rýchlosť wifi siete
-
vladino001
Light Professional
rýchlosť wifi siete
Pre tých čo maju vlastne Wifi siete: aké rychlosti (MB/s) máte ked copy data z jedneho pc na druhý? (G sieť 54Mbit pri Excellent signal)
// STomko :myslel som orientačne chápeme? ked nie tak nespamuj!
// STomko :myslel som orientačne chápeme? ked nie tak nespamuj!
-
vladino001
Light Professional
DPC dik a teraz mam problemShark NX napísal:Vladino v domacich pomienkach ti to ide skoro cely cas na 54MBit ... ak samozrejme nemas Dom jak Majskeho Villa
A to je Rychlost asi 6.7MB/s
-
vladino001
Light Professional
Aha čiže to je len teoreticka ktoru asi nikdy nedosiahnem.hojko napísal:Chyba bude v tom, ze ti obe idu len na realnu rychlostou a tou je 22mbit, cize nieco okolo 2,75 MB/s.
Kód: Vybrať všetko
11M Wi-Fi v praxi až 6 Mbps-
midnight_man
Guru
-
vladino001
Light Professional
sak si to vyrataj, realne ide jednym smerom 5.5mbit to mas velmi priblizne 500KB/svladino001 napísal:Fúha to zachvilku aby som si vážil že mi to ide 2MB/s potom b-čková sieť musi byť pomala jak sviňa
lenze pokial je aj napr na g-ckovej sieti zapnute znizovanie rychlosti s klesajucim signalom tak sa ti moze stat ze zariadenia budu spolu komunikovat aj pomalymi 2mbitami
ja som sa minule cudoval ze preco mi ide na NB tak pomaly net, a ked som sa pozrel na nastavenie wifi tak NB s routerom slapali na 2mbit linke namiesto plnych 54
-
vladino001
Light Professional
-
midnight_man
Guru
zalezi to aj od karty ktoru pouzivate a od aP ake mate..nieje ap ako ap a nieje karta ako karta.ja tu mam acera a bola tam volaka ACER wifi karta no poviem tam ze zahodit za psom malo! uz v obyvacke som mal ping na AP 10 MSsundevil napísal:sak si to vyrataj, realne ide jednym smerom 5.5mbit to mas velmi priblizne 500KB/s
lenze pokial je aj napr na g-ckovej sieti zapnute znizovanie rychlosti s klesajucim signalom tak sa ti moze stat ze zariadenia budu spolu komunikovat aj pomalymi 2mbitami
ja som sa minule cudoval ze preco mi ide na NB tak pomaly net, a ked som sa pozrel na nastavenie wifi tak NB s routerom slapali na 2mbit linke namiesto plnych 54a to kvoli tomu ze som mal slaby signal a zariadenia sa prepli na nizzsiu rychlost