Romovia na Slovensku
Re: Romovia na Slovensku
Zbúrať osady, vysťahovať ich na ostrov v Pacifiku, poslať preč zo Slovenska.
Zdvíha sa mi žalúdok.
Chcel by som vidieť daných jedincov, ako by sami praktizovali tieto svoje "skvelé" myšlienky, ako by išli ničiť ľudské životy a osudy.
Takéto myšlienky sú totálne absurdné a primitívne, zaujímalo by ma, či viete, že rozmýšľate podobne ako ujo Hitler, ktorý takto plánoval sťahovať a posielať "preč" Slovanov.
Uvedomte sa.
Zdvíha sa mi žalúdok.
Chcel by som vidieť daných jedincov, ako by sami praktizovali tieto svoje "skvelé" myšlienky, ako by išli ničiť ľudské životy a osudy.
Takéto myšlienky sú totálne absurdné a primitívne, zaujímalo by ma, či viete, že rozmýšľate podobne ako ujo Hitler, ktorý takto plánoval sťahovať a posielať "preč" Slovanov.
Uvedomte sa.
-
Hotwire
Addict
- Kontaktovať používateľa:
tym by sme praveze ludske zivoty a osudy zachranovali.....lebo ich teraz nicia tie zdegenerovane opice (99% ciganov)
a rad by som hughito vedel odkial si a ci tam vobec nejakych ciganov mate....tipujem nejaky drbly blavak ktory ma "nadhlad" jak hovado a typickeho cigana nevidel ani z okna...a takych nazory ma nezaujimaju
a rad by som hughito vedel odkial si a ci tam vobec nejakych ciganov mate....tipujem nejaky drbly blavak ktory ma "nadhlad" jak hovado a typickeho cigana nevidel ani z okna...a takych nazory ma nezaujimaju
Tvoje apriórne typy a primitívny závery, ktoré z nich vychádzajú, ma nezaujímajú, takisto ako tvoje z hovna vycucané štatistiky s nulovou výpovednou hodnotou.SchYzo napísal:tym by sme praveze ludske zivoty a osudy zachranovali.....lebo ich teraz nicia tie zdegenerovane opice (99% ciganov)
//autoeditácia príspevku (16 Júl 2010, 20:36)
Reagujem na karmistu a zároveň sprístupňujem prístup k svojej karme, aby si mohlo možno tých pár normálnych ľudí pozrieť, čo spôsobí prispieť iným názorom do tém o cigánoch či národe :
Ja obraňujem cigánov ? Neviem, z čoho vychádzal autor karmy, ale pokiaľ si niekto zamieňa odmietanie totálne primitívnych a chorých názorov o vysťahovaní s obhajovaním, tak už naozaj potrebuje odbornú pomoc.No teda ja som ťa ešte aspoň čo sa týka tejto otázky doteraz považoval za normálneho. Ale ty už si úplne vygumovaný. Chceš si tých Cigánov obhajovať? Prosím, ale radšej nie tu.
Tu v tejto téme vládnu stereotypy, to je základ. Pokiaľ človek napíše iný názor, resp. iný pohľad, je za to ihneď napadnutý. Nádherné.
Tlieskam.
Keby sme nemali Rómov, tak by sme si všetci žili v blahobyte a štát by nebol zadĺžený.
Ja si myslím, že SaS to nevyrieši, oni pracovať / študovať proste nepôjdu aj keby tragače padali, im tých 180 € (či koľko im to idú dať) na jedlo postačí, a ak nepostačí, tak budú rabovať, a tí šikovnejší usilovnejší už dávno odišli za prácou do zahraničia.
Ja si myslím, že SaS to nevyrieši, oni pracovať / študovať proste nepôjdu aj keby tragače padali, im tých 180 € (či koľko im to idú dať) na jedlo postačí, a ak nepostačí, tak budú rabovať, a tí šikovnejší usilovnejší už dávno odišli za prácou do zahraničia.
-
Hotwire
Addict
nepovedal si nie...takze beriem to ako ano, cize si blavak.....pod sa niekedy pozriet sem na vychod, pozri si nazivo ciganske osady, ciganske stvrte v mestach, sleduj tie retardovane ksichty, deti co po tebe budu pokrikovat, ak ta rovno nezbiju..... a potom pal nazad do tej tvojej blavy a tam sa poriadne zamysli nad svojimi nazormi....hughito napísal: Tvoje apriórne typy a primitívny závery, ktoré z nich vychádzajú, ma nezaujímajú, takisto ako tvoje z hovna vycucané štatistiky s nulovou výpovednou hodnotou.
//autoeditácia príspevku (16 Júl 2010, 20:36)
Reagujem na karmistu a zároveň sprístupňujem prístup k svojej karme, aby si mohlo možno tých pár normálnych ľudí pozrieť, čo spôsobí prispieť iným názorom do tém o cigánoch či národe :
Ja obraňujem cigánov ? Neviem, z čoho vychádzal autor karmy, ale pokiaľ si niekto zamieňa odmietanie totálne primitívnych a chorých názorov o vysťahovaní s obhajovaním, tak už naozaj potrebuje odbornú pomoc.
Tu v tejto téme vládnu stereotypy, to je základ. Pokiaľ človek napíše iný názor, resp. iný pohľad, je za to ihneď napadnutý. Nádherné.
Tlieskam.
edit: a s tym kto ti dal k- suhlasim, akurat ze ti ju nemusel davat koli tomu ze mas iny nazor
-
tehla
Nediv sa, lebo svojimi nazormi ideš proti ľudom, ktori tvoria tento narod.hughito napísal: Reagujem na karmistu a zároveň sprístupňujem prístup k svojej karme, aby si mohlo možno tých pár normálnych ľudí pozrieť, čo spôsobí prispieť iným názorom do tém o cigánoch či národe
5 milionovy narod si proste nemôže dovolit živiť 300.000sociek, ktoré nerobili a robiť nebudú a navyše sa veľmi rýchlo rozmnožuju. .Na druhej strane aj vďaka nam nemaju to povedomie, že ked nebudu nič robiť, tak jednoducho nebudu mať čo jesť. Oni su zvyknuti, že my sa o nich starame a už to robia tak dlho, že to maju zakodovane v genoch. Dokonca si zvykli na to, že je normalne, prisť a okradnuť bieleho, lebo „oni maju a my nie“. V rodnej dedine môjho otca sa cigani premnožili, bieli pomaly vymieraju alebo odchadzaju. A tento scenar vôbec nie je nerealny aj pre cele vychodne Slovensko v horizonte par desaťroči..Z čoho potom budu všetky tie socky žiť? Uvažoval si nad tym humanista? Kto bude robiť na dôchodky, keď tych par našich deti bude robiť na premnožene socky, ktore mali čas trt*ať a plodiť, kym mi sme pracovali? To je dosť zavažny problem si myslim..
Ďalšia vec, cigani robia väčšinou načierno. Čiže aj ked tych par ciganov robi, štat z toho v podstate nema nič
SchYzo: Mať takú logiku ako ty...
Nie, nie som z BA, ale však čo, vy to viete určite lepšie. S cigánmi som v kontakte dennodenne, ja zato nemôžem, že moje reálne skúsenosti s nimi, nezapadajú do vašej iluzórne vytvorenej škatuľky na správania cigánov, tým však nijako vám ostatným vaše skúsenosti, ktoré môžu byť opačné, neberiem. Vy to však zjavne nedokážete, je to úbohé.
tehla: Ale ako idem proti nim ? Napíš, kde konkrétne som tu také niečo napísal, alebo kde konkrétne a ako tu cigánov obhajujem alebo marginalizujem tento problém. Ja už naozaj neviem, v akej spoločnosti ľudí sa to tu nachádzam.
Jedine, že som sa ostro postavil proti primitívnym názorom o vysťahovaní, za čím si stojím aj naďalej a vždy budem, lebo také vecí sú absurdné a nehumánne. Nikto nemôže nikoho nikam vyvážať, iba ak by ten dotyčný sám chcel, ale celkovo je to absurdné, lebo nie je kam, nie sú na to prostriedky a nie je to zrealizovaľné ani dobré riešenie.
Teraz makám vo fabrike, brigáda, a je tam relatívne dosť cigánov, ktorí sú úplne normálni a pracujú. Takisto teraz pod oknami hučia stroje, stavia sa a minimálne polka tých robotníkov sú cigáni.
Takže neviem, kde je problém, či v tom, že cigáni na východe z osád nechcú pracovať, alebo sú tam ľudia po tých skúsenostiach s nimi viac odmietavý voči nim a často ani prácu nedostanú. Je to začarovaný kruh, ktorý treba vyriešiť.
Silácke vypisovanie na fóre o retardovaných opiciach, vyťahovanie vymyslených štatistík, paušalizovanie problému či už fakt dementné reči o vysťahovaní ala Hitler situáciu nezlepšia.
Tak sa zamyslite nad tým čo tu ja píšem, či píšem proti niekomu, a prosím vás, s čistou hlavou.
Nie, nie som z BA, ale však čo, vy to viete určite lepšie. S cigánmi som v kontakte dennodenne, ja zato nemôžem, že moje reálne skúsenosti s nimi, nezapadajú do vašej iluzórne vytvorenej škatuľky na správania cigánov, tým však nijako vám ostatným vaše skúsenosti, ktoré môžu byť opačné, neberiem. Vy to však zjavne nedokážete, je to úbohé.
tehla: Ale ako idem proti nim ? Napíš, kde konkrétne som tu také niečo napísal, alebo kde konkrétne a ako tu cigánov obhajujem alebo marginalizujem tento problém. Ja už naozaj neviem, v akej spoločnosti ľudí sa to tu nachádzam.
Jedine, že som sa ostro postavil proti primitívnym názorom o vysťahovaní, za čím si stojím aj naďalej a vždy budem, lebo také vecí sú absurdné a nehumánne. Nikto nemôže nikoho nikam vyvážať, iba ak by ten dotyčný sám chcel, ale celkovo je to absurdné, lebo nie je kam, nie sú na to prostriedky a nie je to zrealizovaľné ani dobré riešenie.
Teraz makám vo fabrike, brigáda, a je tam relatívne dosť cigánov, ktorí sú úplne normálni a pracujú. Takisto teraz pod oknami hučia stroje, stavia sa a minimálne polka tých robotníkov sú cigáni.
Takže neviem, kde je problém, či v tom, že cigáni na východe z osád nechcú pracovať, alebo sú tam ľudia po tých skúsenostiach s nimi viac odmietavý voči nim a často ani prácu nedostanú. Je to začarovaný kruh, ktorý treba vyriešiť.
Silácke vypisovanie na fóre o retardovaných opiciach, vyťahovanie vymyslených štatistík, paušalizovanie problému či už fakt dementné reči o vysťahovaní ala Hitler situáciu nezlepšia.
Tak sa zamyslite nad tým čo tu ja píšem, či píšem proti niekomu, a prosím vás, s čistou hlavou.
-
Hotwire
Addict
ti tvoji ciganski kamosi patria do toho 1% tych co su normalnihughito napísal:SchYzo: Mať takú logiku ako ty...![]()
-
Scorpion90
King
Pani, zle zle zle 
Obaja mate dost extremne nazory - kazdy opacnym sposobom. Uz davnejsie som pisal, ze REALNE riesenie NEEXISTUJE, preto sa ani neda najst a preto rozumiem obom "ideologistickym" rieseniam
Schyzo -
Hughito - tvoj nazor je ovela realnejsi a zaujimavejsi ako ten vyssie uvedeny, ale tiez ma daleko od reality. Privelmi idealisticky, realne takisto neuskutocnitelny. Vela dovodov preco je to tak, tu uz bolo spominanych, tak ich nejdem opakovat. Ked tvrdis, ze s ciganmi prichadzas denne do styku, predpokladam podla prispevkov, ze je to zapadne Slovensko, kde su uplne ini cigani ako na vychode. Trust me..
Ale spomeniem nieco, o com sa v spolocnosti mlci, je to tabu, ale skoro kazdy o tom vie. A to je otazka romskej sexuality - v osadach tuto otazku totiz chapu uplne inak ako v civilizovanom svete. Mam znameho cigana - uplne slusny clovek - kt. robil "koordinatora" v romskych osadach, ci ako sa to vola. Raz mi vravel, ze mal dohodnute stretnutie s nejakym clovekom z osady, s kt. mal vyplnit nejaky dotaznik - bolo to riesene z EU, vsak aj uradnickovia musia z niecoho zit. Ale to je teraz vedlajsie. Tomu typkovi sa do toho vobec nechcelo, a tak kamaratovi povedal, ze nech si zoberie jeho dceru a ide sa s nou "zabavit" .
A tu je jadro toho problemu - ciganske dievcata si od mladuckeho veku nemozu vyberat partnera, kt. by chceli ale musia byt po voli hocikomu kto si v osade zmysli ze ma chut. Casto je to rodinny prislusnik - brat, stryko ci dokonca vlastny otec. Je vseobecne zname, ze z incestu nevznikaju zrovna mentalne sikovni jedinci. Takze sa rodia dementi ci polodementi - casto uz spominana dcera je potomok splodeny z incestu a sama je mierne postihnuta. A co prosim vas mozte naucit takychto retardov? S tymi uz nepohne nic na svete, pretoze stazia pochopia kolko je 1+1. A deti im tiez nemozte zobrat. Jednak ich nemate kam dat, jednak vas EU zahlusi. EU je spokojna ze su tu, nepotrebuje aby sa presuvali viac na zapad. Jednym z rieseni by bolo zabranit stykom medzi vlastnymi pribuznymi, ale REALNE si neviem predstavit, ako by sa to robilo..
Kruh sa uzatvara..riesenia su, ale nie REALNE USKUTOCNITELNE
Dakujem za precitanie
Obaja mate dost extremne nazory - kazdy opacnym sposobom. Uz davnejsie som pisal, ze REALNE riesenie NEEXISTUJE, preto sa ani neda najst a preto rozumiem obom "ideologistickym" rieseniam
Schyzo -
tak toto dokazem pochopit iba u 14,15 nastrocneho pubertaka, kt. este nema ucelene nazory a hlavne chyba mu urcity prehlad. Navyse ma v niektorych organoch az prilis vela hormonov. Inak je to donebavolajuca kktina hodna cloveka s IQ drevenej nohy hojdajuceho konikaSchYzo napísal:alebo poslat par milionov vlade nejakej extra chudobnej krajiny, ale pod podmienkou ze si ich vsetkych vezmu....alebo kupit ostrovcek v pacifiku a tam ich vsetkych nastahovat....rieseni je vela
Hughito - tvoj nazor je ovela realnejsi a zaujimavejsi ako ten vyssie uvedeny, ale tiez ma daleko od reality. Privelmi idealisticky, realne takisto neuskutocnitelny. Vela dovodov preco je to tak, tu uz bolo spominanych, tak ich nejdem opakovat. Ked tvrdis, ze s ciganmi prichadzas denne do styku, predpokladam podla prispevkov, ze je to zapadne Slovensko, kde su uplne ini cigani ako na vychode. Trust me..
Ale spomeniem nieco, o com sa v spolocnosti mlci, je to tabu, ale skoro kazdy o tom vie. A to je otazka romskej sexuality - v osadach tuto otazku totiz chapu uplne inak ako v civilizovanom svete. Mam znameho cigana - uplne slusny clovek - kt. robil "koordinatora" v romskych osadach, ci ako sa to vola. Raz mi vravel, ze mal dohodnute stretnutie s nejakym clovekom z osady, s kt. mal vyplnit nejaky dotaznik - bolo to riesene z EU, vsak aj uradnickovia musia z niecoho zit. Ale to je teraz vedlajsie. Tomu typkovi sa do toho vobec nechcelo, a tak kamaratovi povedal, ze nech si zoberie jeho dceru a ide sa s nou "zabavit" .
A tu je jadro toho problemu - ciganske dievcata si od mladuckeho veku nemozu vyberat partnera, kt. by chceli ale musia byt po voli hocikomu kto si v osade zmysli ze ma chut. Casto je to rodinny prislusnik - brat, stryko ci dokonca vlastny otec. Je vseobecne zname, ze z incestu nevznikaju zrovna mentalne sikovni jedinci. Takze sa rodia dementi ci polodementi - casto uz spominana dcera je potomok splodeny z incestu a sama je mierne postihnuta. A co prosim vas mozte naucit takychto retardov? S tymi uz nepohne nic na svete, pretoze stazia pochopia kolko je 1+1. A deti im tiez nemozte zobrat. Jednak ich nemate kam dat, jednak vas EU zahlusi. EU je spokojna ze su tu, nepotrebuje aby sa presuvali viac na zapad. Jednym z rieseni by bolo zabranit stykom medzi vlastnymi pribuznymi, ale REALNE si neviem predstavit, ako by sa to robilo..
Kruh sa uzatvara..riesenia su, ale nie REALNE USKUTOCNITELNE
Dakujem za precitanie
-
Hotwire
Addict
kto si ze ma urazas? tvoje nazory su najdokonalejsie a jedine spravne? ci?
-
Scorpion90
King
No ja narazam na tvoj nazor, nie na teba. Ale ten nazor o tebe vela vypoveda..
-
Hotwire
Addict
to co to o mne vypovedal je zas len tvoj nazor...ty si psycholog alebo? pre tvoje info mam 22 nie 15, ja ta za tvoj nazor nenazyvam ani deckom ani retardom, tak to nerob ani ty, dik...
-
D4vid
Medium Star
On len poukazal ze ten nazor z vystahovanim je nerealny a detinsky... Aj ked povedzme si ze ta predstava je vcelku fajn... 
S ciganmi nie su problemy, problemy su s ludmi ako je hughito a scorpion, t.j nazory pometenych idealistov, ktory radsej obetuju svoje vlastne blaho a zaroven aj ostatnych aby nahodou nebol niekto verejne a oficialne poskodeny, tomu sa hovori pseudohumanizmus.
Inak cigani aj na zapade su dost blbi, som z BA a na normalneho za cely zivot som narazil asi iba na jedneho maximalne dvoch, su drzi, nepracuju, droguju a slopu, rovnako ako na vychode, len s tym rodzielom ze tu ich je menej.
Ale dobre nasledujme hughitov nazor zivme ich alebo robme nejake akoze riesenia kde nikomu z nich nebude ublizene az sa tu nakoniec premnozia, spolocnosti ich nebude schopna zivit az nakoniec biely dav sa nasere a aj tak ich odtialto vypudi, len s tym rozdielom ze takto moze o zivot prijst aj vela nasich ludi. Toto je hughitova predstava perfektnej spolocnosti, tolerujme a verme v to ze vseci si navzajom budeme pomahat, chalan ty musis zit v nejakom velmi zvlastnom svete.
Inak cigani aj na zapade su dost blbi, som z BA a na normalneho za cely zivot som narazil asi iba na jedneho maximalne dvoch, su drzi, nepracuju, droguju a slopu, rovnako ako na vychode, len s tym rodzielom ze tu ich je menej.
Neexistuju len humanne realne riesenie.Scorpion90 napísal:ze REALNE riesenie NEEXISTUJE
Ale dobre nasledujme hughitov nazor zivme ich alebo robme nejake akoze riesenia kde nikomu z nich nebude ublizene az sa tu nakoniec premnozia, spolocnosti ich nebude schopna zivit az nakoniec biely dav sa nasere a aj tak ich odtialto vypudi, len s tym rozdielom ze takto moze o zivot prijst aj vela nasich ludi. Toto je hughitova predstava perfektnej spolocnosti, tolerujme a verme v to ze vseci si navzajom budeme pomahat, chalan ty musis zit v nejakom velmi zvlastnom svete.
Ja žijem možno podľa teba v zvláštnom svete, ale ty sa nachádzaš mysľou niekde na začiatku 30-tych 20.storočia u západných susedov našich západných susedov....
-
Scorpion90
King
S tymto by sa dalo suhlasit, ale chcel by som ta vidiet, ako tie nehumanne riesenia realizujesNeexistuju len humanne realne riesenie.
No asi tazko ked mi do toho budu mudrovat podobny idealisti a pseudohumanisti ako ty.Scorpion90 napísal:
S tymto by sa dalo suhlasit, ale chcel by som ta vidiet, ako tie nehumanne riesenia realizujes
Na realizaciu je potrebne jednotne rozhodnutie ludi, to aby sa nezapodievali s tym ci je to humanne alebo nie, aby sa zapodievali s tym ze je to sice nepekne ale jedine mozne riesenie. Dolezity je postoj a uvazovanie ludi, posadit ciganov na jednu lod s jednosmernym listkom je uz to najmenej.
Kali ked prejdes po ulici, este sto metrov za tebou citit fasizmus. Myslim, ze mnohym ludom by si spravil radost, tym keby si na tu lod nastupil aj ty, preco to tak nespravis? Myslis si ze si nieco viac ako romovia?
Tvoj prisevok jasne dava na javo, ze si ochotny zajst velmi daleko a si ochotny poucit hoc co, len aby si sa na tych romov nemusel pozerat. Trosku sa zamysli, nad svojimi nerealnymi napadmi s nulovou inteligenciou.
//No hrdina, nebudem uvadzat detailenjsie, ale ako priklad uvadzam TUKE (technicka univerzita Kosice) tak isto aj Teologická Fakulta Prešov, a poser sa od zavysti, ze ty si sa tam nedostal, alebo este nemas ani vek na vysku
Tvoj prisevok jasne dava na javo, ze si ochotny zajst velmi daleko a si ochotny poucit hoc co, len aby si sa na tych romov nemusel pozerat. Trosku sa zamysli, nad svojimi nerealnymi napadmi s nulovou inteligenciou.
//No hrdina, nebudem uvadzat detailenjsie, ale ako priklad uvadzam TUKE (technicka univerzita Kosice) tak isto aj Teologická Fakulta Prešov, a poser sa od zavysti, ze ty si sa tam nedostal, alebo este nemas ani vek na vysku
-
ej_do_dabla
Light Expert
aj vraždenie Židov za Hitlera bolo výsledkom celospoločenskej dohody... Súhlasíš s tým ?kali520 napísal:
PS: nie som žiadny salónny pseudohumanista... mám v okolí Cigánov a viem, o čom je ten problém... Avšak riešiť ho treba komplexne a TRPEZLIVO... a hlavne späť do reality - papierová loďka naložená kakaovými smerujúca na Island asi nie je reálna
-
Grim
Darca
...neviem ako kali, ale ja určite...narozdiel od väčšiny z nich totiž mám ukončenú základnú školu...Lub0$ napísal:Myslis si ze si nieco viac ako romovia?
...ja s tým súhlasím...ej_do_dabla napísal:
aj vraždenie Židov za Hitlera bolo výsledkom celospoločenskej dohody... Súhlasíš s tým ?
PS: nie som žiadny salónny pseudohumanista... mám v okolí Cigánov a viem, o čom je ten problém... Avšak riešiť ho treba komplexne a TRPEZLIVO... a hlavne späť do reality - papierová loďka naložená kakaovými smerujúca na Island asi nie je reálna
...papierová nie...kartónová je reálnejšia...