Prvé stretnutie - nápady na prekvapenie

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
seductive
Novice
Novice
Používateľov profilový obrázok

Prvé stretnutie - nápady na prekvapenie

Príspevok od používateľa seductive »

Zdravím,
chcel by som trochu poradiť...
Už je to dlhšiu dobu čo si píšem so ženou, čo býva pomerne dosť ďaleko a tak nejak sme si naplánovali v blízkej dobe osobné stretko. Hrozne mi na tom záleží a chcem aby to dopadlo ako najlepšie len môže, aj keď si možno mnohí pomyslia, že robím z toho vedu. Mám už ale za sebou nejaké vzťahy, tiež nie som nejaký zelenáčik patriaci do kategórie stredoškolských pubertiakov, proste je to epická žena od ktorej si veľa sľubujem a chcem aby všetko dopadlo na viac ako výbornú. Chcel by som jej niečo kúpiť s čím by som jej urobil radosť, čo ju prekvapí, čo sa zároveň hodí na prvé stretnutie...k tomu má ešte aj dnes narodky.
Ocením akúkoľvek vašu radu, či už napíšete tip všeobecne alebo aj nejaký link na konkrétny produkt...čokoľvek...mám na to ešte 2 týždne,tak aby som mal dostatok času na to aby som to zohnal :)
Díky vopred za každú radu :wink:
melonSVK
King
King

Re: Prvé stretnutie - nápady na prekvapenie

Príspevok od používateľa melonSVK »

Najlepšie prekvapenie je asi keď je chlap pri žene sám sebou. :) Osobne by som na prvé stretko nekupovať žiadne kvety/čokoládu ani iné obvious veci. Na niektoré ženy to môže pôsobiť doterne a akonáhle má žena pocit, že je chlap na ňu moc zmotaný, tak to nemusí najlepšie dopadnúť.
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...na prvé stretko darček? Nechceš zo seba robiť psíka s vrtiacim chvostíkom, že?...úplne si predstavujem, ako cupitkáš k nej, v papuľke jej nesieš kostičku s mašličkou, vrtíš si chvostíkom, prídeš k nej, dáš jej darček, a celý od radosti skackáš okolo nej a vynucuješ si jej pozornosť... :-) ...ak sa inak nedá, kúp jej ružu 1ks bez dekorácie...
seductive
Novice
Novice

Príspevok od používateľa seductive »

no ja som si vedomý že je treba byť sám sebou, určite sa nemienim pretvarovať alebo hrať sa na niečo čo nie som, ale vzhľadom na to že mala aj tie narodky, tak by nejaký darček určite prišiel vhod nemyslíte? :)
btw. mám trochu obavy že vie, že som celkom zmotaný :?
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Darcek cudziemu dievcatu na narodky na prvom stretku? Nesranduj. Nechodis s nou ani nic podobne, tak ser na darcek. Vari kazdej kamoske davas na narodky darcek? Prid a debat ako cez net s nou a prenu to bude vyhrou. Nesil veci, ktore silit netreba.
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

Kúpiš jej darček a zistíš, že jej chýbajú predné zuby a bude sa ti hnusiť. Budeš nakoniec ľutovať, že si niečo kupoval.

Veď ju ani nepoznáš. Nekupuj nič. Na prvom stretnutí musia byť váhy vyrovnané a nie že ona hneď zbadá, že si namotaný ako malý chlapec. To vedia ženy využívať potom aj v prípadnej spoločnej budúcnosti.
rastikbart
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa rastikbart »

aspon sa budete mat o com rozpravat :-)

http://sk.intimissimi.com/product/lace- ... rtByNewest
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Podla mna kup jej toto, ale kym pride, tak si to precitaj aj ty.
energy00
King
King

Príspevok od používateľa energy00 »

Maximálne - MAXIMÁLNE nejaký kvet (1), žiadne dary. Ak príde z ďaleka za tebou, tak by bolo vhodné vymyslieť nejaký program (ukážeš jej mesto atď) žiadne výlety na koči po meste a ťažká romantika. Ale zase aby ste nesedeli 5 hodín v kaviarni...
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

radšej ju pozvi do cukrárne alebo na kávu ako kupovať darček. A tým odbavíš aj tie narodky
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TommyHot »

Ako pisali ostatni, cudzej zene na prvom rande nekupovat ziadne darceky. Darceky sa imho kupuju ludom na ktorych ti zalezi, nie ludom z ktorych ti stoji. Kludne zaplat cely vecer, ale urcite nic nekupuj, bude to vyzerat trapne a hlavne jej vysles signal, ze s tebou moze zametat, lebo si z nej na makko.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

Suhlasím s chalanmi co ti napísali predomnou.Ziadne darčeky jej netreba hned dávať.
Teraz doplním moje skusenosti so stretkom-
Kámo uplne ti stačí sa snou prejsť po parku a rozprávať sa snou.Bud sám sebou, nie moc výrečný, az si nepomyslí ze len meleš len ty a ona nema priestor.Povedz jej nejaku vtipnu prihodu nech sa smeje.Ked uvidís ze má zaujem sa stebou rozprávať, ze sa aj usmieva, ze neni ticho, tak si vypytaj aj mobilné číslo. A v najlepšom ked budete, jej povedz že musís uz ísť, ze más nejaké povinnosti.
A inak ženy po rande tužia aby im chalan napísal nejaku peknu sms, ze mu bolo snou príjemne,ju to poteší a bude aj druhe stretko.A vlastne jej vyčarís usmev na tvari a to bude tvoje prekvapenie prenu.
A mozno na druhom stretku skus aj nejaky dotyk, ako pohladkat vlasy, ja som to skusil a uz aj pusa vtedy padla, tak skus aj ty ak chces.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

aké filmové :)
odísť v najlepšom že mám povinnosti? Možno vo filme. V reálnom živote si pomyslí že si nevieš na ňu spraviť ani len čas a je ti práca prednejšia ako ona. Alebo že ťa to s ňou už nebaví tak utekáš a najjednoduchšia výhovorka je vyhovoriť sa na povinnosti že už musíš ísť. Kto by tie povinnosti fakt mal, upozornil by na začiatku že máme čas len dve hodiny lebo potom musím hento a hento.
Napísať smsku po rande že ti bolo príjemne? Možno vo filme. V reálnom živote istotne viac ocení keď jej to na konci povieš osobne. Alebo keď ti to dojde až neskôr, tak aspoň zavolať.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

Určite to moze dopadnut ako si aj ty vravil. Ale ja som napísal ze v tom NAJLEPSOM odísť nie ked je nudná konverzácia :) Pri takej konverzácii takáto výhovorka ze musím isť sa určite pritrafí.Este nevieme ako dlho im to rande bude trvať.Mozno bude trvat hodinu a mozno 5 hodín. Ale mojim cielom bolo aby to dievča začalo po nom viacej tužiť ked odíde v najlepšom. Tak moze jej aj sms napísat aj zavolať ale aby sa jej ozval proste ze mu snou bolo príjemne.
danodrevo
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa danodrevo »

Blastbit : A žena prvé, čo si pomyslí bude : "pozýva ma na rande, ja kvôli nemu idem dlhé kilometre a on mi tu povie, že má veľa povinností a musí ísť ? No to je debil". Takže toto by som určite nespravil, čo radíš. Možno vo filme, realita je inde. A v tomto počasí, keď je 7°C a fúka tu vietor 50 km/h je prechádza v parku, tiež skvelý nápad..
Seductive : Maximálne jej kúp peknú ružu, veľmi nezdobiť, alebo všeobecne chutný dezert. Ak máš auto, tak príď autom, aspoň to nebude musieť všade so sebou vláčiť. Snaž sa byť normálny a neukazovať ako si z nej posratý, nejaké komplimenty samozrejme dávaj ale nie v štýle "si úplne sladká, úžasná, znesiem ti modré z neba". Držím palce nech to dopadne k spokojnosti :-)
kayko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kayko »

ak mas auto tak skus toto :D

Osobne by som nic nekupoval, radsej naozaj vymysliet pestry program, aby sa s tebou citila fajn. Pokial jej s tebou nebude dobre, tak ziadna ruza ani iny darcek to nezachrani, prave naopak, budes za neschopaka, ktory si potrebuje ziskavat pozornost zenskej darmi. Darcek by som kupoval, keby ste sa poznali osobne dlhsie, ze uz ste nejaku dobu kamaratmi nielen cez net, ale takto ked zacnes kupovat na prvom rande darceky, tak to ak spolu nahodou zacnete chodit, tak vedz ze zenska caka zadazdym viac a viac, takze ak ju teraz prekvapis kvetom, tak o polroka na meniny ti nepomoze ani kytica...
Pre zenu je dolezite, ako sa s chlapom citi, darceky su bonus, ceresnicka na torte - ze si nezabudol ; na zapamatanie momentu - ale darcekom si zenu neziskas, aspon nie taku, ktora je toho daru hodna :wink:
bindo011
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa bindo011 »

Kvety sú naprd, veď to bude musieť celý čas zo sebou vláčiť. Keď už, urob to zábavne, napríklad pred odchodom ju zatiahni do kvetinárstva a zvyšok už nechám na tebe :wink: . Chce to len trošku kreativity, darček vôbec nemusí vyzerať podliezavo, pokiaľ ide o maličkosť, ktorá ju chytí za srdce.
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

danodrevo napísal:alebo všeobecne chutný dezert.
Kúp jej špic a veterník :D
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

bindo011 napísal:Kvety sú naprd, veď to bude musieť celý čas zo sebou vláčiť. Keď už, urob to zábavne, napríklad pred odchodom ju zatiahni do kvetinárstva a ...
...poje*** ju medzi tulipánmi...
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

Grim - pan je romantik a gurman :lol:
Napísať odpoveď