Rytmus (v porote Superstar) ?

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Trussardi
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Re: Rytmus v porote superstar ?

Príspevok od používateľa Trussardi »

mna prekvapil vo vela veciach tam ma pravdu
D_I_C_K
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa D_I_C_K »

tu je pán rytmus..fakt keď kus tak pieseň bez nadavky..
kathleen
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa kathleen »

znesiem asi vsetko okrem Rytmusa na obrazovke. jedine, co vie posudit je to, ci sutaziaci robi sebavedomy prvy dojem hviezdy alebo nie. a pritom sa tvari tak dolezito, hlboko uvazujuco, analyzujuco a bohorovne, ze ma len presvedcil o tom, ze je len prazdny produkt komercie. nieze prazdny, on je cierna diera pohlcujuca kazdy nahodily naznak umenia a hudobneho vkusu v uz aj tak plochej relacii ako je Superstar. jedine Adele sa obcas omylom podarilo povedat nieco zmysluplne. ted je to uz jednom bida.
D_I_C_K
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa D_I_C_K »

a tu celkom vidieť ako sa baví s redaktormi :DD

je to zas primitívne ale osobne sa mi páči aspon jeden ktorý dokazuje čo su novinári zač a sám ich "zosmiešnuje" dokonca z tohto rozhovoru nakoniec ostal jediný videozáznam ktorý si spravil rytmus a nie ten novinár :D:D:D asi boli fakt pokakany z rytmusa..
goldenshit
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa goldenshit »

D_I_C_K napísal:a tu celkom vidieť ako sa baví s redaktormi :DD

je to zas primitívne ale osobne sa mi páči aspon jeden ktorý dokazuje čo su novinári zač a sám ich "zosmiešnuje" dokonca z tohto rozhovoru nakoniec ostal jediný videozáznam ktorý si spravil rytmus a nie ten novinár :D:D:D asi boli fakt pokakany z rytmusa..
rytmusa sice nemam rad ale v tom to videu ma pravdu....novy cas SU hnusny potkani
kathleen
Light Professional
Light Professional

sprava sa ako psychopat. ale vrana k vrane sada. normalny novinar o takych ani nezakopne
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Co sa tyka jeho porotcovania v porote, tak z toho mala co som mal moznost vidiet, musim suhlasit, ze som s nim suhlasil tak v 90%. Jednoducho mi jeho nazory na jednotlivych spevakov pridu podobne obycajnemu cloveku, ktoreho nezaujima zly ton a pod. zalezitosti (lebo tie aj tak doladia v studiu), ale vsetko dalsieho okolo tej buducej potencialnej hviezdy (vyzor, vystupovanie atd.)..

Co sa tyka posledneho klipu. Kto hento berie vazne a nevidi za tym ironiu, tak je magor. :hehe:
Filipito
Darca
Darca

Rytmus v porote superstar ?

Príspevok od používateľa Filipito »

Niekto nemoze zato ze je nepekny a vie prekrasne spievat. I ked podla mna nie je nikto skaredy a odsudzovat niekoho podla toho ze nenosi najnovsie modne doplnky alebo neladi s najnovsou modou je bullshit. Ocenujem ze ma vlastny nazor no niekedy je dost blby ;)
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Je nikto škaredý Filipito?
Ale no tak. Nebuďme deti. Na svete sú aj škaredosti. Veľmi veľa.
Je to tak. No a keď tak škaredý človek príde pred kameru a nevie spievať, čo iné mu povedať, než "zalez a uź nikdy nevylez"?
Nech to znie krute ako chce, je to tak. Keď je niekto natoľko odvážny a zároveň je*** že sa postaví pred kameru,
nech odvážne znáša pravdu a realitu hodenú rovno do tváre.
K Rytmusovim nazorom. Mne nejak jeho názor na jednotlivých "spevákov" nesedí.
Včera som pozeral nejakého Rasta-Čecha a vyjadrenie Rytmusa mi nepovedal nič.
On dokopy nič nepovedal. Točil sa okolo jedného a doteraz neviem okolo čoho. Ale
hold je tam, tak nech si ho ľudia užívajú tak, ako si to užíva on.
kathleen
Light Professional
Light Professional

p4ra napísal:Co sa tyka jeho porotcovania v porote, tak z toho mala co som mal moznost vidiet, musim suhlasit, ze som s nim suhlasil tak v 90%. Jednoducho mi jeho nazory na jednotlivych spevakov pridu podobne obycajnemu cloveku, ktoreho nezaujima zly ton a pod. zalezitosti (lebo tie aj tak doladia v studiu), ale vsetko dalsieho okolo tej buducej potencialnej hviezdy (vyzor, vystupovanie atd.)..

Co sa tyka posledneho klipu. Kto hento berie vazne a nevidi za tym ironiu, tak je magor. :hehe:
ale obycajny clovek sa pri vyjadrovani svojho subjektivneho neodborneho nazoru o elementarnych veciach netvari, akoby po pojedol celu mudrost sveta.

ironicke to mozno je, ale vtipne ani trochu. asi mi usla pointa, lebo som to nedokazala dopozerat. cira arogancia. ale je HUSTY :D
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Tebe pripada tak, ze pojedol mudrost sveta, mne pride ako obycajny chlapik so svojiskym vystupovanim. Kazdy sme nejaky. :)
kathleen
Light Professional
Light Professional

ved dobre. po ulici chodi takych svojskych kopu a nic proti nim nemam :) ale on mi nepripada, ze pojedol mudrost sveta (ked otvori usta, vidiet ze je vymlety), on sa len tak tvari za peniaze, o to ide ;)
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

lekoklatik napísal:Je nikto škaredý Filipito?
Ale no tak. Nebuďme deti. Na svete sú aj škaredosti. Veľmi veľa.
Je to tak. No a keď tak škaredý človek príde pred kameru a nevie spievať, čo iné mu povedať, než "zalez a uź nikdy nevylez"?
Nech to znie krute ako chce, je to tak. Keď je niekto natoľko odvážny a zároveň je*** že sa postaví pred kameru,
nech odvážne znáša pravdu a realitu hodenú rovno do tváre.
K Rytmusovim nazorom. Mne nejak jeho názor na jednotlivých "spevákov" nesedí.
Včera som pozeral nejakého Rasta-Čecha a vyjadrenie Rytmusa mi nepovedal nič.
On dokopy nič nepovedal. Točil sa okolo jedného a doteraz neviem okolo čoho. Ale
hold je tam, tak nech si ho ľudia užívajú tak, ako si to užíva on.
ok priznávam, ale tak povieš niekomu do očí že je škaredý? (v Superstar ich zas až toľko nebolo aj keď par výnimiek sa našlo)
ropman
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa ropman »

kathleen napísal:ved dobre. po ulici chodi takych svojskych kopu a nic proti nim nemam :) ale on mi nepripada, ze pojedol mudrost sveta (ked otvori usta, vidiet ze je vymlety), on sa len tak tvari za peniaze, o to ide ;)
ved jasne, ono ked niekto ide do poroty takej show ako je superstar tak jeho prvorada uloha je zaujat divakov aby bola sledovanost... a este vybrat na kastingoch ludi, ktori maju tiez potencial zaujat divakov. o nic ine nejde. hadam si uz nikto nemysli ze to je seriozna spevacka sutaz.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

a ako ma ten víťaz zaujme keď sa bude hrávať v rádiach a nedajbože sa dostanem k jeho CD? Oblečením? Nie! Spevom ma musí zaujať. Riťmus je debil, a asi mal pocit že sú na slovensku dôchodcovia ktorí to nevedeli tak to prišiel ukázať na kameru. Ešte pol roka pred superstar vyhlasoval že by nikdy do superstar ako porotca nešiel, teraz tam je. Ešte nedávno vyhlasoval že ostatní slovenskí raperi vykrádajú hudbu ostatných, teraz dal D_I_C_K klip kde je tiež ukradnutá hudba (nesledujem rap tak neivem dať link a názov z kade, ale niekde na nete som to čítal aj tam bol priložený originál. Je to presne to isté). A takýto človek bez chrbtovej kosti príde do poroty a hodnotí mladé talenty? Rozhodne to talenty sú, veď si úprimne povedzme kto z nás by dokázal zaspievať ako ten najhorší čo tam je? Nikto. Ale on ich proste zprdne. Buď zopakuje to čo povedal habera, alebo povie niečo totálne odveci (napríklad že sa zle obliekol) a každé jedno vyjadrenie doplní "je to môj názor, možno ostatní majú iný, ja im ho neberiem". Superstar som nesledoval nikdy, iba prvú sériu trochu ale teraz som si pozrel jednu časť lebo som na neho bol zvedavý. Mal som o ňom zlú mienku, ktorá sa ešte zhoršila. Nechápem že takého človeka vôbec pustia za mikrofon a kameru
kathleen
Light Professional
Light Professional

ropman napísal:
ved jasne, ono ked niekto ide do poroty takej show ako je superstar tak jeho prvorada uloha je zaujat divakov aby bola sledovanost... a este vybrat na kastingoch ludi, ktori maju tiez potencial zaujat divakov. o nic ine nejde. hadam si uz nikto nemysli ze to je seriozna spevacka sutaz.
Rytmus ma nema cim zaujat. ked sa spoji arogancia, fyzicka odpudivost a vymletost, moze to zaujat len takych istych divakov. pri pi*ov*** sa je na co pozerat, pri Adele obcas nieco duchaplne padne a k tomu sa nasla vzdy nejaka mila porotkyna, ktora tam dotvarala atmosferu. so serioznou sutazou to nemalo nikdy nic spolocne. ale ted je to uz jenom bida.
F3TBoY
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa F3TBoY »

Najviac ma dozralo ked ukazal fuckera ludom,ja sediet za jeho chrbtom vytrhnem stolicku a hodim ju ponom,neskutocne co si ten polointeligentny piestansky idiot dovoluje.
Trussardi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Trussardi »

D_I_C_K napísal:
ten novy klip je onicom

ale toto je dobre :D
Silmer
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Silmer »

audiotrack napísal:a ako ma ten víťaz zaujme keď sa bude hrávať v rádiach a nedajbože sa dostanem k jeho CD? Oblečením? Nie! Spevom ma musí zaujať. Riťmus je debil, a asi mal pocit že sú na slovensku dôchodcovia ktorí to nevedeli tak to prišiel ukázať na kameru. Ešte pol roka pred superstar vyhlasoval že by nikdy do superstar ako porotca nešiel, teraz tam je. Ešte nedávno vyhlasoval že ostatní slovenskí raperi vykrádajú hudbu ostatných, teraz dal D_I_C_K klip kde je tiež ukradnutá hudba (nesledujem rap tak neivem dať link a názov z kade, ale niekde na nete som to čítal aj tam bol priložený originál. Je to presne to isté). A takýto človek bez chrbtovej kosti príde do poroty a hodnotí mladé talenty? Rozhodne to talenty sú, veď si úprimne povedzme kto z nás by dokázal zaspievať ako ten najhorší čo tam je? Nikto. Ale on ich proste zprdne. Buď zopakuje to čo povedal habera, alebo povie niečo totálne odveci (napríklad že sa zle obliekol) a každé jedno vyjadrenie doplní "je to môj názor, možno ostatní majú iný, ja im ho neberiem". Superstar som nesledoval nikdy, iba prvú sériu trochu ale teraz som si pozrel jednu časť lebo som na neho bol zvedavý. Mal som o ňom zlú mienku, ktorá sa ešte zhoršila. Nechápem že takého človeka vôbec pustia za mikrofon a kameru

je to melodia z tohto

a tu je aj clanok o tom ale kedze sa tam nachadzaju aj nevhodne veci dam to do spoileru
Spoiler
i-Cube
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa i-Cube »

to sa da povedat aj o ostatnych rapperov
zo stranky:
Rytmusova skladba: Rytmus - Sága pokračuje
Originál: Diddy - Saga continues
a diddy zas podmaz zobral od Alan Parsons Project - Sirius / Eye in the Sky ... podmazy sa recykluju..a co?:)
Napísať odpoveď