Prvy krat v bare alebo na diskoteke
Re: Prvy krat v bare alebo na diskoteke
nestazoval by si sa na fore, ze mas 30 a ziadne skusenosti
Tebe na nic, veruMiro06 napísal:načo by mi to bolo
Ja nehovorím, že mám 30 a ani sa nesťažujem, sa pýtam len na názor ľudí a náhodou samota je fajn. Hudba ma nebaví a vzťahy nenadväzujem, takže diskotéty sú mimo mňa.
Ked sa ti paci samota a vztahy nenadvazujes, co robis na fore? Socializujes sa... ale naco?
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
on si tu hladá psychologa, nie partnerku.
Veď prečo ho takto stresujete?
Neboj nič Mirko, oni ti už dajú pokoj
Neboj nič Mirko, oni ti už dajú pokoj
Mozte spolu potom hravat Mario Karts alebo Pogy.Miro06 napísal:načo by mi to bolo
-
Fabo
Hardcore addict
Ked je prijemny bar, velmi rad zajdem, prvykrat v solidnom bare, ak neratam take ze podvecer na kofolu, alebo pajzlik kde sa vedelo ze nalievaju, tak nejak v 17. V poslednom case ale nejak nechodim, neni velmi s kym.
Diskoteky nemusim, chodim v podstate len vtedy ked idem s tym, ze tam stretnem niekoho znameho, dam par, a idem domov, to ze hraju je tak pomimo. Ked uz, tak ale nemam rad diskoteky kde sa vyskytuju deti pod 17-18 alebo prilis vela ludi. Prvykrat na dedinskej diskoteke ca 15, na "normalnej" v 16, a na solidne som zacal chodit s partiou na VS.
Diskoteky nemusim, chodim v podstate len vtedy ked idem s tym, ze tam stretnem niekoho znameho, dam par, a idem domov, to ze hraju je tak pomimo. Ked uz, tak ale nemam rad diskoteky kde sa vyskytuju deti pod 17-18 alebo prilis vela ludi. Prvykrat na dedinskej diskoteke ca 15, na "normalnej" v 16, a na solidne som zacal chodit s partiou na VS.
Ja nemám vzťah k hudbe a k tancu mám blok. Nehovorím, že občas niečo počúvať a tak vypnúť nie je na škodu, ale diskotéky nie sú pre mňa - neviem sa tam uvoľniť. Na disko som bol len raz tak v 17/18 - z donútenia a aj to som tam len sedel, počúval muziku a pozeral na tancujúcich. V bare som bol prvý krát tak v 19/20, keďže nepijem alkohol, tak tiež nič moc.
Diskotéky ako také veľmi nemusím. Rád skočím na koncert alebo festival.
Prvý festival som zažil asi v 13.
Prvý festival som zažil asi v 13.
-
redliner
King
Prvýkrát som bol na dedinskej keď som mal 15. Diskotéky veľmi nevyhľadávam,viem tancovať iba ak mám v sebe už nejaké to promile 
Ake diskoteky by ste v Bratislave odporucili? Ja uz som dlho nebol nikde okrem mlynskej, tam som chodieval do elamu, uniqu, 39. V meste ale nic uz nepoznam. Poznam harley, ale tam sa citim jak keby som znizoval vekovu kategoriu tak o 10 rokov, moc stare na mna. Inak snad nic. Hladam tak od 20 - 30 rokov. Da sa vobec v meste niekde dobre zabavit a zatancovat si na nejake nove pesnicky? Hlavne nechcem take kluby, kde je parket 5x5 metrov, toci sa tam 6 bab a naokolo posedavaju a drsne sa tvaria chalani, ktori mavaju kreditkami a okolo nich zlatne vzduch - urcite viete co myslim. Chcem niekde vybehnut s babou, ale fakt ze neviem ani kde.
Takze nejake dobre navrhy?
Takze nejake dobre navrhy?
-
KaptMichal
King
Fakt si myslim, ze v BA je to chabe. Povacsine su tam "deti", cize ludia od 16-18 - to sa ti pacit asi nebude. Ale odporucam ti The Club - je to sice drahsi podnik, ale myslim, ze je jeden z tych, ktore su na urovni a este stale relativne pristupne. No priprav sa na mensi prievan v penazenke. Vstup pre muzov, ak nie je zlava stoji 7E, zeny len za polovicu. No kontroluje sa vek takze pod 18 sa tam clovek nedostane.