SE K600i nechce sa nabit :)
SE K600i nechce sa nabit :)
Caute, cize normalne mi tipek isiel, mal som dost slabu baterku, ale na noc som ho vypol a rano, ze ho nabijem. Tak som ho nezapinal a dal nabijat a teraz ako som ho isiel zapnut som zistil, ze sa vobec nenaplna. Uz som vytiahol sim, baterku a nic. Je na to nejaka finta alebo sa mohla odpalit baterka alebo nabijacka. Nic neobvykle sa s nimi nestalo. Ale vsimol som si, ze vzdy ked som predtym vlozil baterku do mobilu tak sa zablisklo svetielko a teraz uz nie. Mozno bude tam chyba. Za akukolvek radu dakujem 
toto moze byt aj tym ze sa ti vybila baterka uplne ... aby sa baterka nabijala stale tam musi byt urcite minimum a ked je to pod tym minimom nedokaze sa to nabit ... zopar krat som sa s tym stretol a baterku bolo potrebne ozivit ... ak mas nejaku zrucnost v elektrike zvladnes to aj sam staci napojit baterku na zdroj a chvilku ju nechat zotavit a potom sa to uz v telefone rozbehne ... odnes do servisu tam by ti mali baterku za par korun ozivit 
ked telefon az velmi vybijes niekedy sa nechce vobec zapnut, preto ho len pekne zastrc do nabijacky a pockaj nejakych 15-30 min a potom by sa ti mal zapnut a indikovat nabijanie...uz sa mi to totiz par krat stalo na T290i a sa mi zda ze to bolo napisane aj v manuale
. Teraz mam aj ja K610 a toto sa mi este nestalo, ale ak fakt ti uz ziadne finty nepomozu chod do bazaru a spytaj sa ci ti nevedia poradit, lebo oni maju najviac skusenosti s tymito vecami, a ak uz nic ti nepomoze tak je pre teba jasna volba ist k operatorovi 
myslim ze tomu vypinaniu pomoze dat pod kryt nejaky papier a vycistit kontakty a urcite sa ti uz nebude vypinat->slavo<- napísal:hh stara dobra k 600vka jaj![]()
skus druhu baterku . tieto telefony vacsinou vydrzia velke pady . ale casom zacnu blbnut ako napr baterka. samovolne vypinanie. proste tento telefon je jedna velka haluz. vela stastia.