Radosť | mobilný operátor
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Re: Radosť | mobilný operátor
Zaujímavý problém,
osoba si objednala SIM Radosť, prišla SIM karta s novým číslom, páčilo sa, prenieslo sa staré číslo na tú novú SIM.
Teraz keď napíšem SMS na staré číslo tak odpoveď mi príde z toho nového čísla (z novej SIM).
Neviete ako je to možné? Žeby Radosť nevymazala to číslo z tej novej SIM zo svojho systému? Alebo kde je chyba?
Telefón je iPhone. Môže to byť niečo aj s iCloud?
osoba si objednala SIM Radosť, prišla SIM karta s novým číslom, páčilo sa, prenieslo sa staré číslo na tú novú SIM.
Teraz keď napíšem SMS na staré číslo tak odpoveď mi príde z toho nového čísla (z novej SIM).
Neviete ako je to možné? Žeby Radosť nevymazala to číslo z tej novej SIM zo svojho systému? Alebo kde je chyba?
Telefón je iPhone. Môže to byť niečo aj s iCloud?
Restartuj iphone, cekni v nastaveni imessage ake je tam nastavene cislo.
Prichadzam o nieco, ak mam na Radosti zapnute 3G namiesto 5G? Kedze limituju rychlost internetu na 10mbit/s, tak pri 3G pridem o par mbit/s, ale nie je to velky rozdiel. Problem je v tom, ze moj mobil (S23) ma horsi signal nez 100e Xiaomi. U mna doma, mam pri 5G signali len 1-2 ciarky, pri 3G 3-4 ciarky. Na internete pisu, ze 5G vybija baterku viac nez 4G a to viac nez 3G, zaroven ak je slaby signal, tak mobil asi tiez mina viac baterky, aby udrzal signal. 3G mi pride ako win. Uchadza mi nieco?
Ak ti staci rychlost internetu, tak urcite o nic neprihadzas.. Ja mam vypnute 5g a idem na 4g/lte.
Ahojte, mám nejaké voľné kupóny do konca roka.
Viac Radosti -> Zadať promo kód -> a po vložení jedného z kódov klikneš na overiť
K9VKBV7T
CR7EAT4C
M3WXPQJH
DN29FZZV
GTZ9685F
Viac Radosti -> Zadať promo kód -> a po vložení jedného z kódov klikneš na overiť
K9VKBV7T
CR7EAT4C
M3WXPQJH
DN29FZZV
GTZ9685F
Na čo je dobré mať v sieti Radosť prepnuté dáta z 4G na 5G keď rýchlosť internetu je rovnaká 10 Mbit/s?
-
daniel.daniel
Medium Star
5G ma rychlejsiu odozvu. A 4G ma kapacitny problem ak je viac uzivatelov na jednom mieste.
Ahojte pouzijem tuto tému ale mona otázka skôr je že ktorého operátora zvoliť.
Keď prišla 4ka tak som do nej nastúpil a odvtedy som v nej. Nemal som nejak zásadné problémy maximálne preplo do 3G od Orange. Lenže 3G je zrušené a už viac vidím E a to je že dosť zle.
Rozhodujem sa že Radosť alebo Swipe od Telekomu.
Cenovo to je rovnaké aj s tou 4kou takže skôr že ktorá sieť je najspoľahlivejšia. Nejak som viac naklonený k Telekomu než o2.
Keď prišla 4ka tak som do nej nastúpil a odvtedy som v nej. Nemal som nejak zásadné problémy maximálne preplo do 3G od Orange. Lenže 3G je zrušené a už viac vidím E a to je že dosť zle.
Rozhodujem sa že Radosť alebo Swipe od Telekomu.
Cenovo to je rovnaké aj s tou 4kou takže skôr že ktorá sieť je najspoľahlivejšia. Nejak som viac naklonený k Telekomu než o2.
Dasti555
mam par rokov Radost a spokojnost
mam par rokov Radost a spokojnost
Prešiel som po niekoľkých rokoch zo 4ky (kvôli signálu v práci) na radosť a v pohode, aj tá rýchlosť internetu stačí na všetko.
A teraz čo robiť
volali mi zo 4ky že mi na 2 roky vediať dať za 16€ to čo stojí pre mňa teraz 21, bežne 23.
Čo z toho, že budeš mať lacný program, keď dáta nevyužiješ (podľa toho čo píšeš)?
Chcel si odísť kvôli signálu, nie kvôli cene.... Takže nerozumiem dileme.
-
K-u-b-i-a-k
Addict
vyborne cize uz do 20e si clovek moze piskat alebo zacalovat rok dopredu....
Odporúčam prejsť na Nekonečnú dátovú radosť .. a nie na Nekonečné všetko.
Nevolám tak často, väčšinou tých 5 euro zaplatím raz za štyri mesiace.
Nevolám tak často, väčšinou tých 5 euro zaplatím raz za štyri mesiace.
-
K-u-b-i-a-k
Addict
tiež mám dártvú radosť a sem tam sa dostanem k 20ke.
Mám "nekonečné" všetko a neriešim. Zdraženie nepotešilo, ale aj tak je to stále najlepšia ponuka za tú cenu. Uvažujem nad tou ročnou platbou.
Mesačne miniem 30 až 50gb, trochu väčšia rýchlosť sa hodí, ale stačila aj pôvodná.
Mesačne miniem 30 až 50gb, trochu väčšia rýchlosť sa hodí, ale stačila aj pôvodná.
tiez mam nekonecne vsetko a uvazujem nad rocnou platbou. Lebo ved prečo neušetriť....