Reproduktory

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
Aealo
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Reproduktory

Príspevok od používateľa Aealo »

Mam v plane kupit nejake reproduktory 2.1 okolo 3000SK alebo vobec sa nevyznam :(
Zapacili sa mi tieto http://www.logitech.com/index.cfm/produ ... NTID=10937 len neviem ci su dobre :? alebo by ste poradili nejake ine? vopred dik za rady :)
dallas96
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa dallas96 »

Pred pol rokom som siel aj ja kupoval repro 2.1 len v cene okolo 2500. ROzhodoval som sa medzi creative 3220 a logitech z-3 (cca o model horsie repro). Odporucili mi creative. Som s nimi spokojny akurat ze pri wyzsich bassoch duni subwoofer ale na zvuk sa nestazujem :mrgreen:
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Re: Reproduktory

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Toy M@ch!n3 napísal:Mam v plane kupit nejake reproduktory 2.1 okolo 3000SK alebo vobec sa nevyznam :(
Zapacili sa mi tieto http://www.logitech.com/index.cfm/produ ... NTID=10937 len neviem ci su dobre :? alebo by ste poradili nejake ine? vopred dik za rady :)
Čo tak napísať hlavne na čo ich budeš používať, akú máš zvukovú kartu a pod. ? Inak kámo rozmysli si to, dobrá rada, tie reproduktory sú važny trapas :!:
Aealo
Addict
Addict

chcem to hlavne na hudbu, zvukovku mam nejaku onboardu (Realtek AC'97) :oops:
MirecPB
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MirecPB »

radsej chod do nejakych 5+1, ak to chces na hudbu. mozem doporucit tieto http://www.agem.sk/?cmd=tovar_detail&product=7911766 sam ich mam a hraju velmi dobre 8) ak ti nevadi ze viac zaberaju miesta... ale 2+1 uz by som ja nekupoval. :oops:
Jeremi
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Jeremi »

nic v zlom ale genius nekupuj v ziadnom pripade do 6 mesiacov ich mas urciete odkurene ked chces repro tak si kup logitech alebo creative z inych by som neviberal
Aealo
Addict
Addict

nemate niekto skusenosti s tymi Logitech? :)
hezo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa hezo »

Jeremi napísal:nic v zlom ale genius nekupuj v ziadnom pripade do 6 mesiacov ich mas urciete odkurene ked chces repro tak si kup logitech alebo creative z inych by som neviberal
toto je rada nad zlato , mam ich uz asi dva roky na domacom kine a idu perfektne 8) :roll:
ONdr3j
Professional
Professional

Príspevok od používateľa ONdr3j »

ja mam CREATIVE I-Trigue 3220 a som nadmieru spokojny ;)

http://www.creative.com/products/produc ... duct=14056
pe3x
Professional
Professional

Príspevok od používateľa pe3x »

ja mam doma tieto

Obrázok

Je to sice 5.1 ale lepsie repro som este nikdy nemal, hraju nadherne, neviem si ich vynachvalit, odporucam.

Reproduktorový surround systém domáceho kina s výkonom P.M.P.O: 3600W obsahuje jeden 45W subwoofer, štyri 15W satelitné a jeden centrálny 15W reproduktor. Je vyrobený zo svetlého dreva a má diaľkové ovládanie. Je pripojiteľný aj k DVD prehrávaču alebo 5.1 kanálovej zvukovej karte

(mam ich napojene na pc)

Cena:

3 157,00 Sk
maslo
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa maslo »

Toy M@ch!n3 napísal:nemate niekto skusenosti s tymi Logitech? :)
s hentymi konkretne nie ale logitechy repraky su suer a hentie podla mna tiez... akuraz tsu namoj vkus trosku drahe ale ak nemas zvukovku na 5.1 alebo nechces 5.1 tak preo ich nezobrat :)
Jeremi
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Jeremi »

hezo napísal:toto je rada nad zlato , mam ich uz asi dva roky na domacom kine a idu perfektne 8) :roll:
poznam 2 ludi ktorym po roku na nich daco odislo takze hovorim z vlastnej skusenosti a preto genius ee
teso
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa teso »

Ja som tiez urcite a vylucne len za 5.1 zvuk a keby si vyberam repro teraz, asi idem do tych Geniusov. K logitechu nejak nemam doveru, po tom co som pocul niektore z ich "lacnejsich" modelov.

Pred par rokmi som kupil tieto http://www.agem.sk/?cmd=tovar_detail&product=4717771
Mam integrovanu zvukovku, cize skor ich limituje zvuk co do nich ide, ako zeby uz nevedeli zahrat lepsie, ale som velmi rad, ze som vtedy investoval do 5.1. Co sa tyka miesta, tak nezaberaju o mnoho viacej miesta ako moje predchadzajuce 2.0
Jeremi napísal:poznam 2 ludi ktorym po roku na nich daco odislo takze hovorim z vlastnej skusenosti a preto genius ee
A ved zaruka nie? a boh vie co snimi Ti ludia robili.
fikus-kukis
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa fikus-kukis »

pe3x napísal:ja mam doma tieto
Je to sice 5.1 ale lepsie repro som este nikdy nemal, hraju nadherne, neviem si ich vynachvalit, odporucam.
Tak tieto repráky držali v Comuteri mnoho mesiacov vrcholne pozície v tovarparáde, počul som ich naživo, osobne by som ich razom splašil :wink: . A to patrím k AUDIFILOM :oops:
Vole, za tú cenu :!: ...
rixo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa rixo »

vazne mas hentie??ak ano porad mi prosimta ci sa to oplati ako to hraje a taketo prkotinky prosimta lebo tiez som ich chcel ale jedno nechapem odkial si zobral tu cenu 3157 sk???diki
rixo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa rixo »

pe3x napísal:ja mam doma tieto

Obrázok

Reproduktorový surround systém domáceho kina s výkonom P.M.P.O: 3600W obsahuje jeden 45W subwoofer, štyri 15W satelitné a jeden centrálny 15W reproduktor. Je vyrobený zo svetlého dreva a má diaľkové ovládanie. Je pripojiteľný aj k DVD prehrávaču alebo 5.1 kanálovej zvukovej karte

(mam ich napojene na pc)

Cena:

3 157,00 Sk

to su super repraky tiez som ich chcel ale ked ich mas tak mi porad ci sa to do pc oplati ako to hraje a take detaili vies.dik ale nechapem kde si ich zohnal za 3157 sk!!!
fikus-kukis
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa fikus-kukis »

rixo napísal:ako to hraje a take detaili vies.dik ale nechapem kde si ich zohnal za 3157 sk!!!
nabehni do nejakeho PC a daj si ich vyskusat, podotykam, ta cena je z Agemu a bez DPH :? .
pe3x
Professional
Professional

Príspevok od používateľa pe3x »

ja to mam napojene na PC a hra to totalne delovo, nedam ich prec nikdy v zivote.. no henta cena je bez dane..z agemu, mna stali 4k ale nelutujem nic je to delo :twisted:
rekin
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

logitech

Príspevok od používateľa rekin »

tie logitechy som pocul idu fantasticky. na hudbu ako stvorene a tie rady ze mas kupit 5,1 su hovadiny muzika sa pocuva na stereo nnie z efektmi.ja mam creative 3800 a nejdu tak jak tie logace.
M4rQu5S
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa M4rQu5S »

FraGmanN napísal:radsej chod do nejakych 5+1, ak to chces na hudbu. mozem doporucit tieto http://www.agem.sk/?cmd=tovar_detail&product=7911766 sam ich mam a hraju velmi dobre 8) ak ti nevadi ze viac zaberaju miesta... ale 2+1 uz by som ja nekupoval. :oops:
To je blbost! Na hudbu ti bohato stacii 2.1. 5.1 su na priestorovy zvuk ktory vyuzijes v hrach a pri filmoch a ked ta jeho zvukovka je len 6 kanaalovaa tak by mu to zabralo vsetky konektory a nemohol by napr pouzit mikrofon!!
Ale tie 5.1 co si vybral by som vrelo doporucil :D . Ja maam http://www.agem.sk/?cmd=tovar_detail&product=5540730 sa mi perfektne hodia k naabytku a v pomere cena/vyykon niet konkurencie.
Urcite pri vybere reprakov neodporucam vyberat take malinkee satelity ako maa ten Logitech Z-4
Napísať odpoveď