Prvý deň na nepoznanej škole!
-
punkerka115
Light Expert
uuplne v pohodicke ..netreba byt zakriknuty ..a mysliet si o sebe ze ja som KING a vy ste nikto..ked som sla na strednu ..tak nam dali do triedy jednu skoro 100kilogramovu spatu ..akoze prepacte .. ale ona nato ako vyzerala bola taka namyslena ze vyhlasovala pred vsetkymi (z nasej triedy) ze my sme nikto, ze jej je nikto nesmpaticky a ze ona sa s takymi nulami nebude zahadzovat ...a pritom mala najhorsie polrocne vysvedcko..a nikto sa s ken neozyval,tak prestupila zo statneho gymka na cirkevne..no ani tam sa jej nedari .. a este taka pikoska ..prvy den v skole som s tou rachetlov mala uuplna rovnake saty ..a zato ze ona ma 100 a ja skoro o polovicu nemej verte mi nevyzerali ako rovnake
..hehe..KATKA MALI SME TA RADI 
-
Mek
Addict
- Kontaktovať používateľa:
ked som prisiel na strednu, tak som uz 7 ludi poznal zo zakladky (mal som to ja ale stastie, ze nas dali do rovnakej triedy
)... napriek tomu som si so ziadnym z nich nesadol do lavice... a potom uz som len zbieral kontakty...
no a teraz som prvak na vyske... prisiel som sem uplne sam, nikoho som tu nepoznal. akurat na zapise som sa spoznal s jednou mensou partiou, a zacalo to mojim zistenim, ze som si zabudol zobrat pero, tak som sa otocil dozadu a pozical som si od jedneho typka (uz teraz kamosa)... no a ked sa zacal semester, tak kazdy potreboval s niecim pomoct, niekto nevedel, ktora budova sa kde nachadza, ako sa ide do ucebni a tak, tak sme si navzajom pomahali a uz sa celkom dobre pozname.
takze netreba sa bat a ono to pride samo
no a teraz som prvak na vyske... prisiel som sem uplne sam, nikoho som tu nepoznal. akurat na zapise som sa spoznal s jednou mensou partiou, a zacalo to mojim zistenim, ze som si zabudol zobrat pero, tak som sa otocil dozadu a pozical som si od jedneho typka (uz teraz kamosa)... no a ked sa zacal semester, tak kazdy potreboval s niecim pomoct, niekto nevedel, ktora budova sa kde nachadza, ako sa ide do ucebni a tak, tak sme si navzajom pomahali a uz sa celkom dobre pozname.
takze netreba sa bat a ono to pride samo
Na strednu som prišiel ako absolútny looser z minimálnou predstavou o škole. Po čase som však našiel tích správnyh ľudí a odhadol že kto je normálny a kto vyšinutý. Taktiež som okúsil zameškávanie sladké zvádzanie záškoláctva a kopu iných veí ktoré som si nemohol dovoliť na základke (5-10 minútové fajčiarske prestávky, 30 min. veľká kedy môžem ísť aj do mesta jednoducho super
) až na ignoráciu od niektorých učiteľov to je fajn.
-
erytrocyt
VIP
Re: Prvý deň na nepoznanej škole!
Pivo, cigaretka, nejaka sprostost a mas tolko kamaratov, ze nepametas ich menapinco napísal:pivo nás všetkých vždy spojí.
hm tak na moj obor som siel sam z celej zakladnej skoly.. je to divny pocit.. vsetko novi ludia, zo zaciatku mas co robit aby si si zopar zapamatal po mene.. To ako sme sa lepsie spoznali si uz nepamatam ale ani to neriesim.. smutne je ze na niektorych z nich si ani menom nespomeniem uz a to som zo strednej len 5 rokov vonku
Ale jedno viem isto - zaklad je hned sa nejak skamaratit so spolusediacim
s tym sa stretnem sem tam este aj po case a stale si mame co povedat.
Ja idem tento rok v septembri na spš čiže samí chalani , no uvidíme
či ich nebudem musieť

Najskor budete skvela partia vsetci lubit vsetkych vsetci si zo vsetkymi rozumiet, neskor sa rozdelite na tych co piju a tych co sa ti stredu a stvrtok rano budu smiat.
A to už prečo? mladí pán?SRneC napísal:Najskor budete skvela partia vsetci lubit vsetkych vsetci si zo vsetkymi rozumiet, neskor sa rozdelite na tych co piju a tych co sa ti stredu a stvrtok rano budu smiat.
zartujem, proste sa vytvoria skupinky tych co neznasas, tych co pretrpis a tych co su tvoja krvna skupina, ci je to skolka alebo vyska postup je vzdy rovnaky
ja som siel na gympel zo 4 rocnika, som bol sam z dediny na celej skole. Chvylu trvalo kym sme sa spoznali po tyzdni to uz slo a teraz po 5 rokoch sme asi najlepsia partia na skole
Na zakladnej sme boli dost rozpadnuta partia ciže 20 žiakov 20 skupiniek kazdy proti kazdemu a bojim sa jedine tohoto na strednej ja sa 2 septembra absolutne nebojim !110mat110 napísal:ja som siel na gympel zo 4 rocnika, som bol sam z dediny na celej skole. Chvylu trvalo kym sme sa spoznali po tyzdni to uz slo a teraz po 5 rokoch sme asi najlepsia partia na skole
Môj prvý deň, ale aj týždeň na strednej ... tak to bola iná haluz.. Poznala som tam fakt len pár ľudí, čo sa neskôr zmenilo ..ale kedže som chodila na tú istú školu čo moja staršia sestra, tak jej spolužiaci boli dosť svine, lebo mi robili zle a stále ma odchytávali na chodbe keď som sa ponáhlala aby mi hovorili veci typu ako sa podobáme, aká som zlatá.....
to pre puberťáčku nebolo vôbec príjemné...a ešte horšie bolo keď nás porovnávali pedagógovia..( segra je proste nadupaná kapacita - šikula), ale v niektorých veciach potom uznali že som lepšia ja .. 
kuriatko ako vyzera sestra???kafiatko napísal:Môj prvý deň, ale aj týždeň na strednej ... tak to bola iná haluz.. Poznala som tam fakt len pár ľudí, čo sa neskôr zmenilo ..ale kedže som chodila na tú istú školu čo moja staršia sestra, tak jej spolužiaci boli dosť svine, lebo mi robili zle a stále ma odchytávali na chodbe keď som sa ponáhlala aby mi hovorili veci typu ako sa podobáme, aká som zlatá.....to pre puberťáčku nebolo vôbec príjemné...a ešte horšie bolo keď nás porovnávali pedagógovia..( segra je proste nadupaná kapacita - šikula), ale v niektorých veciach potom uznali že som lepšia ja ..
u nás v prvom ročníku to vyzeralo podobne, prvá prestávka, niekto zahlasil "kto ide fajcit?" a uz nas zopar islo na zdravotnu cigaretku 
-
Blackangel
Light Star
Moj prvy den : kopa stresov nepoznal som nikoho v triede i v skole bol som taktiez v inom meste na zaciatku bola nuda ale od konca hodiny uz to lepsie . Ja som hanblivy clovek nedokazem len tak ist za niekym a zoznamit sa.) nastastie to bol taky typek co spravil prvy krok a potom ma zoznamil s ostatnymi... Horsie bolo pred rokom co som siel do kanady.. nova skola a anglicky som vedel ako vedel ale ked pocuvam ako rychlo rozpravaju tak som si povedal ze tento rok bude nudny.. nastastie som narazil na 2typkov co mi zo vsetkymi pomahali
a tak pomalicky to ide:/ kks take stastie lebo poznam takych co su novi ako ja a su doteraz sami ...