobný kontakt ťa núti rozprávať sa o niečom inom ako keď si klábosíš na nete. Prvé stretko je práveže plné príležitostí a tém, ktoré môžete spolu rozoberať. Myslím, že budúcnosť nemá v tomto momente vôbec cenu riešiť. Mám pocit, že ju máš pekne pripravenú na podarené prvé stretko, takže môžeš byť v klídku :wink: .
seductive
Novice
Novice

Myslím, že kúsok odbiehate od témy :roll: a začínate tu skepticky rozoberať všetky možné scenáre a vopred ma pochovávate, a to som si tu prišiel iba pre nejakú užitočnú radu. Asi je niekedy fakt lepšie nechať na názor samého seba a nehľadať rady v internetových diskusiách, pretože jediné čo dostanem je negativistický pohľad (o tom že si nebudeme rozumieť, že si nebudeme mať čo povedať, atď.)

bindo011: Tiež mám taký názor ako ty, resp. to vnímam ako dobre pripravenú pôdu na úspech, proste veľakrát mi to naznačila aj keď sme došli na tému citov a vzťahu, síce mi aj naznačila že sa nechce ponáhľať (čo určite pripisujem aj nejakým jej krachnutým vzťahom) a chce si to postupne vychutnávať nech sa jej to pomaly ale účinne vstrebáva pod kožu, aby tak vo mne možno našla stratenú istotu a oporu. Chce to vraj len trpezlivosť...ale každodenne od nej počujem aký som skvelý a ako ma nechce stratiť a pod.
Dala mi teda veľkú nádej, tak verím v to najlepšie. Strašne sa teším na to stretko...
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

Nemaj prehnane ocakavania
Aiden
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Aiden »

A co tak ...
Emppu
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Emppu »

Začína ma trochu desiť to že o sebe vieme mega veľa, čo môže spôsobovať istú bariéru na prvom stretnutí pretože také tie základné témy už máme za sebou a myslím že musíte so mnou súhlasiť, že nie je nič horšie než ticho. Za internetom je to iné, človek má možnosť dlhšie porozmýšľať nad tým o čom chce rozprávať a tak aby to vyznelo dobre.
Aký scenár by ste teda navrhli, aby sme z toho stretka odchádzali obaja s pocitom "Chcem ho/ju vidieť čím skôr znova"?
Fuuha, teraz mi pripomínaš mňa asi z pred dvoch rokov čo som si tiež písal s jedným dievčaťom na internete asi 200km odo mňa, čo bola fakt super, len s tým rozdielom, že ona sa na mňa namotala skôr ako ja na ňu. Začal som sa jej páčiť od prvej chvíle podľa štýlu písania aj podľa výzoru na fotkách, ale aj mne celkom páčila výzorovo aj podľa písania celkom, keď som videl z jej strany nejaký veľký záujem, tak tiež sme si po nejakom čase dohodli stretko, no a prvé stretko dopadlo tak, že na to ako sa na mňa veľmi tešila, ako mi stále písala na internete takým ľúbezným štýlom, tak v skutočnosti v reále sa rozprávala tak, že nič moc, ale zase naopak ja, ako som na ňu pozrel, tak tá vyzerala naživo 100x lepšie ako z fotiek a aj hlások mala taký príjemný, že ma takým tým jej úžasom zasiahol nejaký blesk a ostal som jak debil čo som ani nevedel poriadne rozprávať, ba som aj zabudol ako sa volám a to som pri tom nešiel vôbec nejaký vystresovaný alebo hanblivý, bol som taký ako stále, no keď som ju zbadal tak som úplne zblbol, bol som taký šťastný, že som vôbec našiel takú babu ako ona. Bolo mi s ňou veľmi fajn, no neviem či aj ona to tak cítila, nejakú dobu sme si ešte aj potom písali, no už som videl že to bolo iné ako volakedy. Takže tá láska z jej strany ako rýchlo začala, tak aj rýchlo skončila.
Ja od tej doby neznášam zoznamovanie na internete a akékoľvek písanie si cez net s cudzími ľuďmi alebo aj s ľuďmi ktorých poznám, uprednostňujem komunikáciu osobne z očí do očí a zvlášť čo sa týka vzťahov so ženami, u mňa je prvoradý očný kontakt a zoznamovanie sa osobne, žiadne písanie na nete. Zhnusilo sa mi to, ani neviem čo mám písať, musím sa báť či som to napísal dobre, či to nevyzneje že sa hnevám, či som dal smajla, atď. Ak už nemôžem sa rozprávať osobne, tak druhá možnosť je mobil alebo skype, je mi lepšie zavolať na 5-10 min a tak sa porozprávať ako písať nejaké slohy celé dni, ktoré aj tak nikam necielia.
A teraz k tomu čo si napísal, tak toto je presne to najhoršie čo môže byť, ak sa už cez net poznáte, potom si už prakticky ani neviete čo povedať v reále, resp. nevieš čím začať a potom to môže dopadnúť všelijako, no nechcem strašiť, samozrejme to môže dopadnúť dobre, záleží od tvojej a jej povahy, ako a akým štýlom sa budete rozprávať, takže všetko je relatívne. Každopádne buď sám sebou, nehraj sa niekoho čo nie si, správaj sa inteligentne...no to asi všetko vieš. No keďže sa ešte nepoznáte, priprav sa aj na také veci, ako že to nevyjde podľa tvojich predstav alebo niečo také ako ja, tak potom sa z toho nepolož, ber to potom ako že to bol len virtuálny život. Ale ja dúfam že ti to vyjde a budem rád, ak nám všetkým potom dáš vedieť ako to celé dopadlo :wink:
Napísať odpoveď