//autoeditácia príspevku ( 27 Dec 2008, 20:39 )
Reinstal Windows -> Zmena písmen diskov
Zdravím, neviem či tu taká téma je ale nenašiel som takže: Preinštaloval som si Windows XP Professional a dal som si XP Media Center 2008 normálne ho nabootovalo ale oznacilo mi ako hlavný disk ten ktorý bol pôvodne D tj. zálohy kde som mal filmy, hudbu atd. A tam kde je Windows označilo ho D. ČIže namiesto C mam D a namiesto D mam C
A skusil som aj prehodit pismenka v spravcovi diskov ale on berie oba disky ako primárne. Dá sa s tým niečo robiť?

-
Mek
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Oba disky ako primarne? Ale to nema na pismenka vplyv...
Mozes zmenit pismenko hocijakeho disku na hocijake ine, okrem systemoveho disku. Ak mas fyzicky ten systemovy oddiel na disku (C:) PRED oddielom D:, tak sa pismenka pridelia takto. Ak to chces naopak, budes musiet pomocou trebars PartitionMagic-a schovat disk C: a potom nainstalovat na D: windows, tym si ho windows oznaci ako C: a potom mozes zase to povodne C: odkryt a dostane pismenko D:.
Pochopil?
Mozes zmenit pismenko hocijakeho disku na hocijake ine, okrem systemoveho disku. Ak mas fyzicky ten systemovy oddiel na disku (C:) PRED oddielom D:, tak sa pismenka pridelia takto. Ak to chces naopak, budes musiet pomocou trebars PartitionMagic-a schovat disk C: a potom nainstalovat na D: windows, tym si ho windows oznaci ako C: a potom mozes zase to povodne C: odkryt a dostane pismenko D:.
Pochopil?