odtialto http://games.tiscali.cz/reviews/grid/index.aspŠu-Do napísal:->slavo<-
to je koho screen s High Speed ?
Race Driver GRID : Play ONLINE
-
Kibo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
to je uplne easy dosiahnut, na le mans v pohode. ja mam na slabsom aute 405km/h a bracho na audi R10 415 km/hŠu-Do napísal:->slavo<-
to je koho screen s High Speed ?
ja sa vynorim vedla teba???Shamway napísal:nj ked ty sa vzdy vynoris vedla mna v nespravny moment... co som ja Hamilton?
// zajtra by sme mohldi dat aj trochu skorej o takej Osmej mi to uplne vyhovuje
mozme kludne aj skorej, ja som k dispozicii od cca 18.00
-
->slavo<-
Addict
dnes som bol driftovat a už som nato došiel ty blazni si vytypuju 1 barak a driftuju okolo neho celkom nuda
ja kružim okolo 2
a vždy nahram nad 1 milion .
nechapem jak može niekto nahrat 30 milionov . ale asi sa to da .
catch up čo to znamena ? dasa to vypnut hned pod damage v hre ked vytvarate server mam take tušenie ,že to ma niečo spoločne z odosielanim časov na server alebo tak ale neviem kedy to odosiela a kedy nie. poradte diki dufam že dnes niekoho stretnem včera som nemaL to štastie.

ja kružim okolo 2
nechapem jak može niekto nahrat 30 milionov . ale asi sa to da .
catch up čo to znamena ? dasa to vypnut hned pod damage v hre ked vytvarate server mam take tušenie ,že to ma niečo spoločne z odosielanim časov na server alebo tak ale neviem kedy to odosiela a kedy nie. poradte diki dufam že dnes niekoho stretnem včera som nemaL to štastie.
catch up .. myslim ze aspon v NFS to byvalo toto: ked si bol vzadu a dobiehal si superov tak si ich dobehol lahko ale ked si sa uz dostal ty dopredu tak zase oni sa ta drzali a dobiehali ta oni .... teda akesi zvyhodnenie jazdcov vzadu ... asi to ma byt zdramatizovanie zavodu aby si na prvom mieste neusiel o dve kola ... nieco take
-
->slavo<-
Addict
Pomoc mam problem mam lcd 22palcovy samsung 226BW
a vsimol som si to už predtym ale teraz ma to celkom zaujima . je normalne že na uvodnom videu codemasters a potom hned v dalsom intre . mi tak divne skače obraz neže by skakal ale tak vstrede obrazovky mi beha tkaa neviditelna čiara pripada mi to ako keby nestihal obraz alebo niečo take žiadne sekanie ale proste taka čiara je to aj v intre hry . a aj počas hry ked napr zabačam ale v hre si to ani nevšimam neni to moc vidiet teraz chcem vediet či je to sposobene tym že som nenainstaloval drivery na LCD alebo či je to normalne pri LCDčkach mam taky tušak že som niečo doje..kal pls poradte čo to je ?
hru mam na maximalnych možnych detailoch v maximalnom možnom rozlišeni .
určite hravate viacery na lcd najlepšie je to vidiet na uvodnom videu codemasters. pls helpnite niekto .
a vsimol som si to už predtym ale teraz ma to celkom zaujima . je normalne že na uvodnom videu codemasters a potom hned v dalsom intre . mi tak divne skače obraz neže by skakal ale tak vstrede obrazovky mi beha tkaa neviditelna čiara pripada mi to ako keby nestihal obraz alebo niečo take žiadne sekanie ale proste taka čiara je to aj v intre hry . a aj počas hry ked napr zabačam ale v hre si to ani nevšimam neni to moc vidiet teraz chcem vediet či je to sposobene tym že som nenainstaloval drivery na LCD alebo či je to normalne pri LCDčkach mam taky tušak že som niečo doje..kal pls poradte čo to je ?
hru mam na maximalnych možnych detailoch v maximalnom možnom rozlišeni .
-
blazer
Professional
Zrejme myslis vertikalnu synchronizaciu. Zapni si vertical synchronization (vertical sync) ci uz v hre, alebo v ovladacoch ku karte.->slavo<- napísal:Pomoc mam problem mam lcd 22palcovy samsung 226BW
hru mam na maximalnych možnych detailoch v maximalnom možnom rozlišeni .určite hravate viacery na lcd najlepšie je to vidiet na uvodnom videu codemasters. pls helpnite niekto .
-
Šu-Do
Redeemer
nj ja viem preco som sa to pytalgwixt napísal:odtialto http://games.tiscali.cz/reviews/grid/index.asp
som len chcel nachytat
-
c.a.r.n.e.
Medium Star