Prvý deň na nepoznanej škole!

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
bifrost
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Prvý deň na nepoznanej škole!

Príspevok od používateľa bifrost »

Stalo sa vám, že ste prvykrát nastúpili na stredú školu, kde ste nepoznali ani jedného kamoša? museli ste sa trocha hambiť a zhánat nových kamošov? :?:
pinco
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Re: Prvý deň na nepoznanej škole!

Príspevok od používateľa pinco »

bifrost napísal:Stalo sa vám, že ste prvykrát nastúpili na stredú školu, kde ste nepoznali ani jedného kamoša? museli ste sa trocha hambiť a zhánat nových kamošov? :?:
pivo nás všetkých vždy spojí.
pHysIQ
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pHysIQ »

Dobra prilezitost spoznat novych ludi ovsem ak nebudes cely cas sediet so sklopenou hlavou.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

hej, je to normálne.. aj na strednej, aj na vysokej som to zažil. Ale šak sme ľudia, treba komunikovať a rýchlo sa zoznámiš s ostatními
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

ja ked som isiel na strednu tak som v triede nepoznal nikoho akurat s jednym chalanom som sa raz stretol a asi 10 minut sme sa bavili u nejakeho kamosa, inak nic.. a na skole som poznal asi 2 ludi este a teraz sme tak ppci partia, za 2 roky som spoznal tolko ludi ze som to az necakal... neboj, nic hrozne to nieje... prvych par dni bude kukat po kazdom troska a potom to uz bude ok...
Cenayus
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Cenayus »

u mna to bolo priblizne rovnako par ludi som poznal..ale prisla prva telesna a to "zblizilo" hned...takze pockaj na telesnu tam to ide najlahsie...
edit:
no prva bola teoreticka sracka..ale druha aby som neklamal:P
turtlak
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa turtlak »

ja som to mal v ten prvy den super. siel som na skolu a aj par spoluziakov zo zakladky. takze som tam hned poznal troch ludi :) ale to je asi ojedinely pripad. aj tak som sa skoro hned zoznamil s dalsimi chalanmi a vytvorila sa particka a tak sme doteraz :)
magnum
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa magnum »

jasne že sa mi to stalo nepoznal som vobec nikoho išiel som do neznama a totalne sam ale myslim že človek si priatelou najde lahko teras poznam ludi ktory su super aj ked musim povedat že ked som mal ist prvy krat tak som sa bal
slavo120
Professional
Professional

Príspevok od používateľa slavo120 »

To poznam teraz som druhak uz ale ked tak zaspominam na minuly rok a prvy den nikoho som nepoznal uplne nove prostredie ludia citil som sa uplne sam no cudny pocit aj som sa bal ....... ale poviem ti ze nakoniec som spoznal vela skvelych ludi zazil plno zazitkov a po par tyzdnoch uz tam budes ako doma toho sa neboj .... vzdy sa nieco konci a nieco zacina a uvidis zazijes plno novych veci spoznas plno ludi a bude to stat zato :wink: 8)
Anjeliček
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Anjeliček »

ked som prisla na novu skolu..poznala som tam dost ludi byvale spoluziacky a spoluziaci..a sme aj v jednej triede..ale vobec sa nebavime...skor som si nasla kamosov kamosky medzi cudzimi co som nepoznala, ako s tymi co som chodila od prveho rocnika...a mam dobru partiu... :)
Pedrosino
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pedrosino »

aj mne sa to stalo ked som isiel na strednu a rychlo sme naviazali kontakty medzi sebou a akobolo napisane (neviem kto to napisal) "Pivo nas spoji" cista pravda... :D
Baxxter99
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Baxxter99 »

bifrost napísal:Stalo sa vám, že ste prvykrát nastúpili na stredú školu, kde ste nepoznali ani jedného kamoša? museli ste sa trocha hambiť a zhánat nových kamošov? :?:
Takže ja v septembri pôjdem na strednú,tak uvidím.Na tom odbore nebudem mať spolužiakov zo základnej,ale zato tam ideme parta chalanov,dobrí kamoši,síce rozdelení v iných triedach,ale to bude taká podpora,že nebudem "sám".Teším sa na nových ľúdí a krajšie dievčatá :lol:
Ale viem že medzi toľkými...novými ľuďmi to nebude jednoduché,ale treba si zvyknúť.
jamess
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jamess »

tha to je najlepsie taketo. mne sa to stalo 3 roky po sebe, pri prechode na strednu, potom high school a teraz college, je to fakt super takto si uplne jendoducho najdes vela novych priatelov co ti aj ostanu, proste prilezitosti mas novych taktiez kopu, netreba sa bat
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Mala som desat a a isla som prvy den do novej skoly, kde som nikoho nepoznala. Busom som sa trepala cez pol mesta a skoro vystupila pri inej skole :P, ale nejake dievcata videli moj zdeseny vyraz a usmernili ma :). Takze uz vtedy mi bolo jasne, ze to nebude az take zle :D. V prvych dnoch to bola komunikacia typu :" Ahoj, ako sa mas. Vysla ti uloha? Pozicias mi uhlomer?" :D. Teraz niektorych ludi poznam skoro ako moje druhe ja a dala by som za nich ruku do ohna. Netreba sa bat, vacsina ludi nebude poznat nikoho ako ty. Najma nehraj mrtveho chrobaka a komunikuj s nimi, chodte niekam v piatok vecer...ta atmosfera a aj nieco ine dost zblizuje :smt001
Cenayus
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Cenayus »

anjel...iček napísal:ked som prisla na novu skolu..poznala som tam dost ludi byvale spoluziacky a spoluziaci..a sme aj v jednej triede..ale vobec sa nebavime...skor som si nasla kamosov kamosky medzi cudzimi co som nepoznala, ako s tymi co som chodila od prveho rocnika...a mam dobru partiu... :)
u mna presne tak isto..par ludi som poznal"kamosi" v pohode sme sa bavili ale skor soms i nasiel kamosov cudzich
devo159
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa devo159 »

Tak ti poviem ze toto mas v pohode pretoze ja som chodil na 4 zakladne skoly (PLUS stredna cize 5) a iba raz som siel tam kde som niekoho poznal
...Je to blby pocit vediet ze nikoho nepoznas ale podla mna je lepsie ked sa clovek o seba musi postarat sam vela ho to nauci
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

jo jo.. za xvilku idu zakladkari na strednu.. :)
pre mna pohoda.. som komunikativny clovek.. so zoznamovanim nemam problem 8)

devo159 preco si chodil na 4 zakladne ? :)
devo159
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa devo159 »

Šu-Do napísal:
devo159 preco si chodil na 4 zakladne ? :)
Bolo to rozne ...ale posledna bola preto ze sme sa prestahovali ....ak chces vediet ostatne tak napis ale je toho vela :)
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Tam, kde som šiel na strednu som poznaô ludi viac, než dosť, takže to bolo v pohode :D
-Ine to bolo na prijimačkách a "druhú školu" kde som nepoznal nikoho, no ešte pred pisomkami som sa zoznamil s okolosediacimi, tí ma zoznamili s dalšimi troma, z toho jeden bol zo Svateho Jura, čiže sme šli spolu home :) Tipek to bol ale riadny. Na stanici si objednal hot dog s horčicou, a keď ho dostal sa začal vadiť, že chcel s kečupom. :lol:
-Samozrejme predavačka neustupila, tak to musel zožrať :hehe: skoro sa pri tom rozreval
ETieNne
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ETieNne »

Áno stalo, ale za prvý týždeň sa to dá prekonať, potom už poznáš polku triedy. :wink:

Ale pamätám si prvý deň, sedel som jak puk sám v lavici a očumoval ostatných.. najmä baby.. som si pomyslel : "hmmm.. tak naozaj tu už je lepšie mäsko." :D

Nových kamošov si nájdeš veľmi rýchlo, stačí ak s jedným sedíš a už ste dvojka, a tak, stačí keď sa otočíš dozadu... a už máš ďalšiu dvojku, začnete kecať cez prestávku.. atď.

Potom stačí keď po škole zájdete na pivo a hotovo :P
Napísať odpoveď