Prvý den na strednej škole
-
DjBass
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Áno, to, že niekto fajčí neznamená, že je závislý. Veľa ľudí to robí pre to, aby neboli tí kkti. Jasné, že časom sa z toho môže stať aj závislosť, ale to ich na začiatku netrápi. Hlavné je, že ich berú inak... Ale tu vôbec nejde o to, kto fajčí a kto nie. Keď si chceš nájsť dobrý kolektív, tak si ho nájdeš a je jedno, či je fajčiar alebo nefajčiar. Len nemám rád "gangsterov" a "huličov", čo raz vyskúšali trávu a teraz sa s tým vychvaľujú, kde sa len dá.
-
DeJF
Addict
Jaaj moja reč...Tiež nemam rád také ludeDjBass napísal:Áno, to, že niekto fajčí neznamená, že je závislý. Veľa ľudí to robí pre to, aby neboli tí kkti. Jasné, že časom sa z toho môže stať aj závislosť, ale to ich na začiatku netrápi. Hlavné je, že ich berú inak... Ale tu vôbec nejde o to, kto fajčí a kto nie. Keď si chceš nájsť dobrý kolektív, tak si ho nájdeš a je jedno, či je fajčiar alebo nefajčiar. Len nemám rád "gangsterov" a "huličov", čo raz vyskúšali trávu a teraz sa s tým vychvaľujú, kde sa len dá.
.
zeby? ja hovorim o takych fajciaroch ktory tahaju jednu za druhou a pritom maju 14 -17 rokov, chces mi povedat ze ty niesu zavysli ? ludia ktori fajcia 1,2 za tyzden ba mesiac su v pohode aspon niektory a sam sa knim radim. A vobec nemam uz nic proti ludom ktori sa v piatok opiju, raz za cas si treba zresetovat hlavu , tak ale vsetko treba robit s mierov
tak ale kolektiv zavysi aj od toho aky typ skoli si vyberes, bud pojdes na ucnovku, kde fajci skoro kazdy, alebo pojdes na skolu troska vyssej urovne, kde su aj ludia na vyssej urovni 
andrejko zas to neni take .......učnovka ano su tam sami fajčiar hulič ....atd. ale zas čo poznám ludi čo išli na gymplel a 80% znich prepadlo tam fajčeniu ,tráve a niektory aj horším sračkam .........tam je vačší tlak na to učenie a niekdo ked ho nevie zvládnuť pomáha si takto .......to je všetko len o sile vôle a nenechať sa oplivniť druhými
-
figo009
Light Expert
Ja nechcem ísť na strednú!!
No ja sa moc na strednú neteším a hlavne na prvé dva dni
Moje známky na vysvedčení boli väčšinou rovnaké"dostatočný"
S takýmito známkami by som mal ísť na stavebnú lenže to som odmietol ako prvé keďže si viem predstaviť aký by tam asi bol kolektív.
Takže som si chcel vybrať školu kde niesu k*k*t* ale tiež ani bifľoši
...tak som si vybral taký neutrál a to pracovník marketingu 
Takže dúfam že tam bude dobrý kolektív.
Najväčší problém ktorého sa aj najviac bojím je ten že tam nebudem nikoho poznať
Vybral som si aj neutrálnu lavicu a to druhú pri okne s prednej strany
Ďalší problém čo si oblečiem...myslíte si že tenisky budú vhodné???
KU*** dúfam že to prežijem
Moje známky na vysvedčení boli väčšinou rovnaké"dostatočný"
S takýmito známkami by som mal ísť na stavebnú lenže to som odmietol ako prvé keďže si viem predstaviť aký by tam asi bol kolektív.
Takže som si chcel vybrať školu kde niesu k*k*t* ale tiež ani bifľoši
Takže dúfam že tam bude dobrý kolektív.
Najväčší problém ktorého sa aj najviac bojím je ten že tam nebudem nikoho poznať
Vybral som si aj neutrálnu lavicu a to druhú pri okne s prednej strany
Ďalší problém čo si oblečiem...myslíte si že tenisky budú vhodné???
KU*** dúfam že to prežijem
-
figo009
Light Expert
Hneď sa cítim lepšie.Francek napísal:Obleč su rifle košeľu a tenisky, no problem
Ďalší problém...ako sa zaradím do kolektívu???...na oslave alebo diskotéke to robím zvyčajne tak že si dám do hlavy najprv 5-6 poldeci a potom to ide samo od seba
Aj ja idem na strednu prvy krat, ale az taky stach nemam, docela sa tesim. Ide tam so mnou kamos aj kamoska a uz len to ma ukludnuje ze nebudem sam. Inak nezavydim ti ist sam na skolu kde nikoho nepoznas hrozna prectava, ale uvydis zostat 4 roky na mieste sedet , tak to sa ti urcite nestane. Ako som cital all prispevky vsetci sa rychlo po tyzdni dvoch rychlo zaradili,...

-
nestik
Medium Professional
No tak ako som si dneska zistil od kamarata z tej skoly kde idem tak moja triedna bude asi najmladsia s pomedzi uciteliek takze sa neviem dockat
BTW ja mam na tejto strednej vela kamosov stvrtakov, tretiakov, druhakov takze sa nemam coho bat a uz sa neviem dockat prveho dna
som zvedavy na novych ludi hlavne
-
tomasito13
Star
no ved si rano tiez trosku uhni a uvidis aka bude zabavafigo009 napísal:Hneď sa cítim lepšie.
Ďalší problém...ako sa zaradím do kolektívu???...na oslave alebo diskotéke to robím zvyčajne tak že si dám do hlavy najprv 5-6 poldeci a potom to ide samo od seba
-
Soviet
Darca
Ja som bol v triede kde boli sami chlapy..lepsie povedane v takej skole, kde boli sami chlapy (vynimkou uciteliek). Mat tolko dievciniek, tak kristusaka by sa diali ine veciInnocence napísal:OMG, včera som sa dozvedel rozdelenie tried a do triedy som dostal všetky tie mestské pobehlice.. Hrozné, jedinou pozitívnou vecou je, že sme 9 chlapci a 21 dievčat. Ja ich tam pozabíjam za tie 4 roky
btw: Nieze by som nadaval, kedze so zenami v triede su len problemy..U nas ked sa povedalo, ze sa ide domov z poslednej hodiny len tak, tak sa schytila cela trieda a sla so
Prve dni na strednej su uzasne.Spoznas kopu novych ludi a zoznamujes sa s novymi spoluziakmi.Snazis sa zapamatat priblizne 30 mien a vsetko sa ti pletie
Zistujes postupne kto aky je,z akej skoly prisiel a postupne prides na to ze mate rovnakych kamosov a podobne.Je to fakt skvele 
Ja idem o mesiac na vysoku,takze som zasa zvedava ake su prve dni na vysokej
Ja idem o mesiac na vysoku,takze som zasa zvedava ake su prve dni na vysokej
-
Devill1992
Amateur
to nechapem, po 2rokoch sa ti ako vsetci spoluziaci budu javit v horsom svetle? nieje to skor tak ze je to asi tak hrstka inteligentov?
nebude po 2rokoch zo vsetkych este lepsi kolektiv, lepsie vztahy, prehlbene priatelstva?
ako sam som to nezazil ale co sa pozeram na inych, tak sa mi to tak skor vidi....neviem asi to je u kazdeho individualne !
a este by ma zaujimalo
preco si myslis ze prave oni su ti vymetenci a nie prave ty ???
ale neber to osobne!!!! 
-
Mahonacik
Expert
Stredu ma to tiez cakaa...ten nastup na SS idu tam so mnov dve baby este zo zakladky k ktorymi si dobvre rozumiem cize ziadny probleem...leen sa bojim o to zaradebnie do kolektivu...aa podla mna sa budu v tridie robit tzv. skupinky do ktorej sa budem musiet zaclenit aj ja....aa neviem akaa to bude ci si vyberem spravne...napr ze ty ludia by sa mi zdali zo zaciatku pohodaci super nee
ale ked ich lepsie spoznam zistim ze su to magory a som vzlej skupine
toho sa bojim najviac
a este som neni moc nadseny ze sme v triede 25 chalanov a 4 baby
mohlo byt viacej baab 
Mna caka rovnake uskromnenie s babamiMahonacik napísal:Stredu ma to tiez cakaa...ten nastup na SS idu tam so mnov dve baby este zo zakladky k ktorymi si dobvre rozumiem cize ziadny probleem...leen sa bojim o to zaradebnie do kolektivu...aa podla mna sa budu v tridie robit tzv. skupinky do ktorej sa budem musiet zaclenit aj ja....aa neviem akaa to bude ci si vyberem spravne...napr ze ty ludia by sa mi zdali zo zaciatku pohodaci super neeale ked ich lepsie spoznam zistim ze su to magory a som vzlej skupine
toho sa bojim najviac
a este som neni moc nadseny ze sme v triede 25 chalanov a 4 baby
mohlo byt viacej baab