Reproduktory

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
Retne
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Retne »

rixo napísal:to su super repraky tiez som ich chcel ale ked ich mas tak mi porad ci sa to do pc oplati ako to hraje a take detaili vies.dik ale nechapem kde si ich zohnal za 3157 sk!!!
Ja ich mam tiez , mozno sa zdaju byt super, no kebyze si idem kupovat teraz repro tak ich uz nekupim, radsej by som este taku 1000 priplatil na nejake Creative ta cistota zvuku je fakt dost velka... A tie geniusy , mam ich napojene na comp... ale zvuk je v pohode a su dost silne... cize ak ti vychdzaju peniaze presne na tieto tak ich kup, no radim ti nieco klalitnejsie od Creative...
fikus-kukis
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa fikus-kukis »

M4rQu5S napísal:To je blbost! Na hudbu ti bohato stacii 2.1. 5.1 su na priestorovy zvuk ktory vyuzijes v hrach a pri filmoch a ked ta jeho zvukovka je len 6 kanaalovaa tak by mu to zabralo vsetky konektory a nemohol by napr pouzit mikrofon!
No, na hudbu by sa patrilo 2ks stereo reprobedne, čo zvládujú >aj< basy; riešenie so subwooferom podľa môjho názoru nie je vhodné :? .
Niektoré sústavy sa už prepojujú "jedným digitálnym káblom", čo sa správa tak, že zvukovka priestorový zvuk zakóduje do logických 0 a 1, pošle ho drátom a zosilňovač ho následne rozkóduje, zosilní a pošle do správnej reprobedne. Týmto pričinením odpadá 6ks analógových káblov na prepojenie a strata signálu medzi PC a zosíkom :idea: , no je tu potreba vlastniť zosík s digitálnym vstupom :D .
Čo sa týka kvality, u mňa bodujú Yamaha, Harman/Kardon. Creative robia vynikajúce zvukové karty :) .
Creative sú o niečo kvalitnejšie ako Genius, no zvuk majú aj preto čistejší, lebo obsahujú tweetery, čo tu menovanej Genius zostave chýba :idea: .
spesko
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa spesko »

ja mam tieto :arrow: http://www.agem.sk/?cmd=tovar_detail&product=7121234 a som s nimi uplne spokojny... akurat ze basy ked su na minime tak velmi dunia... basak sa neda vypnut...
Playboy
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Playboy »

ja mam doma 2.1 reproduktory, 3 pasmove asi najvacsie 2.1 reproduktory k PC ake boli urobene. mohli by sme sa dohodnut, lebo momentalne mam 5.1
jumper
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa jumper »

ja uz som strasne davno rozmyslal ze si klupim 5.1 a budem mat klud dam 4k a nech to ma zvuk ako sa patry ale ja som si radsej kupil suciastky pasivne repraky spravil som si bedne a mam 2,1 2xstredove repro neviem aky maju vykon ale su na zosilovaci s tda1557q 2x22w ten zosik pak pojde do auta a basak 226 zo zosilovacom s tda1562q 1*70w taktiez pojde do auta a pak si kupim nnormal z agemu a mam tam este vyhybku na rodelenie basov od ostatneho moc hlasno to nedavam aby ma susedia nemali moc v laske ale hraje to cisto a krasne a cena kolko ma to vyslo ?

zosik 2*22 á300sk
zosik 1*70 á400sk
vyhybka á350sk
stredove repraky zadara
226 basovy 500sk
-----------------------
spolu 1550sk a mam taky zvuk ako nic :D

no jo ja viem ze nie kazdy si to dokaze spravit ale urcite je niekto kto s tym vie a dokaze pomoct...

2TOPIC: tie co si si vyhliadol mozu byt dobre teda nepocul som ich ale vyzeraju good a ta cena tomu musi nasvecovat
fikus-kukis
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa fikus-kukis »

jumper napísal:tda1557q 2x22w
Hahaha :lol: , nezávidím Ti, ale keď do auta, tak dá sa.
ShanDo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa ShanDo »

tie geniusy teda az take super nie su, skor sumitka a vela dreva zadarmo...
radsej dake M-audio 3+2+subwoofer a mas poriadny zvuk
osobne by som si uz tieto repraky nekupil znovu...
will.i.am
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa will.i.am »

Moj brat ma Z-3 a myslim si ze su dost dobre. Takze ja by som ich bral. A dokonca aj pekne vyzeraju...
dusanko
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa dusanko »

maslo napísal:s hentymi konkretne nie ale logitechy repraky su suer a hentie podla mna tiez... akuraz tsu namoj vkus trosku drahe ale ak nemas zvukovku na 5.1 alebo nechces 5.1 tak preo ich nezobrat :)
ja mam tieto repraky a po mesiaci uz nic nehrali newem preco chracal hned suboufer preoste mne sa nelubia a nepocul si odtoho hrat neco lepse tak si asi este nic dobre nepocul
min01
Expert
Expert

SUPER!!!!!!!

Príspevok od používateľa min01 »

Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

Mam Creative P380, po polroku mi zacali staelity neprijemne praskat, dnes je rok aj nieco a odisiel jeden jack do satelitu...Nastastie su v zaruke, inak som bol spokojny,ku kompu uplne idealne,az na to posrane praskanie. Ale dufam, ze to bol len chybovy kus a ked mi to vymenia,uz sa s tym nestretnem
pepo
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa pepo »

no ja mam tieto repro a som snimi nadmieru spokojny :

Kód: Vybrať všetko

http://www.agem.sk/?cmd=tovar_detail&product=5821615
Johnnny
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Johnnny »

myslim ze tie co si si vybral su pre teba postacujuce, na hudbu 5+1 nepotrebujes, mne tie reproduktory odporucil niekto kto sa v tom vyzna, a ak chces dobre basy kup neake Altec Lansing, aj ked sa tazko zhanaju a nevyzeraju ktovieako
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Odporucujem Logitech X230 :!: super hraju, dobre ohranicenie zvuku, mierne silne basy, ale to nevadi. Cena :arrow: okolo 2000Sk
Prílohy
Logitech-X230-l.jpg
Logitech-X230-l.jpg (11.36 KiB) 853 zobrazení
Marko29
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Marko29 »

Aj ja by som zobral tie logitechi X230 ja ich mam a velmi dobra kvalita zvuku.
Napísať odpoveď