nejde o to ci sa to da hrat alebo neda... len chlapec pisal, ze ma crack (miniimage) ktory si moze urobit hocikto sam doma... zatial co crack asi tazko
hele ho mam taky problem dostal som sa do kondoru a hra ma nechce pustit z tejto lakoacie prec..hmm nfm cim to je ci zonou alebo cim proste ked dam ze prejit do jine lokace loading a som opat v kordone...na zaciatku pomne strielal kulomet s autoaimom...neslo mi vratit do lokacie -bazin tak som to musel kluckovat medzi kamenmi a setkym....PLZ nevie mi niekto pomoct ako z toho von?
Neni to tazke, ale aby si si mohol dovolit kupit tie najlepsie guny a vybavenie treba prehladavat skryse a plnit aj tie vedlajsie ulohy co po tebe chcu ludia. Vedlajsima ulohami v bazinach som zarobil cca. 20 000.
pls poradte co mam robyt v tej druhej misii co som mal ist ziskat to uzemie ... ked som sa dostal uz do toho domceku na vode tak vsetci vojaci stoja na mieste a len vravia ze mam stat a cakat ale uz som cakal asi 20 min a nic sa nerobylo ... pls co mam spravyt ? Dik
alebo ak by mal dakto prejdene uz tak dalej cca 20 - 30% tak by som bol velmi raaad keby mi poslal save ... Dakujem
Mam pocit ze si zle polozil otazku. Stalker nieje ani tak o misiach. Su tam "ulohy" ktore musis plnit samozrejme postupnost halvnych dolezitych sa menit neda ale vedlajsich ano. Je tam kopec vracaciek takze nieje to hra na jeden den.
No tak dohral som. Hra mi vzdy zatuhne v casti ako sa mam vratit s5 k lesnikovi po zabiti tych upirov a prijatia toho signalu stalkerov co uviazli v anomalii. Presnejsie zatuhne to v casti ked prejdete do druhej casti mapy a v tom momente ako cez radio chce Lebedev sa mi zda zahlasit ze sa blizi emisia ci co to je tak to zatuhne.
Dedomil napísal:No tak dohral som. Hra mi vzdy zatuhne v casti ako sa mam vratit s5 k lesnikovi po zabiti tych upirov a prijatia toho signalu stalkerov co uviazli v anomalii. Presnejsie zatuhne to v casti ked prejdete do druhej casti mapy a v tom momente ako cez radio chce Lebedev sa mi zda zahlasit ze sa blizi emisia ci co to je tak to zatuhne.
aj mne to tam stvrdlo..potom som to nezapinal no uvidim ked pojdem hrať..dufam že to pojde