Prvy krok - preco vzdy muz?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
jumbojet
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa jumbojet »

slavo120 - Co ale v pripade, ze nie je problem prihovorit sa, porozpravat sa, ale problem je spravit ten prvy velky krok?

Shark NX - Neviem, netusim, mozes napisat.

jin - Pekny pribeh a asi aj pravdivny.
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

Preco? umna najdem na t ohned jednu odpoved :) som Zbrklý,vsetko by som chcel hned...strasne nerad cakal preto prakticky nikdy nepustim alebo teda druha strana to ani nestihne :D a pri mojej "trpezlivosti" a pri snazivosti niektorych holiek by ma asi porazilo..Ale tak vseobecne holky su ovela opatrnejsie a ako som tu uz niekde dneska cital tiez poriadne nevedia co chcu a ked maju rozmyslaju ci to chcu zacnu o tom pochybovat atak :D tak si polozme otazku naco je to vsetko? Neoplati sa pockat do 20tky kym to nabere rozumu a potom? :)
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

jumbojet napísal:Shark NX - Neviem, netusim, mozes napisat.
fizz ma oslovila prva ... cize nieje to vzdy pravidlo.
samploom
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa samploom »

Sebavedoma zena nema problem zaujat svojou osobnostou, staci ked vie ako sa spravat pre ziskanie pozitivnej pozornosti a ziadostivosti, vyzera k svetu, pozna dokonale rec tela a vie kedy co spravit /odhad a poznanie ludskej povahy-vztahov/. Dojem ze je sama sebou, a je silnou trofejou je magicky pritazlivy.
To iste plati u muzov, ale v uplne inej taktike..
To co clovek hovori a si aj mysli je niekedy neuprimne, ale vzdy je to boj o ciel, cele je to jedna hra... o ziskanie zaujmu, priazne. Niekedy clovek ani nevidi v com...
jumbojet
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa jumbojet »

midnight_man - To si ty, ale su aj opacne povahy a typy :(

Shark NX - Ako to cele prebiehalo? Pripadne napis sukromnu spravu.
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

chlapi riesia, zeny rodia :)
last_knight
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa last_knight »

samploom napísal:To vzdy je neopodstatnene. Bud to pride samo (chvila ked obaja myslia na to iste), alebo jeden je za hranicou trpezlivosti t.j. ziskal odvahu, veri pozitivne a riesi 1.
pekne povedane a je na tom kus pravdy, jeden z dvojice (vacsninou muz, to nevydrzi a rupnu nervy v tejto hre) otazka znie, ci prvy krok bude mat aj uspech.
skratka mame gule, alebo menej trpezlivosti :?
samploom
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa samploom »

Ten krok je vsak vzdy nespecificky..niekedy STACIA len doverne pohlady, zaujem kooperovat situacie, priatelske rozhovory, dotyky robia tiez svoje... Nemusi tam byt nic viac, aj ked jedna strana ma vzdy vacsi ci mensi zaujem "kracat" vacsie schody. Respekt a strach straty/pokazenia uz nejakeho vztahu brani si "dovolovat" viac.. hlavne ak citi, ze to tak "polovicke" vyhovuje (nie kazdemu ide o sex, rypanie sa v sukr.zivote a pod.). Cim dlhsie sa takto ludia pomalicky spoznavuju, tym viac sa istia co mozu ocakavat. Ked sa v nejakej reakcii ci pristupe sklamu, beru to s nadhladom a reaguju idealne t.j.neberu si to az tak osobne (zmenia chybu na vtip, mavnu rukou, stuchnu do tela s situacne trefnou poznamkou a usmevom..blabla), ti slabsi si lamu hlavu a kazdy banalny "krok" rozpitvavaju stylom precooo... co je otravne a zatazujuce stale vysvetlovat, pretoze kazdy sme iny, clovek musi aj vediet tolerovat a neobmedzovat svojsky prejav osobnosti. Iba ak sme si isty ze mozme prispiet pozitivne alebo nas "hreje" konflikt, vtedy nieco riesime.
Sheep - njn, vtedy zvykne kazdemu stupat sebavedomie. Citi z okolia predsa svoju cenu a to ho podporuje robit co ON uzna za vhodne, dominuje v tahu.
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

niektorym holkam rastie sebavedomie ked ich dakto chce, zrejme koli tomu je to tak :wink:
OdinHel
Expert
Expert

Príspevok od používateľa OdinHel »

...u mna je to tak 50/50, obcas prevezme iniciativu zenska, inokedy ja...no radsej mam ked prevezmem iniciativu ja a robim prve kroky, pretoze nemam rad pocit ked ku vam spravi prvy krok zenska a vy o nu nemate zaujem, to je pre mna omnoho horsi pocit ako ked pokazim ja...
slavo120
Professional
Professional

Príspevok od používateľa slavo120 »

jumbojet napísal:slavo120 - Co ale v pripade, ze nie je problem prihovorit sa, porozpravat sa, ale problem je spravit ten prvy velky krok?
..........a co si predstavujes pod prvym krokom ? :D .. ak uz im debata neviazne su v pohodke za dobre tak neviem nooo hadam nebudu chalan taky natvrdly a ak bude mat zaujem tak to skusi .. a ak nie tak odpoved na to neni jeho bordel zijeme len raz takze ak nik nespravi prvy krok obe strany prepasnu sancu , ale zivot pojde dalej a na buduce si uz 2krat rozmysli jedna ci druha strana ci to necha tak
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

Sheep napísal:niektorym holkam rastie sebavedomie ked ich dakto chce, zrejme koli tomu je to tak :wink:
pako komu nerastie sebavedomie ked vie ze niekto ho chce?:lol:
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

SRneC napísal:pako komu nerastie sebavedomie ked vie ze niekto ho chce?:lol:
ale tak brutalne? to je moc no...
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Sheep, už sa ti stalo, že si šiel po ulici, oproti šla pekná kočka, obišla, ty si sa obzrel, a ona sa obzrela za tebou ? Keď sa ti to stane, potom pochopíš kam môže sebavedomie vyletieť.
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

erytro to napisal dobre... ludske ego je nekonecna vec... vies kolko bab mi povedalo za posledny rok ze som fakt pekny chalan? odkedy som si nechal trosku vlasy? - predtym som furt chodil vykoseny - vid foto niekde asi na 4. strane ze ukaz foto na fore a vtedy mi to nepovedala ziadna... a ja si stale vravim ze som skaredy a ked mi to nejaka povie tak ju sprdnem ze kde ma oci lebo necem aby moje ego slo este vyssie ako je... ale nie kvoli vzhladu... myslim,ze niesom nejak rozumnejsi ale vseobecny prehlad,trosku malo fyzickej zdatnosti a zaujimavy nadradeny zmysel pre humor a uz mas ego na svete... este teraz ti povie pekna holka ze si pekny alebo ze sa jej pacis tak bodaj by ti nevyletelo ego od vysin... to iste mas u holky... ak je trosku sebavedoma a este jej niekto povie ze je pekna tak sa cuduj ze sa potom zacne spravat namyslene... ale keby mala rozum tak to bere ako kompliment a zostane taka aka je... ale zeny vacsinou rozum nemaju...
čabajka
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa čabajka »

pe3x napísal:Lebo my mame "gule" :wink:
Kua, tak toto ma tak vytáča !!!!!
Tak ked sa každá na vás vy...rie , budú vám aj tie gule na dve veci.
Aiden
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Aiden »

mozme si s nimi strngat a co este? :P

si aj citala temu, ci len cosi napisala? ;)
čabajka
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa čabajka »

Maki napísal:erytro to napisal dobre... ludske ego je nekonecna vec... vies kolko bab mi povedalo za posledny rok ze som fakt pekny chalan? odkedy som si nechal trosku vlasy? - predtym som furt chodil vykoseny - vid foto niekde asi na 4. strane ze ukaz foto na fore a vtedy mi to nepovedala ziadna... a ja si stale vravim ze som skaredy a ked mi to nejaka povie tak ju sprdnem ze kde ma oci lebo necem aby moje ego slo este vyssie ako je... ale nie kvoli vzhladu... myslim,ze niesom nejak rozumnejsi ale vseobecny prehlad,trosku malo fyzickej zdatnosti a zaujimavy nadradeny zmysel pre humor a uz mas ego na svete... este teraz ti povie pekna holka ze si pekny alebo ze sa jej pacis tak bodaj by ti nevyletelo ego od vysin... to iste mas u holky... ak je trosku sebavedoma a este jej niekto povie ze je pekna tak sa cuduj ze sa potom zacne spravat namyslene... ale keby mala rozum tak to bere ako kompliment a zostane taka aka je... ale zeny vacsinou rozum nemaju...
... ale inak som vcelku mierumilovná a vôbec nie som samonasierací typ, ale tieto vaše prezentované kydy normálne brzdia vzduch !!! Sa uvedomte preboha !
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

No mozno niesi samonasieraci typ ale rozbusku mas sakra kratku.. :roll:

Alebo si potom priklad zenskeho sovinizmu ktory zasiel pridaleko.
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

preco by sme sa mali akoze uvedomit my? nech sa zeny uvedomia co chalanom robia - ako sa voci nim spravaju - ty si jedna z nich - ty to nevidis...
Napísať odpoveď