Rómovia - vysťahovanie
-
Thommas
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Rómovia - vysťahovanie
http://www.aktuality.sk/clanok/169507/k ... 3eb472e010
Prijali by ste?? Ste za, proti?? Mali by ste radosť, ľutovali by ste ich??
Osobne by som ich poslal na opustený ostrov nech sa naučia žiť po svojom a naučiť sa práci.
Prijali by ste?? Ste za, proti?? Mali by ste radosť, ľutovali by ste ich??
Osobne by som ich poslal na opustený ostrov nech sa naučia žiť po svojom a naučiť sa práci.
Re: Rómovia - vysťahovanie
tema na dlhe lakte
fuu
-
Scorpion90
King
Jednak tu tema o Romov uz davno je, a jednak co asi ocakavas, ze sa tu bude pisat?? 
-
Thommas
Addict
- Kontaktovať používateľa:
To čo si myslíte, že už si celá Európa všimla, že ako žijú tí ,,ľudia´´ ??
podobna tema uz tu je, nie ze by som ich mal nejak v laske ale tato tema mi pride trocha diskriminacna, takze navrhujem lock

ccimo
Aká mi tu diskriminácia? Na Slovensku su cigáni pozitívne diskriminovaní a aj preto sme tam, kde sme.
Aká mi tu diskriminácia? Na Slovensku su cigáni pozitívne diskriminovaní a aj preto sme tam, kde sme.
Načo presúvať? Rovno vystrielať a bude svätý pokoj na celej našej Zemi.
stoporko: suhlasim ze my by sme urcite nedostali byt zadarmo tak ako cigani.Zijem v dedine kde mame pi** starostku a koli nej je u nas pristahovanich vela ciganov.tiez sa mi to nepaci a najradsej by som ich pobil.reagoval som cisto len na temu a nie na samotnych ciganov.To su 2 rozdielne veci
nepodpisany karma onanista nevkladaj mi do ust nieco co som nepovedal a nabuduce sa podpis
nepodpisany karma onanista nevkladaj mi do ust nieco co som nepovedal a nabuduce sa podpis
hej, kym pripravis zbran uz budu v zbernych surovinach s gulkami.. inak postrielat, presunut, zotrocit, znicit, ale iba tych degesov co stale ziapu ze potrebuju nove byty kt. za 3mes. rozoberu. Osobne poznam niekolko cigosov ktori su v poho