Prvý den na strednej škole

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
DjBass
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DjBass »

Áno, to, že niekto fajčí neznamená, že je závislý. Veľa ľudí to robí pre to, aby neboli tí kkti. Jasné, že časom sa z toho môže stať aj závislosť, ale to ich na začiatku netrápi. Hlavné je, že ich berú inak... Ale tu vôbec nejde o to, kto fajčí a kto nie. Keď si chceš nájsť dobrý kolektív, tak si ho nájdeš a je jedno, či je fajčiar alebo nefajčiar. Len nemám rád "gangsterov" a "huličov", čo raz vyskúšali trávu a teraz sa s tým vychvaľujú, kde sa len dá.
nestik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nestik »

No ja som sa bol vcera v skole prehodit na druhy odbor a este som mal aj na vyber triedu tak som sa hodil ku kamosovi... Takze aspon jeden znamy v triede bude :)
DeJF
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DeJF »

DjBass napísal:Áno, to, že niekto fajčí neznamená, že je závislý. Veľa ľudí to robí pre to, aby neboli tí kkti. Jasné, že časom sa z toho môže stať aj závislosť, ale to ich na začiatku netrápi. Hlavné je, že ich berú inak... Ale tu vôbec nejde o to, kto fajčí a kto nie. Keď si chceš nájsť dobrý kolektív, tak si ho nájdeš a je jedno, či je fajčiar alebo nefajčiar. Len nemám rád "gangsterov" a "huličov", čo raz vyskúšali trávu a teraz sa s tým vychvaľujú, kde sa len dá.
Jaaj moja reč...Tiež nemam rád také lude :? alebo ako sa chvália že ako boli naje*any a tak.. :? :roll:
Andrej-KO
Medium Expert
Medium Expert

.

Príspevok od používateľa Andrej-KO »

zeby? ja hovorim o takych fajciaroch ktory tahaju jednu za druhou a pritom maju 14 -17 rokov, chces mi povedat ze ty niesu zavysli ? ludia ktori fajcia 1,2 za tyzden ba mesiac su v pohode aspon niektory a sam sa knim radim. A vobec nemam uz nic proti ludom ktori sa v piatok opiju, raz za cas si treba zresetovat hlavu , tak ale vsetko treba robit s mierov :D tak ale kolektiv zavysi aj od toho aky typ skoli si vyberes, bud pojdes na ucnovku, kde fajci skoro kazdy, alebo pojdes na skolu troska vyssej urovne, kde su aj ludia na vyssej urovni :roll:
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Zaxman »

andrejko zas to neni take .......učnovka ano su tam sami fajčiar hulič ....atd. ale zas čo poznám ludi čo išli na gymplel a 80% znich prepadlo tam fajčeniu ,tráve a niektory aj horším sračkam .........tam je vačší tlak na to učenie a niekdo ked ho nevie zvládnuť pomáha si takto .......to je všetko len o sile vôle a nenechať sa oplivniť druhými
figo009
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Ja nechcem ísť na strednú!!

Príspevok od používateľa figo009 »

No ja sa moc na strednú neteším a hlavne na prvé dva dni :cry:

Moje známky na vysvedčení boli väčšinou rovnaké"dostatočný"
S takýmito známkami by som mal ísť na stavebnú lenže to som odmietol ako prvé keďže si viem predstaviť aký by tam asi bol kolektív.
Takže som si chcel vybrať školu kde niesu k*k*t* ale tiež ani bifľoši :lol: ...tak som si vybral taký neutrál a to pracovník marketingu 8)
Takže dúfam že tam bude dobrý kolektív.
Najväčší problém ktorého sa aj najviac bojím je ten že tam nebudem nikoho poznať :roll:
Vybral som si aj neutrálnu lavicu a to druhú pri okne s prednej strany :D
Ďalší problém čo si oblečiem...myslíte si že tenisky budú vhodné??? :?:

KU*** dúfam že to prežijem :(
Francek
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Francek »

Obleč su rifle košeľu a tenisky, no problem ;-)
figo009
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa figo009 »

Francek napísal:Obleč su rifle košeľu a tenisky, no problem ;-)
Hneď sa cítim lepšie.

Ďalší problém...ako sa zaradím do kolektívu???...na oslave alebo diskotéke to robím zvyčajne tak že si dám do hlavy najprv 5-6 poldeci a potom to ide samo od seba :lol:
Andrej-KO
Medium Expert
Medium Expert

Aj ja idem na strednu prvy krat, ale az taky stach nemam, docela sa tesim. Ide tam so mnou kamos aj kamoska a uz len to ma ukludnuje ze nebudem sam. Inak nezavydim ti ist sam na skolu kde nikoho nepoznas hrozna prectava, ale uvydis zostat 4 roky na mieste sedet , tak to sa ti urcite nestane. Ako som cital all prispevky vsetci sa rychlo po tyzdni dvoch rychlo zaradili,... :wink: :D :roll: :roll:
nestik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nestik »

No tak ako som si dneska zistil od kamarata z tej skoly kde idem tak moja triedna bude asi najmladsia s pomedzi uciteliek takze sa neviem dockat :D BTW ja mam na tejto strednej vela kamosov stvrtakov, tretiakov, druhakov takze sa nemam coho bat a uz sa neviem dockat prveho dna :D som zvedavy na novych ludi hlavne
tomasito13
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomasito13 »

figo009 napísal:Hneď sa cítim lepšie.

Ďalší problém...ako sa zaradím do kolektívu???...na oslave alebo diskotéke to robím zvyčajne tak že si dám do hlavy najprv 5-6 poldeci a potom to ide samo od seba :lol:
no ved si rano tiez trosku uhni a uvidis aka bude zabava :-D ale nie, zase zeby ta hned v rpvy den nevylucili
Innocence
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Innocence »

OMG, včera som sa dozvedel rozdelenie tried a do triedy som dostal všetky tie mestské pobehlice.. Hrozné, jedinou pozitívnou vecou je, že sme 9 chlapci a 21 dievčat. Ja ich tam pozabíjam za tie 4 roky :roll:
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Innocence napísal:OMG, včera som sa dozvedel rozdelenie tried a do triedy som dostal všetky tie mestské pobehlice.. Hrozné, jedinou pozitívnou vecou je, že sme 9 chlapci a 21 dievčat. Ja ich tam pozabíjam za tie 4 roky :roll:
Ja som bol v triede kde boli sami chlapy..lepsie povedane v takej skole, kde boli sami chlapy (vynimkou uciteliek). Mat tolko dievciniek, tak kristusaka by sa diali ine veci :D A ty este nadavaj..
btw: Nieze by som nadaval, kedze so zenami v triede su len problemy..U nas ked sa povedalo, ze sa ide domov z poslednej hodiny len tak, tak sa schytila cela trieda a sla so :) Takze mne to popravde aj kus vyhovovalo, uz len pre tu srandu a tie reci,kde som nepocuval stale aspon o tom, ktora sa kde opila z dvoch poldeci a ktora sa neucesala a spol :?
simiiik
Novice
Novice

Príspevok od používateľa simiiik »

Prve dni na strednej su uzasne.Spoznas kopu novych ludi a zoznamujes sa s novymi spoluziakmi.Snazis sa zapamatat priblizne 30 mien a vsetko sa ti pletie :) Zistujes postupne kto aky je,z akej skoly prisiel a postupne prides na to ze mate rovnakych kamosov a podobne.Je to fakt skvele :)
Ja idem o mesiac na vysoku,takze som zasa zvedava ake su prve dni na vysokej :)
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Ak ides na intrak, tak nie nepodobne, akurat to prebieha po veceroch a za znacnej asistencie fermentovanych napojov. Ak v mieste bydliska, tak to zalezi od toho ako stavia skola rozvrh.
žeby?
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa žeby? »

Dobre uz sme nechali tych cigaretovych diskusii este by som dodal na zaver ze neni kazdy kto fajci aj zavisly, a nemyslim tym mlade babenky a chalanov. :)

Podla mna prve dni na strednej su najlepsie, ked potom uz po 2 rokoch zistis co su tvoji spoluziaci za pripady tak to neni nic moc :lol:
Devill1992
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Devill1992 »

Jo prvéé dni na strednej škole súú výborne :D
Zoznamis sa s novymi spoluziakmy, novy ucitelia :P atd.
Niečo skvelé.
Aj ked po dvoch rokoch :D to uz tak nemusí zostat.Ked poriadne spoznas kamaratov atd.
Andrej-KO
Medium Expert
Medium Expert

to nechapem, po 2rokoch sa ti ako vsetci spoluziaci budu javit v horsom svetle? nieje to skor tak ze je to asi tak hrstka inteligentov? :roll: nebude po 2rokoch zo vsetkych este lepsi kolektiv, lepsie vztahy, prehlbene priatelstva? :) ako sam som to nezazil ale co sa pozeram na inych, tak sa mi to tak skor vidi....neviem asi to je u kazdeho individualne ! :D a este by ma zaujimalo :lol: preco si myslis ze prave oni su ti vymetenci a nie prave ty ??? :roll: ale neber to osobne!!!! :)
Mahonacik
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mahonacik »

Stredu ma to tiez cakaa...ten nastup na SS idu tam so mnov dve baby este zo zakladky k ktorymi si dobvre rozumiem cize ziadny probleem...leen sa bojim o to zaradebnie do kolektivu...aa podla mna sa budu v tridie robit tzv. skupinky do ktorej sa budem musiet zaclenit aj ja....aa neviem akaa to bude ci si vyberem spravne...napr ze ty ludia by sa mi zdali zo zaciatku pohodaci super nee :D ale ked ich lepsie spoznam zistim ze su to magory a som vzlej skupine :) toho sa bojim najviac :D a este som neni moc nadseny ze sme v triede 25 chalanov a 4 baby :) mohlo byt viacej baab :)
Andrej-KO
Medium Expert
Medium Expert

Mahonacik napísal:Stredu ma to tiez cakaa...ten nastup na SS idu tam so mnov dve baby este zo zakladky k ktorymi si dobvre rozumiem cize ziadny probleem...leen sa bojim o to zaradebnie do kolektivu...aa podla mna sa budu v tridie robit tzv. skupinky do ktorej sa budem musiet zaclenit aj ja....aa neviem akaa to bude ci si vyberem spravne...napr ze ty ludia by sa mi zdali zo zaciatku pohodaci super nee :D ale ked ich lepsie spoznam zistim ze su to magory a som vzlej skupine :) toho sa bojim najviac :D a este som neni moc nadseny ze sme v triede 25 chalanov a 4 baby :) mohlo byt viacej baab :)
Mna caka rovnake uskromnenie s babami :D na aku SS ides ???
Napísať odpoveď