Sarkany
za chvilu zacina jesen, pocasie na praje uz teraz, tak ozivujem tuto temu.
ako to bude tento rok zo sarkanmi? uz mate kupene, alebo budete nieco vyrabat, pripadne z minulych rokov?
minuly rok som si kupil taky sunt za 5,-Sk finding nemo
dal som ho na 400m silon, islo mu to chlapcovi pekne. potom som to skusal aj v noci, dal som na neho blikacku z bicykla aby ho bolo vidiet. aj ma to zacalo bavit, tak som chodieval kazdy den ho vyvencit. az jedneho dna, mal som ho na celom silone, zrazu prestalo fukat a on chudak spadol do pola. nato sa spustil lejak, tak som ho tam musel nechat
doteraz na neho spominam, ako na prvu lasku
tento rok som trosku viac zainvestoval a kupil som toto: http://sport.syta.cz/cz/eshop/detail-zb ... popis.html urcite to nie je nic moc, ale zacat treba postupne. vyskusam a uvidim.
tak a teraz sa mozete chvalit vy.
ako to bude tento rok zo sarkanmi? uz mate kupene, alebo budete nieco vyrabat, pripadne z minulych rokov?
minuly rok som si kupil taky sunt za 5,-Sk finding nemo

tento rok som trosku viac zainvestoval a kupil som toto: http://sport.syta.cz/cz/eshop/detail-zb ... popis.html urcite to nie je nic moc, ale zacat treba postupne. vyskusam a uvidim.
-
Runes
Addict - Príspevky: 4831
- Kontaktovať používateľa:
huhu tak po roku sa pytam ako sa dariyoplin napísal:za chvilu zacina jesen, pocasie na praje uz teraz, tak ozivujem tuto temu.
minuly rok som si kupil taky sunt za 5,-Sk finding nemodal som ho na 400m silon, islo mu to chlapcovi pekne. potom som to skusal aj v noci, dal som na neho blikacku z bicykla aby ho bolo vidiet. aj ma to zacalo bavit, tak som chodieval kazdy den ho vyvencit. az jedneho dna, mal som ho na celom silone, zrazu prestalo fukat a on chudak spadol do pola. nato sa spustil lejak, tak som ho tam musel nechat
doteraz na neho spominam, ako na prvu lasku
![]()

-
M.a.R.o.s.H
Medium Professional - Príspevky: 1138
-
Runes
no tak to je dost zle kedze tie kridla o ktorich tu pisem ja su obmedzene vekovo napr 16+ 18+Charger napísal:mozno hobby, ale nevidel som nikoho starsieho ako 10 rokov si pustat sarkana

na dedine nieje kde pustat ??? ja hlavne u babky pustam vybehnem na pole a tam fuka jak svina

tie divne pohyby to niesu veterne narazy ale sarkan ma 2 snury daka comu sa s nim da takto hrat

EDIT a k sportu jedna sa oto ze sarkany teda kitey sa pouzivaju na tahanie mozno ich poznate pod menom rafty vyzera to podobne kao padak use google

-
Runes
tak je super ja som bol len z bratom ale bracho sa odstahoval do Brna
heh jasom uz rok nepustal naposledy takto dako vlani
a jj vietor je svina koli nemu som sa nenaucil nic poriadne len zaklady, ale raz som bol s tatom pri jednom jazere v rakusku a tam to bola krasa stabilny jednosmerny vietor tam to slo samo
huh sak uz som hodil svoju genesis do auta a pri prvom naznaku vetra a volneho casu pojdem dade za mesto skusat co este viem

-
jankovia33
Novice - Príspevky: 1
Re: Sarkany
pred tyzdnom som kupila detom tento sarkan:
https://www.model-rc.sk/sarkan-invento- ... vojlanovy/
boli sme ho odskúsat, no vietor fukal dosť nepravidelne.
Je to dobra zabava pre dve deti, jeden taha za snurky a druhy ho zdvihal zo zeme aby vzlietol.
Deti sa s tym zabavili, ale neje to jednoduche ovladat aby nespadol. Viac bol na zemi ako vo vzduchu, treba sa to naučiť.
Uz sa deti tesia na dalšíe lietanie, len ten cas je uplne na nic, dnes dokonca nam snezilo
https://www.model-rc.sk/sarkan-invento- ... vojlanovy/
boli sme ho odskúsat, no vietor fukal dosť nepravidelne.
Je to dobra zabava pre dve deti, jeden taha za snurky a druhy ho zdvihal zo zeme aby vzlietol.
Deti sa s tym zabavili, ale neje to jednoduche ovladat aby nespadol. Viac bol na zemi ako vo vzduchu, treba sa to naučiť.
Uz sa deti tesia na dalšíe lietanie, len ten cas je uplne na nic, dnes dokonca nam snezilo

Re: Sarkany
nema ho nikto dvihat, sarkan musi zvlietnut sam lebo ked mu pomohes nema potrebnu silu na to aby pokracoval v lete a padne dole, mam rovnakeho, zaklad je polozit ho dost daleko od seba a odvijat snurky, potom ich napnut a silno tahat k sebe, ja dokonca aj kracam dozadu, a kym stupa hore stale kracam dozadu a tym ho taham vyssie, ked je sarkan v lete deti sa mozu pri jeho lietani vymenit