Mňa pred necelým mesiacom bolel zub, respektíve celá prava strana huby - strašná bolesť, nevedel som určiť, či je to spodné alebo vrchné ďasno, proste, celá pravá strana. Bolelo to asi dva dni, Ibalgin pomohol na hodinu, aj tak som zjedol asi 3 za dva dni, čiže drvivá väčšina času iba pretrpenie. To bol piatok, vtedy som sa aj rozhodol, že idem k zubárovi, ale mal dovolenku (zubára mám doslova na skok od domu), a náhradný bol celkom ďaleko, tak že kašlem na to (aj trošku ľutujem). Na druhý deň keď som stal, a prakticky žiadna bolesť, tešil som sa, nepríjemné prekvapenie nastalo, keď som prišiel do kúpeľne a uvidel sa v zrkadle. Vy píšete o mikroopuchoch, ale ja som vyzeral ako keby ma v noci zmlátil Mike Tyson. Kvôli opuchu som neartikuloval, atď... Ale nebolelo to, tak som si povedal, že opuch = zápal, a že musím ísť k lekárovi, povedal som si, že ak nezačne bolesť, tak až v Pondelok, dovtedy to našťastie úplne prešlo a kým to nebolelo, nešiel som, lebo som sa učil na skúšky. Odvtedy našťastie nič a ja iba dúfam, že to bol zub múdrosti, ktorý sa prerezával a schytal nejakú infekciu, a že to nebolo nič vážnejšie. Ale neviem, lebo keď sa snažím počítať si zuby, osmičky mám všetky.