Samsung S5230 firmware
Samsung S5230 firmware
zdravim daval som do tohto telefonu novy firmware robil som to cez Multiloader a ked zapinam telefon tak ako nabieha na zaciatku ta reklama Samsung tak dole je casomiera tak ta mi nedojde do konca telefon zamrzne a nic sa nespravi..neviem co s tym mam urobit ked som cel dat iny firmware telefon sa mi neda spojit s pocitacom neukaze mi ho vo flash programe ...poradte mi prosim
-
bb5unlock
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Samsung S5230 firmware
asi si dal do telefonu FW z ineho modelu ako si tam povodne mal
existuje vela variant modelu S5230 - s5230, s5230w,s5230b, s5230g - vsetky vyzeraju rovnako ale maju ine FW
ak si prepisal BOOT inym modelom, tak pomoc asi neexistuje (jedine nahratie noveho BOOTu cez Testpointy - v servise alebo mobilshope)
ak BOOT ostal povodny a podari sa ti nejako spojit tel. s PC tak prehratie spravneho FW bude stacit
existuje vela variant modelu S5230 - s5230, s5230w,s5230b, s5230g - vsetky vyzeraju rovnako ale maju ine FW
ak si prepisal BOOT inym modelom, tak pomoc asi neexistuje (jedine nahratie noveho BOOTu cez Testpointy - v servise alebo mobilshope)
ak BOOT ostal povodny a podari sa ti nejako spojit tel. s PC tak prehratie spravneho FW bude stacit
tak mi porad ako ten telefon spojim s pocitacom a dostanem ho do flash mode ..nejaky software alebo cosi
-
bb5unlock
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
ziadny sw neexistuje, musis to zvladnut rovnakym postupom ako ked si to flashoval prvy krat
ak to tak nejde, tak si prepisal asi aj BOOT z ineho modelu, takze jedine riesenie je TEST POINT cez ktory sa da nahrat spravny BOOT po ktorom pojde telefon klasickym sposobom dostat do FLASH modu a prehrat FW
ak to tak nejde, tak si prepisal asi aj BOOT z ineho modelu, takze jedine riesenie je TEST POINT cez ktory sa da nahrat spravny BOOT po ktorom pojde telefon klasickym sposobom dostat do FLASH modu a prehrat FW
no a co to je vlastne ten Test Point