//btw dufam že nespamujem
Prvý den na strednej škole
Prvý den na strednej škole
Zdravím. Tak chcel by som sa vás spýtat aký bol váš prvý den na strednej škole. Pretože za pár týždnov začína škola a chcel by som vediet čo ma čaká lebo mám také zmiešané pocity aj strach aj radost.Ako ste to prežívaly vy?
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Prvy den na strednej skole?
Uplna haluska
Vela zalezi na "pridelenych" spoluziakoch..
Ja som hned s kamosom obsadil zadnu lavicu a do 4taku sme tak sedeli..
Mali sme par vtipnych spoluziakov, takze to bola celkom haluz..
Predstavili sme sa odkial sme a pod a poslali nas domov..
S niektorymi ludmi sa zoznamis a urobis na nich dobry dojem v prvy den a s inym to trva rok dva
Neni sa coho bat..Vsetko je raz poprve..
Uplna haluska
S niektorymi ludmi sa zoznamis a urobis na nich dobry dojem v prvy den a s inym to trva rok dva
No vieš lenže je to niečo iné než základná. No a rád by som vedel čo ma čaká.Plasmon napísal:No ved kto by sa tesil do skoly.
//autoeditácia príspevku ( 20 Aug 2009, 19:52 )
No lenže ked si niekde z daleka a nikoho tam nepoznáš a nemáš sa o koho opriet tak je to trochu na hovnoSoviet napísal:Prvy den na strednej skole?
Uplna haluska
co ta caka? z mojho pohladu myslim ze najlepsia cast studentskeho zivota a urcite lepsia nez ZŠ. Spominam si ako som sa prekvapivo tesil na strednu. Dostal som sa do vyborneho kolektivu az na par jedincov ale tak ked si ich nevsimas tak ti to moze byt jedno
Prvy den som si obsadil poslednu lavicu takze som mal vyborny prehlad co sa v celej triede deje. Ved stredna=maximalna flakarina.
Hehe, aj mňa čaká 2. septembra prvý deň na strednej. Zmiešané pocity, aj sa teším, aj nie. Gymnázium - učenia teda bude viac, ale kolektív bude tiež lepší. A konkrétne k prvému dňu? Základ je ostať sám sebou a na nič sa nehrať, aby si sa nestrápnil už počas prvého dňa a nebol nejaký neobľúbený.. V pohode s novými spolužiakmi pokecať, pomôcť, keď budú niečo potrebovať, nepohádať sa zbytočne s profákmi, lebo neskôr to oľutuješ, keď na Tebe budú sedieť..
-
Grim
Darca
...no hlavne sa pozoznamuješ so spolužiakmi (bude dobré ukázať trocha extrovertného ducha) atď, obsadíš si dobrý flek, dostanete inštrukcie a na druhý deň sa už pravdepodobne budete učiť...u nás to tak bolo a celý kolektív to zaskočilo, keďže sme nemali ani zošity...zvyknutí zo základky. Ja na strednú spomínam ako na najlepšie roky môjho života...toľko srandy čo som tam zažil 
-
Majro
Light Star
Re: Prvý den na strednej škole
podla toho, ci tam ides sam alebo s nejakymi spoluziakmi zo ZS..CmB napísal:Zdravím. Tak chcel by som sa vás spýtat aký bol váš prvý den na strednej škole. Pretože za pár týždnov začína škola a chcel by som vediet čo ma čaká lebo mám také zmiešané pocity aj strach aj radost.Ako ste to prežívaly vy?
spominam, je to sranda
.. kedze nemam dobru pamat na mena pri zoznamovani (najma tie piatkove, ze jo
), tak som prvy tyzden zaclenoval na ulici a chodbach spoluziakov len podla tvare (tie si pamatam), prve dni v triede skapal pes - kazdy sedi a pozera do blba, obcas nejaki spolusediaci vedu konverzacie v zmysle na aku skolu si chodil, pripadne ak sa stretnu nejaki gambleri, tak ze v akom klane si
... po takom tyzdni uz je to uvolnenejsie a zacinas si uvedomovat, ze ktorym smerom je jedalen, maturantom sa stale zdravis "dobry den" a cez prestavky zacinate chodit na skolsky dvor hrat hacky-sack
, po skole idete na velke pivo k najblizsiemu podniku a date popri tom aj styri partie kalceta.. zacinaju sa vytvarat skupinky, ktore sa casom radikalne pomenia (prides na to, ze ten najsympatickejsi/-a je uplny kkt, a tak..)
extroverti maju vyhodu, ale kto nim prirodzene nie je, no sa o to privelmi snazi, tak to je poznat.. vsetko s mierou + nejaky ten decentny inteligentny humor nie je na skodu
pred profakmi ozaj opatrne, nakolko to, co sa hovori, ze ako sa zapises, tak aj ostanes naozaj nie je iba prazdne klise
suma sumarum: byt sam sebou a nehrat sa na gangstra
extroverti maju vyhodu, ale kto nim prirodzene nie je, no sa o to privelmi snazi, tak to je poznat.. vsetko s mierou + nejaky ten decentny inteligentny humor nie je na skodu
pred profakmi ozaj opatrne, nakolko to, co sa hovori, ze ako sa zapises, tak aj ostanes naozaj nie je iba prazdne klise
suma sumarum: byt sam sebou a nehrat sa na gangstra
-
Tomasko
Guru wannabe
muselo to byt krute, nie? vychadzat s babami iba..fikotek napísal:Jo tak to ja sem mel uplne excelentnive tride se nas seslo asi 20 a z toho bylo 19 zenskych
Ja mel hodne kamaradek. SOU obchodu a sluzeb.
joo, stredná
práve (tento rok) som z nej vyšiel. chalani, užite si to
prvý týždeň je ozaj ticho v triede a potom sa to rozbehne. odporúčam dojsť do školy skôr a chtiť si dobrého fleka. potom si zapamätať meno spolusediaceho. mne sa to hned nepodarilo
a potom to ide rýchlo.
prvý týždeň by som si bral nejaký univerzálny zápisník na všetko, lebo bude kopec informácii. tak si to písať. a hneď na začiatku roka zaberať v škole, lebo ked sa zle uvediete, tak sa to ťahá 4 roky. ked dobre, tak neni problém s prospechom
veľa zdaru, prváci 
edit: som zabudol. miesto, ktoré by som odporučil je druhá lavica pri okne
lebo dozadu a na stredný rad sa profáci pozerajú najviac. potvrdené 
prvý týždeň by som si bral nejaký univerzálny zápisník na všetko, lebo bude kopec informácii. tak si to písať. a hneď na začiatku roka zaberať v škole, lebo ked sa zle uvediete, tak sa to ťahá 4 roky. ked dobre, tak neni problém s prospechom
edit: som zabudol. miesto, ktoré by som odporučil je druhá lavica pri okne
-
Ing. Gandalf
Expert