Ja som to nepouzival z toho dovodu, ze mi zavadzal predomnou a parkrat som ho trafil namiesto ciela
RAGE
Re: RAGE
neviem ci chodi za vozidlom alebo len peso ale videl som ho v jednom videu ,a bolo to v lokacii kde uz som /vazenie/.predpokladam ze musim najst nejake plany na jeho vyrobu a potom ho mozem zostrojit v menu
-
Mek
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Rage hram odvcera a velmi sa mi paci. Avsak tiez som mal problemy s grafikou (intel cpu + nvidia grafarna). Vacsinou sa dalo hrat v pohode, ale z casu na cas len tak z nicoho nic zacala hra sekat a to tak ze riadne - asi 1 frame za 5 sekund (vzdy na to ale pomohla zmena rozlisenia, co zrejme zresetovalo nieco s grafikou).
Na nete som nasiel riesenia na ine problemy, a to, ze staci v ovladacoch ku grafike natvrdo nastavit Vsync na ON a Triple buffering na ON a uz to fachci paradne (aj ked obcas na par milisekund zasekne, ale uz je to aspon stale hratelne).
Co ma prekvapilo, tak na to, ake mam stare zelezo (skoro 3 roky), je to hratelne aj na fullhd rozliseni. Docitavanie textur som zazil aj ja, ale pomohlo zvysit Texture cache v grafickych nastaveniach hry.
Snad toto niekomu pomoze tiez
Na nete som nasiel riesenia na ine problemy, a to, ze staci v ovladacoch ku grafike natvrdo nastavit Vsync na ON a Triple buffering na ON a uz to fachci paradne (aj ked obcas na par milisekund zasekne, ale uz je to aspon stale hratelne).
Co ma prekvapilo, tak na to, ake mam stare zelezo (skoro 3 roky), je to hratelne aj na fullhd rozliseni. Docitavanie textur som zazil aj ja, ale pomohlo zvysit Texture cache v grafickych nastaveniach hry.
Snad toto niekomu pomoze tiez
Mam taky problém že aj keď mi hru zapne v pohode a ani neseká všetko okrem vody a oblohy je modré
nechápem prečo, nainštaloval som update 1 od skidrowa aj som to crackol, skusal som aj ine cracky ale stale neslo. Mam win 7 64bit, pc to stiha urcite... mohli byste dako poradit ?
-
Mek
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Nech sa paci (a naslo tam aj slovensky navod, strucny ale postacujuci - na lamky.net)
Zdravicko...hral som tuto hru a vcelku ma bavila....potom som vydel ze na moju radeonku vysiel novy driver tak som ho nahodil....odvtedy je ta hra nehratelna...nenormalne laguje. Skusil by som ju preinstalovat ..len uz toho mam odohrateho dost a nechce sa mi ist od zaciatku...vie mi niekto poradit kde najdem SAVE??? nech mozem pokracovat potom
to som prave skusal no bez zmeny...je to absolutne nehratelne
super Dakujem...toto pomohlo a teraz je to uz v poriadku...este raz dik
-
sobrancan16
Star
aky je rozdiel medzi Rage (normalna edicia) a Rage Anarchy Edition ?
-
MichalkoOo
Zablokovaný
v limited mas zopar bonusov, myslim ze zbran a gulomet
-
palciii
Anarchy Edition obsahuje štyri exkluzívne predmety do hry.Sú nimi dvojhlavová brokovnice, boxer Fists of Rage, brnenie Crimson Elite, a Rat Rod buginu.sobrancan16 napísal:aky je rozdiel medzi Rage (normalna edicia) a Rage Anarchy Edition ?
Spoiler
fakt sa pytam sam seba ci nie je jednoduchsie dat do googla rage Anarchy Edition ako pytat sa po forach, ale nedokazem si najst odpoved ...
Zdravim.. prosiim, pomozte mi, som sa zasekol.v jednej misii a hadam mesiac to neviem prejst.. misia sa vola ziskani vlivu a jedine co tam uz mam spravit tak je to, ze mam navstivit marshalla na zakladne odporu.. teraz som v podzemnom meste.. hladam to uz mesiac a neviem, ako sa tam dostat.. pustinu som presiel cel, mesto som presiel cele, vsetky ulicky, ale.ani aza nic neviem, ako na staru zakladnu odporu.. je to v riti s orientaciou tam, mapy ziadne..
diky za rady:)
-
MichalkoOo
Zablokovaný
x64 verzia a mod tools vonku
. Samozrejme musíte mať originál