Prvy krok - preco vzdy muz?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
kinjeril
Moderátor
Moderátor
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa kinjeril »

Preco? Aby si sa citil ako muz. S prvym bozkom vobec v mojom pripade prisla ona a citil som sa tak divne. Vlastne ako za kazdym, ked si na to spomeniem.
Takze preto.
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

čabajka, ohlúpla si len krátkodobo, alebo to máš od narodenia?
Prečítaj si najprv celú tému od začiatku a potom tu skús niečo napísať.
čabajka
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa čabajka »

Práve dopozerávam na Prime " Anna a kráľ ".
Tak šuhaji moji vystresovaní babami , toto si kuknite, aby ste pochopili, čoho sú ženy schopné v mene lásky a čudujsasvete aj niektorí mužskí jedinci. Naozaj len niektorí.... to ostatné je len sebecký odpad, čo sa celý život na čosi vyhovára, najčastejšie na gény.
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

čabajka napísal:Práve dopozerávam na Prime " Anna a kráľ ".
Tak šuhaji moji vystresovaní babami , toto si kuknite, aby ste pochopili, čoho sú ženy schopné v mene lásky a čudujsasvete aj niektorí mužskí jedinci. Naozaj len niektorí.... to ostatné je len sebecký odpad, čo sa celý život na čosi vyhovára, najčastejšie na gény.
na kazdej strane mas aj takych aj takych...aj niektore baby su svine aj niektori chlapi su svine to je fakt a stym sa treba zmierit ale uznaj ze vy baby malokedy viete co chcete...ano berem ze ked niektora z vas na to pride tak potom je schopna obetovat vela co sa stava tiez malokedy ale budis....o tomto sa da diskutovat do rana...
čabajka
Medium Expert
Medium Expert

Tož diskutujme Viktor :)))
midnight_man
Guru
Guru

čabajka napísal:Tož diskutujme Viktor :)))
toz zakladna otazka..kolko mas rokov?
Aiden
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Aiden »

čabajka napísal:Práve dopozerávam na Prime " Anna a kráľ ".
skvele gratulujem ti, ze si si pozrela celkom pekny film...zvyraznujem slovo film
mozno ti robi dobre urazat nas tu a povazovat za neschopnych...a ako vidim, mas takyto postoj zrejme k vacsine nasho pohlavia...z casti mi je to luto, ze sa najdu take ako ty, pretoze potom ti z nas, co urobia "chybu", ze sa do vas (konkretne v tomto pripade take ako si ty) zalubia, trpia....trpia, pretoze vy im davate pocitit to, ze existuje (pripadne si myslite, ze existuje) niekto lepsi, ale vy beriete na nich a stracate s nimi svoj cas...
nastastie som na taku ako si ty "stastie" nemal...generalizujes totiz veci, ktore sa zovseobecnit nedaju...
teraz budem hovorit za seba (aj ked predpokladam, ze zdaleka niesom jediny)...nepoznas ma a ani len netusis, co vsetko som ja kvoli laske obetoval, aj napriek situaci v ktorej to bolo...keby si poznala tuto cast mojho zivota, mozno by si ma obdivovala, ako to zvladam, mozno ma povazovala za hlupaka a mozno by si sa iba zasmiala...ale to je v tejto situacii irelevantne....nepopieratelne vsak je, ze ludi (mozme sa kludne zamerat na chlapov) s podobnym osudom (nazvi si to ako chces) existuje velmi vela...avsak ty tvrdis, ze urobit nieco pre lasku dokaze kazda zena a len zlomok muzov...nezda sa ti to trosku blbe tvrdit?

keby som si myslel, ze vacsina zien stoji za h*vno a niesu schopne bojovat za lasku, ktoru citia, tak si hodim maslu...pretoze ja ako tvor spolocensky, zivot s nejakou zenou planujem...avsak...naco skusat a hladat, ked vacsina mi za to nestoji?

mozno len zijem v sne, kde si myslim, ze na za oknom je plne skvelych zien, ktore stoji za to spoznat a ze nakoniec najdem tu, s ktorou stravim zivot...ale vies co?...nevadi mi to...nemam chut sa z neho zobudit ;)

btw poslal ta niekto k vode v poslednej dobe, ked sa takto spravas?...

EDIT>čabajka & midnight_man...toz ste podiskutovali :D
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

To čabajka:
llittleSgirl napísal:a este jedna vec..mosno som prilis zasadova ale nikdy nenaberiem aby som prvy krok spravila ja!...jednoducho mi to nejako nezapada aby nieco riesilo dievca......
a tu máš pre istotu aj tú tému od samotnej zakladateľky..Nezabudni si všimnúť tú ružovú vec vedľa kolonky "pohlavie" :wink: dobre?..http://www.hojko.com/nerozumiem-t89198.html a nehádž všetkých chlapov do jedného vreca..Lebo,ale nič,nebudem sa vyjadrovať.. :roll:

//edit: to mi-chau : :hehe:
Hej je to pekný pocit..Aj to keď viem,že priateľku vzrušujem...proste také momenty..že som pre ňu stále ten najkrajší a také drobnosti.. :oops:
chrobakos
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa chrobakos »

ja to vidim tak ...

ak chalan dostane fajku, chalan je frajer, holka je kur*a:)

teda ak chalan zacne prvy, je to v poho..ak holka,zacne sa o nej trosku hovorit o polahsej :P

..ja rad zacina m prvy lebo potom nemusim odmietat holky :D
Aiden
Darca
Darca

chrobakos napísal:ak chalan dostane fajku, chalan je frajer, holka je kur*a:)
tebe este priatelka fajku nerobila co? ;)
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

erytrocyt napísal:Sheep, už sa ti stalo, že si šiel po ulici, oproti šla pekná kočka, obišla, ty si sa obzrel, a ona sa obzrela za tebou ? Keď sa ti to stane, potom pochopíš kam môže sebavedomie vyletieť.
dnes som to po dlhsej dobe zazil.. vzdy mam pocit ako keby sa mi penis predlzil od dva centimetre
//inak o com to cele je, ked zena pod pojmom "prvy krok" rozumie dovolit muzovi urobit prvy krok.. len velmi mizive percento vystatuje ako geprad po gazele
dew6
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dew6 »

Sorry, ale týmto vždy si nás mimoriadne podcenil....skutočne to takto už nefunguje- možno v stredoveku, no teraz iste nie....Baby sú už podstatne emancipovanejšie a sebavedomejšie ako kedykoľvek predtým. Uvedomujú si svoju silu a niektoré ju zneužívajú....

Mnoho chalanov však potrebuje mať pocit, že "oni začalli"...
No a tie milosrdnejšie z nás sa tak tvária, aby potešili svoje polovičky... :aasmile11:
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

erytrocyt napísal:Sheep, už sa ti stalo, že si šiel po ulici, oproti šla pekná kočka, obišla, ty si sa obzrel, a ona sa obzrela za tebou ? Keď sa ti to stane, potom pochopíš kam môže sebavedomie vyletieť.
stalo sa mi, no nenastava sa to az tak casto :wink:
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

midnight_man napísal:toz zakladna otazka..kolko mas rokov?
a odvtedy jej nebolo.... :lol: :lol: :lol:

ani mne sa nepaci ze holky sa o to neznazia, a dakedy to ani nedavaju najavo, vsakze... :?
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

chrobakos napísal:ja to vidim tak ...

ak chalan dostane fajku, chalan je frajer, holka je kur*a:)

teda ak chalan zacne prvy, je to v poho..ak holka,zacne sa o nej trosku hovorit o polahsej :P

..ja rad zacina m prvy lebo potom nemusim odmietat holky :D
chlapec ty si odkial spadol...myslíš to ako teraz na neznámu babu alebo na frajerku abo jako...nechápem čo si teraz zadrel..je normálne ked ti tvoja frajerka chce spraviť fajku..to je bežná vec...samozrejme že nie ak máte 11 rokov :wink: a ty ked chceš svojej frajerke spraviť dobre tak si čo..ku*evník?
//a myslíš že len chalani chcú sexovať :wink:
midnight_man
Guru
Guru

SchYzo napísal:a odvtedy jej nebolo.... :lol: :lol: :lol:

ani mne sa nepaci ze holky sa o to neznazia, a dakedy to ani nedavaju najavo, vsakze... :?
sak :D hh a ja ze ideme pokecat a zenskej nikde
čabajka
Medium Expert
Medium Expert

midnight_man napísal:sak :D hh a ja ze ideme pokecat a zenskej nikde
Čabajka sa vytratila, hľadá k sebe vhodnú horčicu :D
Aaaa nevolaj ma ženská, chlape,bud gentleman, inak nediskutujem :P
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

čabajka napísal:Čabajka sa vytratila, hľadá k sebe vhodnú horčicu :D
Aaaa nevolaj ma ženská, chlape,bud gentleman, inak nediskutujem :P
prepac ze vyrusujem mlada dama (pisem to dobre? :D ) mozem sa ta opytat aka je teda tvoja predstava idealu? hlavne po tych "veciach" co si tu popisala...prosim nezacni mi nadavat len sa pytam :lol:
Aiden
Darca
Darca

čabajka napísal:Čabajka sa vytratila, hľadá k sebe vhodnú horčicu :D
a si jasna :D...uz viem preco si tak proti chlapom :P...
midnight_man
Guru
Guru

a ja sa pridam dotretice :D Ja viem ze sa nepatri pytat sa dievcata kolko maju rokov..Kolko mas rokof? :D to len tak aby sme boli v obraze :) mozes aj fotku dat..a tak daco o sebe ICQ telefon a tak :D
Napísať odpoveď