Ja ich mam tiez , mozno sa zdaju byt super, no kebyze si idem kupovat teraz repro tak ich uz nekupim, radsej by som este taku 1000 priplatil na nejake Creative ta cistota zvuku je fakt dost velka... A tie geniusy , mam ich napojene na comp... ale zvuk je v pohode a su dost silne... cize ak ti vychdzaju peniaze presne na tieto tak ich kup, no radim ti nieco klalitnejsie od Creative...rixo napísal:to su super repraky tiez som ich chcel ale ked ich mas tak mi porad ci sa to do pc oplati ako to hraje a take detaili vies.dik ale nechapem kde si ich zohnal za 3157 sk!!!
Reproduktory
-
fikus-kukis
Guru wannabe
No, na hudbu by sa patrilo 2ks stereo reprobedne, čo zvládujú >aj< basy; riešenie so subwooferom podľa môjho názoru nie je vhodnéM4rQu5S napísal:To je blbost! Na hudbu ti bohato stacii 2.1. 5.1 su na priestorovy zvuk ktory vyuzijes v hrach a pri filmoch a ked ta jeho zvukovka je len 6 kanaalovaa tak by mu to zabralo vsetky konektory a nemohol by napr pouzit mikrofon!
Niektoré sústavy sa už prepojujú "jedným digitálnym káblom", čo sa správa tak, že zvukovka priestorový zvuk zakóduje do logických 0 a 1, pošle ho drátom a zosilňovač ho následne rozkóduje, zosilní a pošle do správnej reprobedne. Týmto pričinením odpadá 6ks analógových káblov na prepojenie a strata signálu medzi PC a zosíkom
Čo sa týka kvality, u mňa bodujú Yamaha, Harman/Kardon. Creative robia vynikajúce zvukové karty
Creative sú o niečo kvalitnejšie ako Genius, no zvuk majú aj preto čistejší, lebo obsahujú tweetery, čo tu menovanej Genius zostave chýba
-
spesko
Expert
- Kontaktovať používateľa:
ja mam tieto
http://www.agem.sk/?cmd=tovar_detail&product=7121234 a som s nimi uplne spokojny... akurat ze basy ked su na minime tak velmi dunia... basak sa neda vypnut...
ja uz som strasne davno rozmyslal ze si klupim 5.1 a budem mat klud dam 4k a nech to ma zvuk ako sa patry ale ja som si radsej kupil suciastky pasivne repraky spravil som si bedne a mam 2,1 2xstredove repro neviem aky maju vykon ale su na zosilovaci s tda1557q 2x22w ten zosik pak pojde do auta a basak 226 zo zosilovacom s tda1562q 1*70w taktiez pojde do auta a pak si kupim nnormal z agemu a mam tam este vyhybku na rodelenie basov od ostatneho moc hlasno to nedavam aby ma susedia nemali moc v laske ale hraje to cisto a krasne a cena kolko ma to vyslo ?
zosik 2*22 á300sk
zosik 1*70 á400sk
vyhybka á350sk
stredove repraky zadara
226 basovy 500sk
-----------------------
spolu 1550sk a mam taky zvuk ako nic
no jo ja viem ze nie kazdy si to dokaze spravit ale urcite je niekto kto s tym vie a dokaze pomoct...
2TOPIC: tie co si si vyhliadol mozu byt dobre teda nepocul som ich ale vyzeraju good a ta cena tomu musi nasvecovat
zosik 2*22 á300sk
zosik 1*70 á400sk
vyhybka á350sk
stredove repraky zadara
226 basovy 500sk
-----------------------
spolu 1550sk a mam taky zvuk ako nic
no jo ja viem ze nie kazdy si to dokaze spravit ale urcite je niekto kto s tym vie a dokaze pomoct...
2TOPIC: tie co si si vyhliadol mozu byt dobre teda nepocul som ich ale vyzeraju good a ta cena tomu musi nasvecovat
-
fikus-kukis
Guru wannabe
ja mam tieto repraky a po mesiaci uz nic nehrali newem preco chracal hned suboufer preoste mne sa nelubia a nepocul si odtoho hrat neco lepse tak si asi este nic dobre nepoculmaslo napísal:s hentymi konkretne nie ale logitechy repraky su suer a hentie podla mna tiez... akuraz tsu namoj vkus trosku drahe ale ak nemas zvukovku na 5.1 alebo nechces 5.1 tak preo ich nezobrat
SUPER!!!!!!!
Ja mam tie http://www.creative.com/products/produc ... duct=10321 a su super!!! 
-
Holubar
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Mam Creative P380, po polroku mi zacali staelity neprijemne praskat, dnes je rok aj nieco a odisiel jeden jack do satelitu...Nastastie su v zaruke, inak som bol spokojny,ku kompu uplne idealne,az na to posrane praskanie. Ale dufam, ze to bol len chybovy kus a ked mi to vymenia,uz sa s tym nestretnem
no ja mam tieto repro a som snimi nadmieru spokojny :
Kód: Vybrať všetko
http://www.agem.sk/?cmd=tovar_detail&product=5821615