Race Driver GRID : Play ONLINE
-
c.a.r.n.e.
Medium Star
-
Kibo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
hrame online, cez hamachi to nejde vobec. a riesime neustale problem, ze sa podari napojit iba par ludom. najprv sme mali problem, ze neslo vobec, nech spravil hocikto, potom som spravil ja a islo nam to vsetkym styrom co sme sa dohodli, na druhy den nas bolo viac, co sme chceli hrat, ale uz sa ku mne napojili iba dvaja... Som zvedavy ci to pojde dnes 
-
c.a.r.n.e.
Medium Star
-
blazer
Professional
nezmenis potrebujes novy profil, to neni nazov servera, ale nazov hraca ktory vyzyva niekoho k private game playKibo napísal:kde prosim vas zmenim svoje meno dpc v online? nechcem sa volat hojkogridnejde mi ani vymazat server
Inac uz sa celkom odstavam do driftov uz sa online celkom dobre umiestnujem (hram to druhy den), rad by som s vami zahral nech vam trosku oskrem metalizu a vyklepem plechy
-
hojko
Site Admin
To co bolo ohlasovane, toto je presa tema o online hrani a tak si patch ries v teme o hre
Tam uz bolo o tom spominane.
http://www.shacknews.com/onearticle.x/53105
http://www.shacknews.com/onearticle.x/53105
-
Kibo
Hardcore addict
akoze dnes som sa ako nastval? hrajkam si online, driftujem si relaxacne, combo 32X, nadriftovane nieco cez 717.000, tocim, davam kontru a zrazu ma tresne o stenu
neviem preco, ale zasekla sa mi prava sipka, nie vsak mechanicky na klavesnici, ale softwerovo, normalne som pustil sipky a koleso bolo vytocene (auto bez damage)... 24 milionov v kybli... ach jaj