PSYCHYCKE TYRANIE
PSYCHYCKE TYRANIE
PROSIM administratorov aby toto nemazali.Nie je to reklama, len uz neviem kde mam hladat pomoc tak chcem zverejnit moj pribeh vsade kde sa len da.Nikto mi zatial nedokazal pomoct.
pozrite si môj pribeh na www.tyranie.qsh.sk
pozrite si môj pribeh na www.tyranie.qsh.sk
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
-
zuzkazuzka
VIP
- Kontaktovať používateľa:
vdaka
dakujem za podporu,ja som naozaj psychycky na dne,stale len placem,mam depky.uz to skusam riesit rozhovormi rok,lenze moja mama sa s nim nechce rozviest(neviem preco ked sama trpi,obranuje sa mladsiou sestrou)on je proste taky a nikto s nim nehne.u psychologiciek nasluboval ze sa zmeni ale hned ako prisiel domov tak to neni pravda.priatel by sa do neho aj pustil,on je odhodlany bojovat a drzi ma nad vodou len on.keby som nemala jeho tak neviem kde by som bola teraz.uz mam len jedinu zbran ktorou zautocit,ak to vyjde tak to sem napisem.moj priatel mu aj nieco chcel povedat ale on ho vyhodil...a nechcem aby si moj priatel robil problemi s mojim "otcom".
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
Prečítal som si celý príbeh a teda nemám na to slov. Vidím, že sa proti tomu nemôžeš brániť. Avšak na slovensku plati nepisane pravidlo
"Ak nepomôžu úrady, obráť sa na média"
Média ma ako prvé napadli, keď si spomenula tú zbraň. Aj internet je komunikačné médium, takže si sa zrejme rozhodla dať veci do pohybu. Avšak maj na zreteli, že máš neplnoletú, školoupovinnú sestru, ktorú treba zaopatriť.
Držím ti palce, nech sa ti podarí čo najrýchlejšie sa odpútať od toho psychopata. Čo však je smutné je fakt, že takých ľudí, ako si ty, tvoja mama a hlavne tvoj otec je na slovensku a vôbec na svete ešte veľa.
"Ak nepomôžu úrady, obráť sa na média"
Média ma ako prvé napadli, keď si spomenula tú zbraň. Aj internet je komunikačné médium, takže si sa zrejme rozhodla dať veci do pohybu. Avšak maj na zreteli, že máš neplnoletú, školoupovinnú sestru, ktorú treba zaopatriť.
Držím ti palce, nech sa ti podarí čo najrýchlejšie sa odpútať od toho psychopata. Čo však je smutné je fakt, že takých ľudí, ako si ty, tvoja mama a hlavne tvoj otec je na slovensku a vôbec na svete ešte veľa.
-
qwerty-xyz
Re: vdaka
ty vole tak to na mna bola silna kava toto citat. Zatial som z toho taky soknuty,ze neviem napisat nic ine dokonca ani riesenie,UF! ale budem nad tym rozmyslat.lucia573 napísal:dakujem za podporu,ja som naozaj psychycky na dne,stale len placem,mam depky.uz to skusam riesit rozhovormi rok,lenze moja mama sa s nim nechce rozviest(neviem preco ked sama trpi,obranuje sa mladsiou sestrou)on je proste taky a nikto s nim nehne.u psychologiciek nasluboval ze sa zmeni ale hned ako prisiel domov tak to neni pravda.priatel by sa do neho aj pustil,on je odhodlany bojovat a drzi ma nad vodou len on.keby som nemala jeho tak neviem kde by som bola teraz.uz mam len jedinu zbran ktorou zautocit,ak to vyjde tak to sem napisem.moj priatel mu aj nieco chcel povedat ale on ho vyhodil...a nechcem aby si moj priatel robil problemi s mojim "otcom".
Lebo toto neni normalne.
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
vsetko co mozem spravit je pridat tvoju stranku na vybrali.sme.sk aby sa o tom dozvedelo co najviac ludi. tak ludia hlasujte nech sa to dostane na najvyssie miesto. http://vybrali.sme.sk/novinky/?page=2
Keby chcela tak môže rodičov zničiť.Keby som bol na jej mieste a robili mi rodičia toto že by ma mňa kričali a podobne asi by som zablačal len niečo v zmysle že ešte niesom plnoletý takže ak prestanem chodiť do školy tak ich môžu zabásnuť tak nech si rozmyslia čo robia.No nie?Možno to beriem až moc jednoducho ale teoreticky by sa to dalo použiť
EDIT:// Mimochodom sa mi zda ze existuje nejaky urad na kontrolu zivotnych podmienok alebo nieco take.Proste ak mate takto dobabrany dom a uznaju ze sa tam fakt neda rozumne byvat bude sa to riesit
EDIT:// Mimochodom sa mi zda ze existuje nejaky urad na kontrolu zivotnych podmienok alebo nieco take.Proste ak mate takto dobabrany dom a uznaju ze sa tam fakt neda rozumne byvat bude sa to riesit
Volá sa to socialny úrad a tam už bola - nepomohli jej. Poslali ju k psychológovi s tvrdením, že týrané osoby o tom nikdy nehovoria, či tak niečo. Navyše si predvolali jej matku, ktorá všetko poprela, tak dieťa vyzeralo, že iba trucuje.Dieg0 napísal: EDIT:// Mimochodom sa mi zda ze existuje nejaky urad na kontrolu zivotnych podmienok alebo nieco take.Proste ak mate takto dobabrany dom a uznaju ze sa tam fakt neda rozumne byvat bude sa to riesit
//zelovoc: Hlas pridaný!
Frikso ale mam pravdu aspon s tymi rodicmi nie?Ze ked prestane chodit do skoly zacnu chodit od statu domov upozornenia atd a nakoniec basaFrikso napísal:Volá sa to socialny úrad a tam už bola - nepomohli jej. Poslali ju k psychológovi s tvrdením, že týrané osoby o tom nikdy nehovoria, či tak niečo. Navyše si predvolali jej matku, ktorá všetko poprela, tak dieťa vyzeralo, že iba trucuje.
//zelovoc: Hlas pridaný!
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
-
Šu-Do
Redeemer
no takze... som to cele precital..
uplne strasne... takychto pripadov je viac len o nich nikto newie...
takyto zivot stoji doslovne za HOVNO... nexcem ti nadavat na fotra i ked si myslim ze by si ho najradsej ********... nemam k tomu slov...
je mi hrozne luto ze sa najdu aj takyto kkti (sry)...
je vidno ze socialny urad je k nicomu... pochybujem ze s tymto nieco spravis cez zakon...
takto dopadnu kazde taketo pripady.. ( nic sa s tym neurobi ) stat ma ine povinnosti (robit pi<>viny)
som rad ze mas chlapca ktory ta ma strasne rad aj napriek vsetkym tymto okolnostiam...
ber to tak ze mas uz dost rokov.. za xvilu budes moct otca opustit a zalozis si so svojim chlapcom vlastnu rodinu... a dufam ze v zivote ta bude cakat len to najlepsie...
uplne strasne... takychto pripadov je viac len o nich nikto newie...
takyto zivot stoji doslovne za HOVNO... nexcem ti nadavat na fotra i ked si myslim ze by si ho najradsej ********... nemam k tomu slov...
je mi hrozne luto ze sa najdu aj takyto kkti (sry)...
je vidno ze socialny urad je k nicomu... pochybujem ze s tymto nieco spravis cez zakon...
takto dopadnu kazde taketo pripady.. ( nic sa s tym neurobi ) stat ma ine povinnosti (robit pi<>viny)
som rad ze mas chlapca ktory ta ma strasne rad aj napriek vsetkym tymto okolnostiam...
ber to tak ze mas uz dost rokov.. za xvilu budes moct otca opustit a zalozis si so svojim chlapcom vlastnu rodinu... a dufam ze v zivote ta bude cakat len to najlepsie...
-
zuzkazuzka
VIP
Kde tam je ta tema?zelovoc napísal:vsetko co mozem spravit je pridat tvoju stranku na vybrali.sme.sk aby sa o tom dozvedelo co najviac ludi. tak ludia hlasujte nech sa to dostane na najvyssie miesto. http://vybrali.sme.sk/novinky/?page=2
-
JaJeNiektoIny
Light Professional
Hmmmm, to je veľmi zvláštne.. Ako keby ju niekto z tade stiahol... Keď som to pozeral naposledy, mala už viacej ako 100 hlasov. Aj ja čakám na vysvetlenie.Dizzy napísal:Kde tam je ta tema?
//Aha, fakt, asi som to prešiel príliš rýchlo