Richard Burns Rallye

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...

Zasluzi si tato gamesa pomenovanie simulator

Ano
56
64%
nie
31
36%

Celkom hlasov: 87

mano82
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa mano82 »

GothaR napísal: Normalny volant je analogovy, takze tak.
Ved jasne, to ja len tak z nudy som podpichoval, lebo nejake je to tu mrtve...
Inak o tom analogovom volante by sa dalo polemizovat...Analogovy byval ten, co sa pripajal na game port. Tieto nove co idu cez usb, maju mozno analogove snimanie polohy (i ked si myslim, ze skor sa uz poziva technologia podobna gulickovym mysiam), ale prenos dat je digitalny...ale to je skor do sekcie hardver.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

mano82 napísal:Ved jasne, to ja len tak z nudy som podpichoval, lebo nejake je to tu mrtve...
Inak o tom analogovom volante by sa dalo polemizovat...Analogovy byval ten, co sa pripajal na game port. Tieto nove co idu cez usb, maju mozno analogove snimanie polohy (i ked si myslim, ze skor sa uz poziva technologia podobna gulickovym mysiam), ale prenos dat je digitalny...ale to je skor do sekcie hardver.
Ved vsetko co ide do pocitaca je digitalne spracovavane. Len volant a joysticky a kadeco ine dokazu posielat plynuly pohyb ;-)
Ondrejko
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Ondrejko »

ja len tolko ze RBR je simulator ktory ma najblizsie k realite spomedzi ostatnych rally hier
teso
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa teso »

Ondrejko napísal:ja len tolko ze RBR je simulator ktory ma najblizsie k realite spomedzi ostatnych rally hier
ja s Tebou suhlasim, kvoli tejto hre som si kupil volant a je to velmi velmi dobre :)
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

no pred chvilou som si nainstaloval RBR a uz som aj presiel tie skusky.. tu skolu... a ta hra je OVELA lepsia AKO colin Mcrae rally... ci uz 4 alebo 5.. CMR05 som si nainstaloval pred nedavnom a vydrzal som pri tom iba par minut...a nic.. uz ma nebavi.. ale RBR to je pecka... :P ked je hra narocnejsia a realistickejsia tak tak rychlo neomrzi... :wink:
Gothar
Moderátor
Moderátor

Šu-Do napísal:no pred chvilou som si nainstaloval RBR a uz som aj presiel tie skusky.. tu skolu... a ta hra je OVELA lepsia AKO colin Mcrae rally... ci uz 4 alebo 5.. CMR05 som si nainstaloval pred nedavnom a vydrzal som pri tom iba par minut...a nic.. uz ma nebavi.. ale RBR to je pecka... :P ked je hra narocnejsia a realistickejsia tak tak rychlo neomrzi... :wink:
Presne tak, ja som si teraz zadovazil volant... Po jednodnovom treningu uz dokazem dojst etapu bez poskodenia auta a konecne prichadza uspokojenie z dobre vykonanej prace. Colina som dohral a zmazal, u RBR citim, ze tak skoro neomrzi.(podobne ako LFS).
A este aj grafiku to ma peknu a nenarocnu, vazne rozmyslam nad originalkou :)
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

GothaR napísal:Presne tak, ja som si teraz zadovazil volant... Po jednodnovom treningu uz dokazem dojst etapu bez poskodenia auta a konecne prichadza uspokojenie z dobre vykonanej prace. Colina som dohral a zmazal, u RBR citim, ze tak skoro neomrzi.(podobne ako LFS).
A este aj grafiku to ma peknu a nenarocnu, vazne rozmyslam nad originalkou :)
originalka RBR je to iste ako aj napalene... neoplati sa ti original (kebyze by si rozmyslal nad TDU tak v poho.. tam je MP)... inak vidim ze si brutus preteky fanda... zahraj si GTR2 :wink:
Gothar
Moderátor
Moderátor

Šu-Do napísal:originalka RBR je to iste ako aj napalene... neoplati sa ti original (kebyze by si rozmyslal nad TDU tak v poho.. tam je MP)... inak vidim ze si brutus preteky fanda... zahraj si GTR2 :wink:
GTR2 som hral, len teraz ho este nechcem instalovat, to az ked bude novy volant na stole :) Aj tak by som nestihal hrat teraz tolko hier, uz RBR mi zabera dost casu a k tomu este obcasne hranie LFS...
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

GothaR napísal:GTR2 som hral, len teraz ho este nechcem instalovat, to az ked bude novy volant na stole :) Aj tak by som nestihal hrat teraz tolko hier, uz RBR mi zabera dost casu a k tomu este obcasne hranie LFS...
no to jo.. u RBR je sranda to ze ked uz ides rychlo nemas sancu to udrzat...
to sa mi paci.. treba uvazit akou rychlostou kde pojdes... perfektne prepracovana hra... ale dost na nervy :D predsa len je to tazke..
ale najlepsi autickovy simulator aky som kedy hral a poznal je GTR2
z Rally je to RBR urcite...
xcelby som si zahrat Gran Turismo nove... keby to urobili aj na PC :cry:
wolodo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa wolodo »

podla mna je to simulator...... ja som na to asi neni nejaky profik stravil som pri tom dobre vela casu ale svedsku zakrutu(sa mi vidi ze sa tak volala ak nie tak tam bol nazov nejakeho statu mozno aj svajciarska) som nepresiel na klavesnici ale pozical som si volan t a presiel som ju na druhy krat... uplna nadhera kym som mal volant hral som to ale akonahle volant odisiel odisla aj super hra RBR z mojho pc lebo na klavesnici sa to neda........
ToCA 3 je tiez cool sa mi to paci ze su tam vlastne vsetky zname a aj nezname zavody sveta...
Gothar
Moderátor
Moderátor

Hmm, tak som RBR nahodou nasiel v obchode a zistil, ze stoji 199 Kc. Nelutujem ani halier, co som do toho dal, fakt sa oplati. A aj cesky dabing je podareny :)
Staci sa to naucit hrat (mne to trvalo 3 dni naruziveho hrania) a potom staci vychutnavat vsetky trate a vyhravat preteky :D
RazeR
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa RazeR »

hmm tak tuto hru by som si naozaj chcel skusit zahrat, akurat ze z rapidu tahat mam probelm kedze mam zdielanu ip a inde to najst je dost velky probelm... snad ju niekedy zozeniem a zatukam, velmi sa na to tesim hoci vsade kde som cital, som sa docital ze to je dost tazka a realna hra... prave na to sa tesim, ja si verim hoci volant nemam :wink:

ps: ak by ste niekto nahodou natrafili na download linky nie na rapid, mohli by ste napisat pm alebo na icq, bol by som velmi vdacny :)
Gothar
Moderátor
Moderátor

Ver mi, ze bez volantu si to velmi nezahras. Da sa dostat na uroven, ked nebudes mat vela nehod, ale casy ako s volantom nemas sancu dosiahnut...
RazeR
Light Star
Light Star

GothaR napísal:Ver mi, ze bez volantu si to velmi nezahras. Da sa dostat na uroven, ked nebudes mat vela nehod, ale casy ako s volantom nemas sancu dosiahnut...
No uz to mam a uz som si to aj odskusal na klavesnici, 6km trat som isiel asi 9 minut a ked som dosiel do konca trate, tak auto vyzeralo tak ze by ste nespoznali akou znackou auta som to vlastne jazdil :lol:
Gothar
Moderátor
Moderátor

RazeR napísal:No uz to mam a uz som si to aj odskusal na klavesnici, 6km trat som isiel asi 9 minut a ked som dosiel do konca trate, tak auto vyzeralo tak ze by ste nespoznali akou znackou auta som to vlastne jazdil :lol:
To je v pohode, RBR je kruta hra :) Tiez mi to trvalo...na klavesnici sa to dalo hrat, ale s volantom je uplne iny zazitok :)
PS: co si pamatam, tak s volantom som to musel hrat cely vikend, aby som presiel jednu RZtu rychlo a bez nehody :)
Ale potom to chcelo este tak tyzden hrania, aby som presiel celu rally bez nehody a na zaver prislo potesenie z dobre vykonanej prace :)
RazeR
Light Star
Light Star

Na tak dnes sa mi podarilo prejst Autoskolu na druhykrat a na klavesnici, podla mna sa ucim rychlo a uz dokazem prejst mapu celkom rychle a bez nehody, to mam hru este len par hodin a hral som ju dokopy asi este len 2 hodinky :wink:
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

no ja som tu hru hral prvy krat na klavesnici... za den som presiel komplet autoskolu (mal som aj screen no newiem kde je :( )
potom som dostal volant... ani raz sa mi nepodarilo prejist do ciela... potom som to uz nehraval... :?

//
GothaR napísal:Prisiel si o vela, po kupe volantu ma ta hra uplne dostala, chce to len trochu trpezlivosti pri uceni a potom je kazda RZta potesenim :)
I know... :)
Gothar
Moderátor
Moderátor

Šu-Do napísal:no ja som tu hru hral prvy krat na klavesnici... za den som presiel komplet autoskolu (mal som aj screen no newiem kde je :( )
potom som dostal volant... ani raz sa mi nepodarilo prejist do ciela... potom som to uz nehraval... :?
Prisiel si o vela, po kupe volantu ma ta hra uplne dostala, chce to len trochu trpezlivosti pri uceni a potom je kazda RZta potesenim :)
Ambroid
Light Expert
Light Expert

Re: Richard Burns Rallye

Príspevok od používateľa Ambroid »

S@ndman napísal:Narazam na spravanie auta:Idete 60 km/h po asfalte a smyka ho ako na lade + 4x4 akoby ani nemalo,a pomaly ho nie je mozne dostat do stopy...,a ked idete bez plynu je az prehnane nedotacave,je mi jasne ze na to treba volant aby sa to dalo hrat,ale aj tak si myslim ze je ta fyzika az prehnana..
piste...
Skus zmenit tie rozne-prkotino-nastavovace-vecicky-v-menu? Skor je to podla mna realne, nemozes mat auto [suciastky] nastavene rovnako na blate, asfalte i lade. Jazdil si uz rallye? Ako vies ze sa to auto tak spravat nema? :)
rixo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa rixo »

ja si chcem teraz RBR"kupit" ale nejak to nemozem zohnat.ale teraz uz k teme-
1.:RBR je hra pre ludi ktory sa do toho aspon trocha vyznaju,a bavi ich kazde stlacenie plynu a brzdy a potesi ich kazda sekunda ktoru ziskaju...
2.:CMR je pre ludi podobnym tym co hraju aj nfs c,u2,mw.je to hra ktora je spravena aj pre male decko imho :D
Napísať odpoveď