Dnes rano som to rozbehol aj s CZ dabingom, ale aj ked splnam minimalne poziadavky tak mi to ide slabo a este k tomu to aj dost casto pada, treba vela savovat
no graficky je to omoc lepsie prveho stalkera som hral na dx9 na maximum, teraz Clear sky musim mat na medium, vizualne je to perfektne, najviac sa mi lubia efekty na oblohe.
vid. konec videa : http://www.youtube.com/watch?v=S_KeubZoibc
obcas mi to hrozne laguje
porovnaval som rozdiel v max, a minimum nadstaveniach DX9, masinu nemam bohvie aku
Mal som instalovanu tu Rusku verziu co bola na nete a dopohody, ale radsej som to odinstaloval kedze z Azbuky som madar. Pockam nez mi pride profesionalna ceska verzia
profesionalna ceska uz je, da sa stiahnut ceska lokalizacia (275mb) treba vymazat rustinu a nakopirovat cestinu takto som to spravil z anglickej hry a viem, ze sa da aj z polskej a z ruskej by to malo ist tiez, cestina aj dabing mi ide v pohode
Ale ja sa nebavim o verziach co su na nete ak by som sa onich bavil tak davno Clear Sky mam prejdene. Ja tu pisem o leganej kopii ktore sa da kupit a ta este skladom nieje teda zatial som ju nevidel.
Dedomil napísal:Ale ja sa nebavim o verziach co su na nete ak by som sa onich bavil tak davno Clear Sky mam prejdene. Ja tu pisem o leganej kopii ktore sa da kupit a ta este skladom nieje teda zatial som ju nevidel.
Chcem sa VAS spytat ci uz nieekdo prechadzal z oblasti do oblasti??pretoze ked chcem niekde prejst tak mi vyhodi tabulku ze ci chcem prejst dam OK a ono ma to vrati spat a nemozem sa dostat dalej
AND! napísal:Chcem sa VAS spytat ci uz nieekdo prechadzal z oblasti do oblasti??pretoze ked chcem niekde prejst tak mi vyhodi tabulku ze ci chcem prejst dam OK a ono ma to vrati spat a nemozem sa dostat dalej
existuje na to fix ..vola sa gamedata ...skus pohladat