PSYCHYCKE TYRANIE
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
- Kontaktovať používateľa:
myslim ze sa straca dovera ale ked je niekto zufaly tak co uz. pokial nebudu hlasovat registrovany uzivatelia tak sa to vyssie nedostane a vacsina hlasov je asi od ludi z hojka. tak snad.Tomasito napísal:Lucia, nemyslim si, ze toto ti pomohlo- ked sa pozries medzi TOP (SME), snad pochopis. Niekedy sa oplati prilis na pilu netlacit.
ahojte
no ja sice som sa ho chcela zbavit ale to by bolo zle.ja by som bola najradsej keby da do poriadku dom uz konecne a hlavne nech pochopi ze jeho pravidiel (ktorych 90% su somariny ktore niesu normalne) sa drzat nebudem.nechcem nic viac len mat doma teplo a nedepkovat z toho ze stale rýpe a vrieska.ked je ticho, tak v pohode upracem(samozrejme nie vsetko)a nedepkujem a je klud.
Prepáč možnože si mala ťažký život ale nemusela si ho robiť i tomu druhému ťažší.. Viem že si sa sním potom stretla a možno aj viac ale dalej už nejdem čítať. Lebo i napriek tomu čo si zažila toto bolo dosť blbé.
Toto ma dorazilo lebo zažil som presne to isté. A ona si určite dodnes asi ani nedokáže predstaviť ako mi ublížila. A pritom chcel som od nej tak veľa. Mal som ju skutočne rád a keby povedala že sry nejde to tak by som to pochopil alebo aspoň by som sa to snažil pochopiť.
FoR ALL: nehodnotím jej celý životný príbeh ale iba toto. Chápem že každý človek rob chyby ale neviete si asi predstaviť aké to je z strany toho druhého.
Special for Lucia: nakoniec som sa dokopal dočítať to a poviem ti jediné mám veľmi podobného otca a toto by som určite zažíval aj ja keby neodišiel pracovať do zahraničia. On sa síce od vtedy veľmi zmenil ale dokím bol v armáde žil som podobne keby som nemal staršiu segru ktorá mi bola najväčšia opora tak sa 14-tich asi ani nedožijem. Na koniec dodávam jediné. Viem že ti veľmi ubližuje ale snaž sa hlaven z toho vyťiahnuť seba a segru nedovoľ aby musela zažívať to isté ak ty odídeš z domu.
Kód: Vybrať všetko
Raz sa mas pýtal, či by som sa nechcela stretnúť. Vtedy som sa začala z toho vykrúcať protože som sa eše nechcela stretnúť. Bála som sa ho pričom sa mi s ním výborne kecalo. Nerozumela som tomu ale bolo to tak. Došlo to až tak ďaleko že som mu prestala písať. Bála som sa stretnuia s ním, hoci bol na fotke veľmi sympatický, milý a príjemný. Raz už sme sa pred tím videli. Ale aj tak som mala z toho strach. Párkrát mi ešte napísal prečo sa neozývam a tak, ale neozvala som sa ani po tom. Bolo mi to síce veľmi ľúto, ale nič som s tím pocitom nemohla robiť. FoR ALL: nehodnotím jej celý životný príbeh ale iba toto. Chápem že každý človek rob chyby ale neviete si asi predstaviť aké to je z strany toho druhého.
Special for Lucia: nakoniec som sa dokopal dočítať to a poviem ti jediné mám veľmi podobného otca a toto by som určite zažíval aj ja keby neodišiel pracovať do zahraničia. On sa síce od vtedy veľmi zmenil ale dokím bol v armáde žil som podobne keby som nemal staršiu segru ktorá mi bola najväčšia opora tak sa 14-tich asi ani nedožijem. Na koniec dodávam jediné. Viem že ti veľmi ubližuje ale snaž sa hlaven z toho vyťiahnuť seba a segru nedovoľ aby musela zažívať to isté ak ty odídeš z domu.
prečítal som to celé , názorovo budem asi jediný , ale asi každý z nás si prežil jeden z tvojich viacerých otcovských zážitkov , ktorý si Imho opísala skutočne preskutočne dramaticky ..
ja neviem , proste asi poznám viac horších prípadov , preto považujem tento životný príbeh za ľahší
nič proti Tebe samozrejme , je to môj názor
ja neviem , proste asi poznám viac horších prípadov , preto považujem tento životný príbeh za ľahší
nič proti Tebe samozrejme , je to môj názor
-
bolek
Guru
- Kontaktovať používateľa:
Viem, co to musi byt. U nas to bolo podobne..otec alkoholik a tyran, nastastie, mamina mala viac rozumu a usla od neho aj s nami k svojim rodicom. Jej otec - teda moj dedko - je vsak velmi podobny mojmu skustocnemu otcovi. Presne ako hovoris, vzdy chce o vsetkom vediet, do vsetkeho musi pchat nos a neustale si dokazovat svoju autoritu, navyse je hrozny nervak. Ale cim budes starsia, tak tym to bude lepsie, bo otec si uvedomi, ze uz nema taku moc, ako mal. Verim, ze priatel ti je a bude dobrou oporou a ze to zvladnes. A tym, ze v nasom state nie je spravodlivost sa nezatazuj, s tym nic nespravis. Je mi luto, ze ti takto znicil detstvo, pretoze akakolvek snaha a zlepsenie sa neda vratit spat. To, co si clovek prezije, navzdy zostane v nom a neda sa to vziat spat. 
-
qwerty-xyz
No, dal som si tu namahu a tvoj pribeh precital cely. Myslim si ze to urcite nemas ruzove v tvojom doterajsom zivote, ale na druhej strane su ovela horsie pripady. V tvojom pribehu som sa docital o jednej facke. Ja som tiez faciek nadostaval od rodicov, je pravda ze boli opravnenejsie ako ta tvoja ale chcem ti jednoducho povedat ze je to len psychicke tyranie, ktore urcite nieje prijemne. Ked som zacinal citat, myslel som si ze je tam aj to fyzicke tyranie. Za to ako mu odvravas(tym ti nechcem povedat ze to je zle, je dobre ked si povies aj ty svoj nazor)by som od jeho povahy cakal aj nejaky fyzicky utok. Mozes byt rada ze ziadny nebol. Ja chvala bohu takeho otca nemam, ale keby som sa v niektorých situaciach zachoval ako ty, ked som bol mladsi, tak by som mozno dostal cez papulu, preto ma to zarazilo ze pises o nejakom tyrani a pritom mu odvravas a robis na truc. Myslim ze to vychadza aj z tvojej povahy, podla mna dost labilna, aj ked tomu mohol prispiet tvoj otec od tvojho detstva. Ale napriklad viem ze ja by som sa v niektorych situaciach zachoval inak, asi preto lebo by mi nedovolil respekt pred ocom sa zachovat tak ako ty. Aj ked v tvojom pripade tam asi velmi o respekt nejde.
V kazdom pripade tebe aj tvojmu priatelovi, sestre a mamine drzim palce. Pisala si ze mamina ma slabsiu povahu, tak si myslim ze to mas tak trochu po nej, prosim neukamenujte ma, je to moj nazor a v ziadnom pripade sa nepriklanam na stranu otca.
Este raz, drzim ti palce...
V kazdom pripade tebe aj tvojmu priatelovi, sestre a mamine drzim palce. Pisala si ze mamina ma slabsiu povahu, tak si myslim ze to mas tak trochu po nej, prosim neukamenujte ma, je to moj nazor a v ziadnom pripade sa nepriklanam na stranu otca.
Este raz, drzim ti palce...