noo, ja im to rovno predložím a zvyšok toho roku sa s tým budú môcť vyrovnať...spirki napísal:no ak máš takých rodičov ani nerozmýšlaj, ostaň na škole, a máš rok aby si ich pomaličky pripravila na to že meníš školu ...
Sankcie za zanechanie štúdia
-
weronyka
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
-
weronyka
Light Star
no však tento rok sa s tým nejak popasujem, nech mi nepadne štipko a podobné veci a až keď podám prihlášku a budem mať isté, že ma tam vezmú, tak zamávam ekonomickej...Runes napísal:uz sa mi to nece znova citat ale neodchadzaj zo skoly dako to skus prekusat lebo co ak ta na tu skolu co chces ist nezoberu :-/ az ked budes prijata tak potom hura systemom
no pozor, na prospechove uz nebude mat narok. Teda aspon ja nemam, chodim teraz na UKF, pred rokom som ukoncil studium na UK, a kedze som prekrocil standardnu dlzku studia tak uz nemam narok na prospechove. Myslim ze je to tak v zakone a nie je to len vymysel UKF. Socialne by to nemalo ovplyvnit.Pantinela napísal:Čo sa týka štipendií, tak prospechové ti to neovplyvní a sociálne tiež nie, síce to zas neviem, či ho nevyplácajú iba do nejakého veku.
Weronyka, ak to chces ukoncit uz po prvom semestri tak uz teraz si hladaj pracu.
-
Shark NX
Addict
EUBA taktiez vyhadzuje az na Letny Semester. Kedze maju Kreditny System ktory sa da este v Letnom Semestri dohnat.
Tak ci tak ... Neobtazuj sa zo Studijnym oddelenim ... Len zbal veci a chod domov.
Ziadne poplatky nie su ... Zatial som nepocul o skole ktora Sankcionuje ukoncenie studia pocas semestra.
Tak ci tak ... Neobtazuj sa zo Studijnym oddelenim ... Len zbal veci a chod domov.
Ziadne poplatky nie su ... Zatial som nepocul o skole ktora Sankcionuje ukoncenie studia pocas semestra.
-
petruska26
Novice
Re: Sankcie za zanechanie štúdia
keď som sa len tento týždeň zapísala do prvého ročníka VŠ ale cez víkend som si našla ešte jednu a zajtra idem posielať prihlášku a je strašne veľká pravdepodobnosť že ma príjmu, ako to je aj tak mi odpadá ten jeden rok zo štandartnej dĺžky štúdia?? aj keď som vlastne študovať nezačala??
Petruška, študentkov sa stávaš dňom zápisu. Takže áno prišla si o jeden rok, čiže ak by si na novej škole študovala viac ako 3 roky bakalársky stupeň tak za každý ďalší rok by si si platila sumu akú má určená daná škola pre prípady nadštandardnej dĺžky štúdia.
ja som bol tiež na EU... napísal som žiadosť o zanechanie štúdia a tým to bolo vyriešenéweronyka napísal:Neviete, ako je to s poplatkami, keď chcem zanechať štúdium? Myslím tým, či budem musieť platiť škole nejaké "odškodné" alebo čosi také. Ide konkrétne o Ekonomickú univerzitu v Bratislave. Tak ak ste múdrejší, rýchlo píšte...
Ako je to na fiit stube? Vyhadzuju tam po semestri alebo az 31.8? a s ISICom je to ako, ked uz nebudem student ale stale tam budem mat MHD predplateny listok(elektricenka) na pol roka dopredu...tak to bude fungovat alebo sa to zablokuje?