poprosim Vas o radu ako reinstalovat drivery sietoveho zariadenia pod XPckami?
CD ci DVD mechanika nefunguje a sietove zariadenie akoby neexistovalo. Cize nejde ani pripojenie na siet.
Je nejaka sanca identifikovat ake siet zariadenie tam je a doinstalovat ho?
reinstalacia driverov sietoveho zariadenia XP
-
Chalesnik
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: reinstalacia driverov sietoveho zariadenia XP
neviem ci som to dobre pochopil ale ak hej .... skus pozret dosku a podla toho si najst drivery kde najdes prislusny sietovy ovladac... popripade su softy napriklad drivegen alebo podobne kde ti vyhladaju ovladace ktore nemas nainstalovane a podla toho sa lepsie googluje a stahuje ...
software na vyhladanie driverov bude prepojeny na siet a bez toho aby mi fungoval sietovy driver sa na siet nedostanem
v podstate vsetky sietove adaptery mi vyhadzuje s vykricnikom v spravcovi zariadeni a vypisuje ze zariadenie nepracuje spravne lebo w nemohol nacitat pozadovane ovladace pre toto zariadenie
v podstate vsetky sietove adaptery mi vyhadzuje s vykricnikom v spravcovi zariadeni a vypisuje ze zariadenie nepracuje spravne lebo w nemohol nacitat pozadovane ovladace pre toto zariadenie
-
zdravotnik
Light Professional
Zisti si názov dosky, napr. cez Aida. Nainštaluj si sieťovku a potom použi ten "zázračný" program, ktorý stiahne drivers. Nezabúdaj však, že ako môže program na hľadanie pomôcť, tak môže narobiť aj galibu. Radšej volím cestu sťahovania priamo od výrobcov.
pre Zdravotnika
zistil som nazov dosky. Je to DP956LT
potom idem na podporu intelu pre tuto dosku
nainstaloval som poslednu moznost LAN a nic sa neudialo.co z tych driverov mam este nainstalovat?
zistil som nazov dosky. Je to DP956LT
potom idem na podporu intelu pre tuto dosku
Kód: Vybrať všetko
http://downloadcenter.intel.com/SearchResult.aspx?lang=eng&ProductFamily=Desktop+Boards&ProductLine=Intel%C2%AE+965+Express+Chipset+Family+Boards&ProductProduct=Intel%C2%AE+Desktop+Board+DP965LT-
zdravotnik
Light Professional
Tak nainštaluj všetky drivery od Intelu pre dosku a problém by mal byť vyriešený. Niekedy je potrebný aj ovládač na chipset, aby išla korektne sieťovka.
ked v spravcovi zariadeni odinstalujem driver pre sietovu kartu (network controler) tak system najde novy hardware a automaticky nainstaluje pre neho driver. A ten je naprd. Hned od zaciatku hlasi problem, ze sietove zariadenie nie je dostupne.
Keby ta sietova karta bola vymenitelna skusil by som vymenit sietovku a nainstalovat drivery
Pozeral som vnutro pocitaca a sietovka je sucastou materskej dosky cize sietovu kartu nevymenim iba ak celu matersku dosku. Skusil som nainstalovat network drivery pre ten typ materskej dosky a instalacia neprebehne kompletne. Zrusi ju. Som v bode kedy neviem co s tym dalej
spravca zariadeni mi hovori ze je problem s intel 82566dc gigabit network connection a ked dam nainstalovat driver instalaca sa prerusi s tym ze nemoze nainstalovat driver. ze v pc nie su pritomne intel adaptery a pritom ukazuje mi ze materska doska je intel dp965lt
Keby ta sietova karta bola vymenitelna skusil by som vymenit sietovku a nainstalovat drivery
Pozeral som vnutro pocitaca a sietovka je sucastou materskej dosky cize sietovu kartu nevymenim iba ak celu matersku dosku. Skusil som nainstalovat network drivery pre ten typ materskej dosky a instalacia neprebehne kompletne. Zrusi ju. Som v bode kedy neviem co s tym dalej
spravca zariadeni mi hovori ze je problem s intel 82566dc gigabit network connection a ked dam nainstalovat driver instalaca sa prerusi s tym ze nemoze nainstalovat driver. ze v pc nie su pritomne intel adaptery a pritom ukazuje mi ze materska doska je intel dp965lt
-
zdravotnik
Light Professional
Skús ešte manuálne cez správcu zariadení aktualizovať sw pre sieťovku.