Prvy krok - preco vzdy muz?
-
midnight_man
Guru
Preco? umna najdem na t ohned jednu odpoved
som Zbrklý,vsetko by som chcel hned...strasne nerad cakal preto prakticky nikdy nepustim alebo teda druha strana to ani nestihne
a pri mojej "trpezlivosti" a pri snazivosti niektorych holiek by ma asi porazilo..Ale tak vseobecne holky su ovela opatrnejsie a ako som tu uz niekde dneska cital tiez poriadne nevedia co chcu a ked maju rozmyslaju ci to chcu zacnu o tom pochybovat atak
tak si polozme otazku naco je to vsetko? Neoplati sa pockat do 20tky kym to nabere rozumu a potom? 
Sebavedoma zena nema problem zaujat svojou osobnostou, staci ked vie ako sa spravat pre ziskanie pozitivnej pozornosti a ziadostivosti, vyzera k svetu, pozna dokonale rec tela a vie kedy co spravit /odhad a poznanie ludskej povahy-vztahov/. Dojem ze je sama sebou, a je silnou trofejou je magicky pritazlivy.
To iste plati u muzov, ale v uplne inej taktike..
To co clovek hovori a si aj mysli je niekedy neuprimne, ale vzdy je to boj o ciel, cele je to jedna hra... o ziskanie zaujmu, priazne. Niekedy clovek ani nevidi v com...
To iste plati u muzov, ale v uplne inej taktike..
To co clovek hovori a si aj mysli je niekedy neuprimne, ale vzdy je to boj o ciel, cele je to jedna hra... o ziskanie zaujmu, priazne. Niekedy clovek ani nevidi v com...
-
last_knight
Light Professional
pekne povedane a je na tom kus pravdy, jeden z dvojice (vacsninou muz, to nevydrzi a rupnu nervy v tejto hre) otazka znie, ci prvy krok bude mat aj uspech.samploom napísal:To vzdy je neopodstatnene. Bud to pride samo (chvila ked obaja myslia na to iste), alebo jeden je za hranicou trpezlivosti t.j. ziskal odvahu, veri pozitivne a riesi 1.
skratka mame gule, alebo menej trpezlivosti
Ten krok je vsak vzdy nespecificky..niekedy STACIA len doverne pohlady, zaujem kooperovat situacie, priatelske rozhovory, dotyky robia tiez svoje... Nemusi tam byt nic viac, aj ked jedna strana ma vzdy vacsi ci mensi zaujem "kracat" vacsie schody. Respekt a strach straty/pokazenia uz nejakeho vztahu brani si "dovolovat" viac.. hlavne ak citi, ze to tak "polovicke" vyhovuje (nie kazdemu ide o sex, rypanie sa v sukr.zivote a pod.). Cim dlhsie sa takto ludia pomalicky spoznavuju, tym viac sa istia co mozu ocakavat. Ked sa v nejakej reakcii ci pristupe sklamu, beru to s nadhladom a reaguju idealne t.j.neberu si to az tak osobne (zmenia chybu na vtip, mavnu rukou, stuchnu do tela s situacne trefnou poznamkou a usmevom..blabla), ti slabsi si lamu hlavu a kazdy banalny "krok" rozpitvavaju stylom precooo... co je otravne a zatazujuce stale vysvetlovat, pretoze kazdy sme iny, clovek musi aj vediet tolerovat a neobmedzovat svojsky prejav osobnosti. Iba ak sme si isty ze mozme prispiet pozitivne alebo nas "hreje" konflikt, vtedy nieco riesime.
Sheep - njn, vtedy zvykne kazdemu stupat sebavedomie. Citi z okolia predsa svoju cenu a to ho podporuje robit co ON uzna za vhodne, dominuje v tahu.
Sheep - njn, vtedy zvykne kazdemu stupat sebavedomie. Citi z okolia predsa svoju cenu a to ho podporuje robit co ON uzna za vhodne, dominuje v tahu.
..........a co si predstavujes pod prvym krokom ?jumbojet napísal:slavo120 - Co ale v pripade, ze nie je problem prihovorit sa, porozpravat sa, ale problem je spravit ten prvy velky krok?
erytro to napisal dobre... ludske ego je nekonecna vec... vies kolko bab mi povedalo za posledny rok ze som fakt pekny chalan? odkedy som si nechal trosku vlasy? - predtym som furt chodil vykoseny - vid foto niekde asi na 4. strane ze ukaz foto na fore a vtedy mi to nepovedala ziadna... a ja si stale vravim ze som skaredy a ked mi to nejaka povie tak ju sprdnem ze kde ma oci lebo necem aby moje ego slo este vyssie ako je... ale nie kvoli vzhladu... myslim,ze niesom nejak rozumnejsi ale vseobecny prehlad,trosku malo fyzickej zdatnosti a zaujimavy nadradeny zmysel pre humor a uz mas ego na svete... este teraz ti povie pekna holka ze si pekny alebo ze sa jej pacis tak bodaj by ti nevyletelo ego od vysin... to iste mas u holky... ak je trosku sebavedoma a este jej niekto povie ze je pekna tak sa cuduj ze sa potom zacne spravat namyslene... ale keby mala rozum tak to bere ako kompliment a zostane taka aka je... ale zeny vacsinou rozum nemaju...
... ale inak som vcelku mierumilovná a vôbec nie som samonasierací typ, ale tieto vaše prezentované kydy normálne brzdia vzduch !!! Sa uvedomte preboha !Maki napísal:erytro to napisal dobre... ludske ego je nekonecna vec... vies kolko bab mi povedalo za posledny rok ze som fakt pekny chalan? odkedy som si nechal trosku vlasy? - predtym som furt chodil vykoseny - vid foto niekde asi na 4. strane ze ukaz foto na fore a vtedy mi to nepovedala ziadna... a ja si stale vravim ze som skaredy a ked mi to nejaka povie tak ju sprdnem ze kde ma oci lebo necem aby moje ego slo este vyssie ako je... ale nie kvoli vzhladu... myslim,ze niesom nejak rozumnejsi ale vseobecny prehlad,trosku malo fyzickej zdatnosti a zaujimavy nadradeny zmysel pre humor a uz mas ego na svete... este teraz ti povie pekna holka ze si pekny alebo ze sa jej pacis tak bodaj by ti nevyletelo ego od vysin... to iste mas u holky... ak je trosku sebavedoma a este jej niekto povie ze je pekna tak sa cuduj ze sa potom zacne spravat namyslene... ale keby mala rozum tak to bere ako kompliment a zostane taka aka je... ale zeny vacsinou rozum nemaju...