no vy to mate zaujimavoriesene ze sa u vas zeny zeniaLinkman napísal:mno ak neratam ze ked som ako male decko chodil po svadobnych zabavach ked sa sestry mojej mamy zenily tak prvy krat ked som mal 13 tak na tancovačke detského liečebného ústavu Marína, bol som tam ked som mal problemy z chrbticou ked som bol maly
no chlast , iba automat na kavu, bufet s nealkom a pod dozorom zdravotnych sestričiek
Prvy krat v bare alebo na diskoteke
-
miki690
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
prvy krat v bare asi ako 14 rocny na oslave kamosovych menin a na diskoteke asi v 16 ale to bola len jednorazovka a toto leto (po skonceni brigady) chodim na diskoteky na plno cca kazdy treti den a ked je po blizku nejaky koncert tak to je este lepsie . napriklad teraz tu bol motozraz a boli tam imitatori Iron maiden-u a kabatu tak to bola dost pogovacka a ked pogovanie preslo tak sme zbehli k disco stage-i a vydancovali sme zvysok energie a alkoholu v krvi
.
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
bolo to uz davno ale co som tak lapal po spomienkach mohol som mat 12/5 roka a to mi strastne lepilo aby ma tam pustili a naliali kofolu hehe , no na diskoteke to som bol uz aj v 10 rokoch viem ze jeden ucitel taky mlady robil prosti drogovu diksoteku tak tam pustal aj decka .. teraz ked sedim v bare alebo zda sa ze v pohode podniku pridu tam napite 13-14-15 je mi na grc
ja som v 12-13 neskusal ,,chlastat" proste jasne alkohol som skusil ked som mal 5-7 rokov prilezitonstne na novy rok a podobne a k tomu som sa neviazal a je to tak aj teraz kto ma nuti do niecoho tak ho kopnem do vajec nemam rad frazy ved daj si nebu srab a spol mne alkac moc nechuti 
-
Lord PROXI
King
no ehm BUNKER naposledy ked som tam bol sa tam odohravali akesi konfliktynordkapp_pb napísal:... hmm v bare asi v nejakych 14tich ( supovy BUNKER ), a na disko asi v 15 alebo tak nejaky ( a od vtedy asi uz iba 3 kratLOL ) ...
A k teme: bol som asi tak v 15tich po prvy krat a uz ma to nejak v poslednej dobe nelaka... su aj lepsie sposoby zabavy...
-
erytrocyt
VIP
No v bare som bol prvý krát ako 14 ročný. So spolužiakmi zo základnej školy sme sa trošku išli hrať na dospelých a potrapošiť do jedného baru
. Už si nepamätám, ktorý to bol, no viem, že čašníčka všetkých vyhodila okrem mňa, pretože vždy som vyzeral staršie a prišiel som za nimi asi 20 sekúnd neskôr. Vchádzal som dnu a akurát ich vyhadzovala
Tak som urobil akože nič a potom som za nimi vyšiel. V 14 som vyzeral na 17, to len pre infošku.
Na diskotéke 14 ročný : táborová diskotéka, all night, diskotéka na ktorú sa nezabúda...Niektoré veci sa v tú noc stali po prvý krát
Prvý zaľúbený tanec s dievčaťom, prvé bozky , prvé zaľúbené pohľady, prvá nočná prechádzka s dievčaťom, plná strachu, neistoty, ale zároveň nadšenia či očakávania a neopísateľnej krásy... To bolo tak ukrutne romantické, že až strach. 
Na diskotéke 14 ročný : táborová diskotéka, all night, diskotéka na ktorú sa nezabúda...Niektoré veci sa v tú noc stali po prvý krát
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
-
pinacolada
Guru wannabe
-
pinacolada
Guru wannabe