Samsung Galaxy Ace - náhrada

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
Thommas
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Samsung Galaxy Ace - náhrada

Príspevok od používateľa Thommas »

Zdravíčko. Trápim sa s týmto šrotom už dákych pár týždňov ale už ho mám dosť. Hľadám dáku výhodnejšiu náhradu. Keďže sa tohto trusu viem zbaviť za dákych 80-90€, som ochotný prihodiť dákych 50-60€ za dáky schopnejší mobil. Dáke nápady? Jednoznačne potrebujem viac RAM, väčšiu výdrž na baterke a väčší vnútorný úložný priestor. Konkrétne sa obzerám len po HTC, ostatné značky ma veľmi netrápia. Vonkoncom nechcem znova Samsung, nechcem ale ani značky ako Alcatel, LG, ZTE a čo ja viem ešte čo. Sony neviem neviem, skôr ale nie. Momentálne pokukujem po HTC One S a Evo 3D. Dáke nápady? Vopred ďakujem.
Hensym
VIP
VIP

Re: Samsung Galaxy Ace - náhrada

Príspevok od používateľa Hensym »

1. Nechcem kaziť ilúzie, ale budeš veľmi rád, ak Ace predáš za 80-90. Ale OK, počítajme, že za 80, a máš teda rozpočet 140€
2. Tvrdenie "nechcem Samsung" kvôli tomu, že si mal zasekaný low-end? Týmto sa neriaď, modely, ktoré si spomenul nie sú dobrá voľba.
3. Ak by si bol ochotný ešte niečo priplatiť, vzal by som bazárovú S2, svojho času to bol najsilnejší telefón na trhu, nič ním nepokazíš. One S avšak tiež nie je zlá voľba.
Thommas
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Pravda je tá, že Samsung nenávidím tak, ako je. Hocičo som od nich mal v ruke, bol humus. Tento môj terajší humus som mohol predať už za stovku, len som nemal náhradu. Jednoznačne chcem HTC, a ak by trebalo doplatiť ešte trocha viac (maximálne +50€), tak by som do toho hádam aj išiel. Ale na to by musel byť naozaj perfektný dôvod.
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

Neviem v ktorom vesmíre sú Samsung výrobky humus, a neviem, aký môže mať človek dôvod nenávidieť ho. (TV, smartfóny, tablety - absolútna špička trhu). Na HTC moc teda chvály nepočuť. Veľmi neznášam škatuľkovanie podľa značky, bez jediného argumentu.

K tej stovke, ja, ani môj brat sme za stovku nepredali ani Samsung Galaxy S, komplet, top-stav, a ten je podstatne vyššie nad Ace-om. Ace stojí od 115 vyššie v obchode. Čiže ak sa natrafil na osôbku, ktorá je zaň ochotná dať stovku, neváhaj.
Thommas
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Aj by som neváhal, akurát ešte nemám náhradu. Momentálne sa snažím riešiť Evo 3D za 100, resp 120€ osobne, čo by mi aj vyhovovalo. Dáky názor, prípadne pripomienky na Evo 3D?
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

svojho casu tiez spicka, ale tak pred 2 rokmi...telefon je to dobry :)
Thommas
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

No momentálne to vyzerá tak, že mám vyhliadnuté dve Evá. Jedno je za 100€, údajne zachovalý stav, len s nabíjačkou, 20km od môjho bydliska. Druhé je za 140€, kompletné príslušenstvo, žiaľ ale vyše 80km odo mňa (čo teoreticky nie je ani taký veľký problém, keďže tam cestujem za pár dní). Otázka je ale, či sa oplatí priplatiť tých 40€ za nedoškriabaný telefón s komplet príslušenstvom (ktoré ani neviem, či využijem), alebo radšej zobrať jeden zo známkami používania a len s nabíjačkou? Hlavný problém vidím len v tom, že ten lacnejší môže byť aj kradnutý. Nápady? Pridávam fotky toho drahšieho, lacnejšieho prihodím, ak mi prídu.
Prílohy
IMAG0623.jpg
IMAG0624.jpg
K-u-b-i-a-k
Addict
Addict

Príspevok od používateľa K-u-b-i-a-k »

Ja by som vzal ten s komplet príslušenstvom :)
mulatt
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mulatt »

evo je dost stary kusok, osobne by som siel uz do niecoho novsieho ako desire x, xperia p
q0s
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa q0s »

Uplne suhlasim s mulattom, kup Desire X. Je parametrami "horsi" ako Evo 3D, ale celkovo je to novsi telefon, nie je to tazke hovado ako Evo a celkovo plynulejsi a samozrejme krajsi.To je moc nazor.Ak teda chces HTC. Ale dobra volba by bola aj Galaxy S2-ver mi,viem o com hovorim.( Ja som bratovi kupil Optimus 2X za 90€ s CyanogenModom a telefon je super, rychly, ma super fotky) Ale ak vyslovene chces HTC,urcite Desire X.Alebo ak by si chcel pockat, kludne Desire 500 bazarovy.
plusminus
King
King

Príspevok od používateľa plusminus »

Galaxy Ace som pustil za 40€ (moralna hodnota je omnoho nizsia) a bral som vymenil za Galaxy S Advance, supol som tam velku baterku, 16GB SD kartu a mam po probleme. 3-4 dni baterka, voci Ace je rychlejsi atd. (viem ze su aj "rychlejsie" mt, ale mne vyhovuje menu samsungu)
Napísať odpoveď