Prvy krok - preco vzdy muz?
Práve dopozerávam na Prime " Anna a kráľ ".
Tak šuhaji moji vystresovaní babami , toto si kuknite, aby ste pochopili, čoho sú ženy schopné v mene lásky a čudujsasvete aj niektorí mužskí jedinci. Naozaj len niektorí.... to ostatné je len sebecký odpad, čo sa celý život na čosi vyhovára, najčastejšie na gény.
Tak šuhaji moji vystresovaní babami , toto si kuknite, aby ste pochopili, čoho sú ženy schopné v mene lásky a čudujsasvete aj niektorí mužskí jedinci. Naozaj len niektorí.... to ostatné je len sebecký odpad, čo sa celý život na čosi vyhovára, najčastejšie na gény.
-
midnight_man
Guru
na kazdej strane mas aj takych aj takych...aj niektore baby su svine aj niektori chlapi su svine to je fakt a stym sa treba zmierit ale uznaj ze vy baby malokedy viete co chcete...ano berem ze ked niektora z vas na to pride tak potom je schopna obetovat vela co sa stava tiez malokedy ale budis....o tomto sa da diskutovat do rana...čabajka napísal:Práve dopozerávam na Prime " Anna a kráľ ".
-
midnight_man
Guru
skvele gratulujem ti, ze si si pozrela celkom pekny film...zvyraznujem slovo filmčabajka napísal:Práve dopozerávam na Prime " Anna a kráľ ".
mozno ti robi dobre urazat nas tu a povazovat za neschopnych...a ako vidim, mas takyto postoj zrejme k vacsine nasho pohlavia...z casti mi je to luto, ze sa najdu take ako ty, pretoze potom ti z nas, co urobia "chybu", ze sa do vas (konkretne v tomto pripade take ako si ty) zalubia, trpia....trpia, pretoze vy im davate pocitit to, ze existuje (pripadne si myslite, ze existuje) niekto lepsi, ale vy beriete na nich a stracate s nimi svoj cas...
nastastie som na taku ako si ty "stastie" nemal...generalizujes totiz veci, ktore sa zovseobecnit nedaju...
teraz budem hovorit za seba (aj ked predpokladam, ze zdaleka niesom jediny)...nepoznas ma a ani len netusis, co vsetko som ja kvoli laske obetoval, aj napriek situaci v ktorej to bolo...keby si poznala tuto cast mojho zivota, mozno by si ma obdivovala, ako to zvladam, mozno ma povazovala za hlupaka a mozno by si sa iba zasmiala...ale to je v tejto situacii irelevantne....nepopieratelne vsak je, ze ludi (mozme sa kludne zamerat na chlapov) s podobnym osudom (nazvi si to ako chces) existuje velmi vela...avsak ty tvrdis, ze urobit nieco pre lasku dokaze kazda zena a len zlomok muzov...nezda sa ti to trosku blbe tvrdit?
keby som si myslel, ze vacsina zien stoji za h*vno a niesu schopne bojovat za lasku, ktoru citia, tak si hodim maslu...pretoze ja ako tvor spolocensky, zivot s nejakou zenou planujem...avsak...naco skusat a hladat, ked vacsina mi za to nestoji?
mozno len zijem v sne, kde si myslim, ze na za oknom je plne skvelych zien, ktore stoji za to spoznat a ze nakoniec najdem tu, s ktorou stravim zivot...ale vies co?...nevadi mi to...nemam chut sa z neho zobudit
btw poslal ta niekto k vode v poslednej dobe, ked sa takto spravas?...
EDIT>čabajka & midnight_man...toz ste podiskutovali
-
Začiatok Konca
Professional
To čabajka:
dobre?..http://www.hojko.com/nerozumiem-t89198.html a nehádž všetkých chlapov do jedného vreca..Lebo,ale nič,nebudem sa vyjadrovať.. 
//edit: to mi-chau :
Hej je to pekný pocit..Aj to keď viem,že priateľku vzrušujem...proste také momenty..že som pre ňu stále ten najkrajší a také drobnosti..
a tu máš pre istotu aj tú tému od samotnej zakladateľky..Nezabudni si všimnúť tú ružovú vec vedľa kolonky "pohlavie"llittleSgirl napísal:a este jedna vec..mosno som prilis zasadova ale nikdy nenaberiem aby som prvy krok spravila ja!...jednoducho mi to nejako nezapada aby nieco riesilo dievca......
//edit: to mi-chau :
Hej je to pekný pocit..Aj to keď viem,že priateľku vzrušujem...proste také momenty..že som pre ňu stále ten najkrajší a také drobnosti..
dnes som to po dlhsej dobe zazil.. vzdy mam pocit ako keby sa mi penis predlzil od dva centimetreerytrocyt napísal:Sheep, už sa ti stalo, že si šiel po ulici, oproti šla pekná kočka, obišla, ty si sa obzrel, a ona sa obzrela za tebou ? Keď sa ti to stane, potom pochopíš kam môže sebavedomie vyletieť.
//inak o com to cele je, ked zena pod pojmom "prvy krok" rozumie dovolit muzovi urobit prvy krok.. len velmi mizive percento vystatuje ako geprad po gazele
-
dew6
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Sorry, ale týmto vždy si nás mimoriadne podcenil....skutočne to takto už nefunguje- možno v stredoveku, no teraz iste nie....Baby sú už podstatne emancipovanejšie a sebavedomejšie ako kedykoľvek predtým. Uvedomujú si svoju silu a niektoré ju zneužívajú....
Mnoho chalanov však potrebuje mať pocit, že "oni začalli"...
No a tie milosrdnejšie z nás sa tak tvária, aby potešili svoje polovičky...
Mnoho chalanov však potrebuje mať pocit, že "oni začalli"...
No a tie milosrdnejšie z nás sa tak tvária, aby potešili svoje polovičky...
chlapec ty si odkial spadol...myslíš to ako teraz na neznámu babu alebo na frajerku abo jako...nechápem čo si teraz zadrel..je normálne ked ti tvoja frajerka chce spraviť fajku..to je bežná vec...samozrejme že nie ak máte 11 rokovchrobakos napísal:ja to vidim tak ...
ak chalan dostane fajku, chalan je frajer, holka je kur*a:)
teda ak chalan zacne prvy, je to v poho..ak holka,zacne sa o nej trosku hovorit o polahsej
..ja rad zacina m prvy lebo potom nemusim odmietat holky
//a myslíš že len chalani chcú sexovať
-
midnight_man
Guru
-
Hotwire
Addict
- Kontaktovať používateľa:
prepac ze vyrusujem mlada dama (pisem to dobre?čabajka napísal:Čabajka sa vytratila, hľadá k sebe vhodnú horčicu![]()
Aaaa nevolaj ma ženská, chlape,bud gentleman, inak nediskutujem
-
midnight_man
Guru