Recove vady
-
matus121
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Problem s koktanim mam aj ja. Nie je to od narodenia, ale skor by som povedal, ze od utleho detstva, kedy sa mi stala mensia nehoda. Uz ani neviem presne ako to bolo, ale vraj som stal na nieco nestabilnom, to sa smyklo, so mnou spadlo, ale medzitym ma zachytil otec a vraj od vtedy to je.
v detstve som s tym mal trochu vacsi problem. chodil som k logopedovi, na trochu to pomohlo, a tak som prestal.
Teraz, ked mam 18, tak sa mi to tiez stava. nie je to zas nic strasne, s kamosmi sa dokazen normalne porozpravat, horsie je to uz napr. pri odpovedani a hrozne alebo skor strasidelne
to je, ked niekomu volal, niekomu neznamemu a chcem sa napr. niekde objednat. z takychto veci mam doslova traumu, a preto sa ani nesnazim nikde volat
.
Fakt neviem, co s tym mam robit. chcem viest plnohodnotny zivot, ale podla mna to ta recova vada ovplyvni. Moj osobny nazor je, ze to je z casti aj zo stresu.
v detstve som s tym mal trochu vacsi problem. chodil som k logopedovi, na trochu to pomohlo, a tak som prestal.
Teraz, ked mam 18, tak sa mi to tiez stava. nie je to zas nic strasne, s kamosmi sa dokazen normalne porozpravat, horsie je to uz napr. pri odpovedani a hrozne alebo skor strasidelne
Fakt neviem, co s tym mam robit. chcem viest plnohodnotny zivot, ale podla mna to ta recova vada ovplyvni. Moj osobny nazor je, ze to je z casti aj zo stresu.
-
sokolik
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
a vieš si predstaviť, že by si koktal od narodenia? To by sa ako prejavilo, keď si vtedy ešte ani rozprávať nevedel? Koktal by si pri cucaní mlieka, alebo pri kadení do plienky?matus121 napísal:Problem s koktanim mam aj ja. Nie je to od narodenia, ale skor by som povedal, ze od utleho detstva, kedy sa mi stala mensia nehoda. Uz ani neviem presne ako to bolo, ale vraj som stal na nieco nestabilnom, to sa smyklo, so mnou spadlo, ale medzitym ma zachytil otec a vraj od vtedy to je.
Inak tá príhoda mi pripomína jedného sympaťáka z minulej superstár...ten s tým teplomerom a igelitkou...tiež sa zľakol barana, či čo za beštia to bola, a odvtedy kokce
-
mirak2
Hardcore addict
ten s igelitkou a teplomerom chytal daru za prso a spieval Desmod, nie koktal..koktal iny typek, taky co spieval od No Name daco...a vYzera omgsokolik napísal:a vieš si predstaviť, že by si koktal od narodenia? To by sa ako prejavilo, keď si vtedy ešte ani rozprávať nevedel? Koktal by si pri cucaní mlieka, alebo pri kadení do plienky?![]()
Inak tá príhoda mi pripomína jedného sympaťáka z minulej superstár...ten s tým teplomerom a igelitkou...tiež sa zľakol barana, či čo za beštia to bola, a odvtedy kokceNo ale nechcem sa niekomu vysmievať, ak to tak náhodou vizerá....uznajte ale, že vtipné to je
http://www.videonet.cz/index.php?option ... nk&id=1742
-
Trance.Boi
Light Expert
ja pry mluvim strasne nahlas a rychle
rozumnet mi je, ale nejsem si vedom ze bych mluvil nejak moc nahlas. mozna je to zpusobeno tim, ze jsem musel v detstvi prekricet hlucne okoli a hlavne nekdy jsem mel pocit ze jsou ti lidi hlusi.
a k tematu: rackovani nevadi, fykafky tak mof ne, tfeba takofy frftka na tom poftafil karieru f poradu "fcete me ?"
ale docela dost neprijemne je kdyz nekdo HODNE kokta a jeste se snazi mluvit rychle.
a k tematu: rackovani nevadi, fykafky tak mof ne, tfeba takofy frftka na tom poftafil karieru f poradu "fcete me ?"
ale docela dost neprijemne je kdyz nekdo HODNE kokta a jeste se snazi mluvit rychle.