RTVS
-
harrison314
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: RTVS
Nie je im to jedno, spisuju sa peticie, kazdy tyzden su prostesty, niektore aj viacej. Lenzie tie su uz pomaly od oktobra a nasu vladu to netankuje. Mas nejake napady co spravit viac?
V prvom rade protesty nie su by som povedal spontanne organizovane obcianskou spolocnostou, tie pod zastitou politickych opozicnych stran ako kdh, ps, sas mi prisli take dost organizovane hlavne politickych spektrom.
Nedavno som zachytil vyzvu od organizatorov s Popradu, ze ci uz je zapadne Slovensko spokojne, ked sa tam neorganizuju ziadne protesty, a o tyzden na to sa zorganizoval taky posledny mensi protest okolo 5 tisic, co malo pod zastitou tusim slusne slovensko, podla tych transparentov.
Na mna su tie protesty take slusno, fadne, az take z povinnosti, bez vecsej spolocnejskej angazovanosti, ako keby tu pomali nebola obcianska spolocnost.
Tiez by som ocakaval ze ked maju takeho (ne)cloveka na ministerstve kultury, ze sa pozdvyhne kulturna obec a ta spi ako pod narkozou.
Nedavno som zachytil vyzvu od organizatorov s Popradu, ze ci uz je zapadne Slovensko spokojne, ked sa tam neorganizuju ziadne protesty, a o tyzden na to sa zorganizoval taky posledny mensi protest okolo 5 tisic, co malo pod zastitou tusim slusne slovensko, podla tych transparentov.
Na mna su tie protesty take slusno, fadne, az take z povinnosti, bez vecsej spolocnejskej angazovanosti, ako keby tu pomali nebola obcianska spolocnost.
Tiez by som ocakaval ze ked maju takeho (ne)cloveka na ministerstve kultury, ze sa pozdvyhne kulturna obec a ta spi ako pod narkozou.
-
harrison314
Hardcore addict
Su aj obcianske prostety, ale zas im nemozu robit strany reklamu, lebo by uz neboli obcianske.
Co sa tyka vyraznejsich protestov, hadam nechces aby ti ludia protestovali ako dezolati pocas covidu? Ale zas tiez ma napadlo, ze by aspon mohli zacat blokovat cesty (ak je to legalne).
Co sa tyka vyraznejsich protestov, hadam nechces aby ti ludia protestovali ako dezolati pocas covidu? Ale zas tiez ma napadlo, ze by aspon mohli zacat blokovat cesty (ak je to legalne).
Ved vravim, ze ako keby uz ani neexistovala obcianska spolocnost, kedy v dobe socialnych sieti musia robit ludom reklamu politicke strany aby tam niekto vobec prisiel.
Naposledy kedy sa spolocnost zmobilizovala bola vrazda novinara a jeho snubenice a predtym gorila.
Teraz to vyzera, ze idu stat ukradnut pre seba a zaviest tu bohvie co, hlavne takym co maju rodiny s malymi detmi by to nemalo byt jedno, kedze evidentne odist odtialto a z dobrej prace pre nich nie je možnost. Pristup nejak bolo nejak bude, je cesta do pekla.
Naposledy kedy sa spolocnost zmobilizovala bola vrazda novinara a jeho snubenice a predtym gorila.
Teraz to vyzera, ze idu stat ukradnut pre seba a zaviest tu bohvie co, hlavne takym co maju rodiny s malymi detmi by to nemalo byt jedno, kedze evidentne odist odtialto a z dobrej prace pre nich nie je možnost. Pristup nejak bolo nejak bude, je cesta do pekla.
-
harrison314
Hardcore addict
Vcera bolo na namestiach 15-tisic ludi https://domov.sme.sk/c/23296346/protest ... sm23296670 .
Tie prostesty su, oni su kazdy tyzden.
Ja sa ale cudujem, ze ostatne media su relativne ticho (aj co sa tyka protestov aj RTVS), ved musia vediet, po RTVS su na rade.
Tie prostesty su, oni su kazdy tyzden.
Ja sa ale cudujem, ze ostatne media su relativne ticho (aj co sa tyka protestov aj RTVS), ved musia vediet, po RTVS su na rade.
Posledny vecsi obciansky protest som zaregistroval na vyrocie 21.2 co organizovalo za slusne slovensko, no tazko povedal ci to bol protest v pravom slova zmysle, kedze islo skor o spomienkovu zalezitost, pozeram ze mali aj protest 12.3, no akosi som ho v mediach ani nezaregistroval, takze je mozne ze media neinformuju.
Ano vcera bol protest organizovany politickou stranou ps za spoluprace sas a kdh.
-
harrison314
Hardcore addict
Pentacke media neinformovali ani o tych prvych. A myslim, ze tym, ze su prostesty kazdy tyzden, tak to media beru ako normalku a radsej informuju o polskom proteste farmarov.
presne tak ako pises, je potrebne nieco vacsie ako kuciak, aby sa vyhnalo viacej ludi do ulic, povedal chalan z protestu.harrison314 napísal: 15 mar 2024, 14:27 Nie je im to jedno, spisuju sa peticie, kazdy tyzden su prostesty, niektore aj viacej. Lenzie tie su uz pomaly od oktobra a nasu vladu to netankuje. Mas nejake napady co spravit viac?
https://t.me/casusbellilive/21922?comment=1271345
Takym postupom bude za chvilu normalka to co sa snazia urobit s rtvs. Na jojke som si napr. vsimol, ze pri rannych spravach z domova su poslednu dobu akysi zmeraveni, bez emocii v tvarach, bez ich ustipacnych postrehov, tiez tie prispevky su take ako nalinajkovane, a ked domace spravy skoncia, tak uz je to zasa ok.
To bolo vtedy, ked prsalo? O tom informovali v RTVS.retkvic napísal: 16 mar 2024, 9:26pozeram ze mali aj protest 12.3, no akosi som ho v mediach ani nezaregistroval, takze je mozne ze media neinformuju.
Sukromne media obmedzuju uz teraz, v tomto clanku je to dobre zhrnute, spomina sa tam RTVS, Markiza, JOJ, tlak, aj financovanie:harrison314 napísal: 16 mar 2024, 7:37Ja sa ale cudujem, ze ostatne media su relativne ticho (aj co sa tyka protestov aj RTVS), ved musia vediet, po RTVS su na rade.
Andrejovi Dankovi na tlačovke k RTVS vynadali. V Markíze aj Joj je napätá situácia – Správy
Uz len tym, ze zrusia obmedzenia reklamy pre RTVS, ktore je teraz tusim 6 milionov, tak znizi prijmy z reklamy pre sukromne media, ale ked im prejdu zmeny v RTVS, tak urcite vymyslia nieco aj na dalsie obmedzenie sukromnych, ved aj ta kontrolna rada, ktoru chcu vymenit, zrejme bude kontrolovat aj sukromne media, nie iba RTVS, takze moze rozdavat aj vysoke pokuty, nejake porusenia si uz najdu.
Spat k RTVS, v spravach mali casto prieskumy verejnej mienky, teraz pri prezidentskych volbach ale maju novinku, uz 2x bol prieskum, kde by prve kolo vyhral Korcok, tak dali "pre porovnanie" este iny prieskum, kde by prve kolo vyhral Pellegrini, nepamatam si, ze by take porovnania robili predtym, zverejnovali vzdy aj ine prieskumy, ale iba v case, ked boli realizovane, nie porovnavacie.
Taktiez neviem, ci ste si to vsimli, ale taketo vyhlasenia a obvinenia padli v RTVS, snad sa proti tomu budu branit, lebo to su absurdne obvinenia, ze za umrtia pocas covidu moze RTVS - pritom skutocnym vinnikom, antivaxerom, chceli dat amnestiu, Fico, ktory zvazal ludi z celeho Slovenska v case najvacsej vlny a skandovali tam "ruska dole", tych snad ani nevysetrovali a RTVS obvinuju!?
"Náklady, ktoré budú stáť nové logo a rebranding sú podstatne menšie, ako boli škody napáchané na slovenskom národe počas 14 rokov za fungovania RTVS"
- Lukáš Machala - generálny tajomník služobného úradu MK SR, 14.3.2024"Manipulatívne informovala počas pandémie a na základe jej nekvalitného spravodajstva, jednostranného a manipulatívneho, mnohí ľudia prišli o zdravie alebo prišli dokonca aj o život."
Inak asi vsetkych riaditelov, ktori v RTVS boli za poslednych 14 rokov, okrem jedneho, nominovali prave vlady Smeru, resp. boli zvoleni pocas vlad Smeru.
A co si tym chcel povedat, ked si to sem postol z toho zz profilu? Ze jedine na co sa zmozu taketo stranky, tieto zz uderky je natocit si nazor tinedzera, ktory im ide do noty?M4jk1:-) napísal: 16 mar 2024, 10:29 povedal chalan z protestu.
https://t.me/casusbellilive/21922?comment=1271345
Dalsi dokaz o cenzure:
Nový film ochranára Baláža stopli, nemohli ho premiérovať ani odvysielať - Hlucháň totiž dokazuje drancovanie lesov.
Miznúci svet hlucháňa
Zdielajte, prosim.
Nový film ochranára Baláža stopli, nemohli ho premiérovať ani odvysielať - Hlucháň totiž dokazuje drancovanie lesov.
Tu je odkaz na spominany zakazany dokument:„Premiéru sme mali naplánovanú na 6. decembra 2023, no museli sme ju zrušiť. Keďže ŠOP je vlastníkom filmu, potrebovali sme na použitie súhlas. Ten sa nám získať nepodarilo. Film sme teda ani nemohli prihlásiť na festivaly," hovorí. "O film prejavila záujem aj verejnoprávna RTVS s tým, že by sa mohol vysielať počas sviatkov na prelome rokov. Ani im sa nepodarilo získať súhlas na vysielanie,“ dodáva Baláž, ktorý práve prostredníctvom hlucháňa poukazuje na ničenie našich lesov a drancovanie prírodného dedičstva.
Ide totiž o takzvaný dáždnikový druh prirodzených horských lesov a ak sa chráni hlucháň, chráni sa aj celý zástup ďalších vzácnych živočíchov a vôbec celý ekosystém. Fakt, že hlucháň je dnes na Slovensku vážne ohrozený, dokladá, akému útoku čelia slovenské lesy pod zámienkou takzvanej kalamitnej ťažby vrátane tých v národných parkoch.
Miznúci svet hlucháňa
Zdielajte, prosim.
-
starysomar
Hardcore addict
Zdieľam (a stiahol som si)
-
harrison314
Hardcore addict
A je to tu:
mylsite, ze dostanu aj vlastnu relaciu?
mylsite, ze dostanu aj vlastnu relaciu?
-
starysomar
Hardcore addict
Zbierka degešov celá ficovláda.
Dufam ze hej aspon to bude viac bit do oci co sa ale uz prestane pacit Ficovi. Fico nie je ziaden konspirator. On je dost inteligentny aby vedel co uz ma logiku stopnut.
-
harrison314
Hardcore addict
Fico sice nie je konspirator, ale ista cast jeho elektoratu je. Navyse zober si jeho antivaxerske postoje, alebo v poslednej dobe hvoori o USA.
-
starysomar
Hardcore addict
Fico je skvelý stratég, taktik. Jeho elektorát sú magori.
-
harrison314
Hardcore addict
curta - nejaky zdroj, ci len zas tvoj vysplech, a nebudes reagovat?