Pinhead napísal:Dá sa povedať, že som pragmatik........ Mňa zaujímajú výsledky, nie morálne úvahy..... Niekto môže povedať, že je to arogancia a sedláctvo...... budiž, ja im ich názor neberiem, mne je to jedno..... mám vlastné morálne hodnoty a princípy, ktorých sa držím.......
edit. a ja mám zase za primitívov tých, ktorí sa do negatívnej karmy nedokážu podpísať........ to o niečom svedčí.....
Je to na tebe kámo, keď ti to nevadí, čo tu popísal kolega hore tak to využívaj.Tažko povedať, ako by som sa zachoval, keby že mám takú možnosť.
V tomto svete však je to tak, že s poctivosťou ďaleko nezájdeš, takže chápem prečo to robíš. Kto vie, možno by som sa zachoval rovnako a tie karma pointy možno brať ako závisť, že si to nevie vybaviť druhý
Pinhead napísal:No, čas na úprimnosť.........
Nálepka ZTP na auto nemá súvislosť s tým či držiteľ tejto nálepky je držiteľom preukazu ZTP či nie........ Je to vydávané na priamo na meno Úradom práce sociálnych vecí a rodiny......... Nálepka má určité výhody....... bla bla bla
Teším sa na k-...........
Nikomu neprajem nic zle ale tebe, Pinhead, aby sa ti nieco stalo aby si tu nalepku ZTP mal naozaj za telesne alebo psychicke postihnutie... 1 havarka k tomu dopomoze sa zamysli nad sebou... To ako keby ja som sa hral na psychicky choreho (skoncil by som v blazninci) a tam rozbijal kazdemu hubu...
noo necital som to cele ale podla mna to niektory fakt prehanate, ste asi moc presmradeny, och joooj no boooze bananova supka vo vlaku, - aby si sa nepokakal, tiez mi vadi to slovicko sedliackost, co to podla vas je??,som z dediny takze mam sa teraz citit ako nejaky kkt??a bo co
je pravda ze ta sedliackost moze niektorych ludi ktory su z dediny urazit ale myslim si ze ty ludia ktory su z dediny a rozmyslaju trochu lepsie tak pochopia ze to neni narazka na nich..teraz k teme ...najviac co mi vadi je nejaky sopliak co ide oproti s mobilom v ruke a hra mu hudba ..to by tu asi v tejto teme vyhralo ...potom ak sa nejaka baba naj*be tak ze grca kade chodi a sprava sa ako najvacsia socialna pracovnicka na svete ..je toho strasne vela ale toto mi vadi ..ani nie to ze ta baba sa nadrbe a grca kade chodi ale uz len hambim sa za nu ..byt na jej mieste tak sa neukazem rok vonku ...
compleX napísal:je pravda ze ta sedliackost moze niektorych ludi ktory su z dediny urazit ale myslim si ze ty ludia ktory su z dediny a rozmyslaju trochu lepsie tak pochopia ze to neni narazka na nich..teraz k teme ...najviac co mi vadi je nejaky sopliak co ide oproti s mobilom v ruke a hra mu hudba ..to by tu asi v tejto teme vyhralo ...potom ak sa nejaka baba naj*be tak ze grca kade chodi a sprava sa ako najvacsia socialna pracovnicka na svete ..je toho strasne vela ale toto mi vadi ..ani nie to ze ta baba sa nadrbe a grca kade chodi ale uz len hambim sa za nu ..byt na jej mieste tak sa neukazem rok vonku ...
heh a naj je ked je dochcana a vsade okolo nadava ze vsetci su neviem co a pritom ona sama vyzera ako strasiak do pola
kacjak116 napísal:Nikomu neprajem nic zle ale tebe, Pinhead, aby sa ti nieco stalo aby si tu nalepku ZTP mal naozaj za telesne alebo psychicke postihnutie... 1 havarka k tomu dopomoze sa zamysli nad sebou... To ako keby ja som sa hral na psychicky choreho (skoncil by som v blazninci) a tam rozbijal kazdemu hubu...
K- ma netrapi :
nechapem co proti nemu mate. Keby tym, ze mal tu karticku zobral moznost nejakemu postihnutemu, aby ju naozaj dostal, tak ok. Lenze tych karticiek je pokkt a kazdy jeden postihnuty ju bez problemov dostane. On len vyuzil nejakeho znameho a dostal ju tiez. Ja by som to spravil tiez, nikoho predsa neobmedzuje.
vzdy ked mu daco poviem, alebo sa ho spytam uplne normalne a zrozumitelne odpovie : "preco?" alebo "ako?" alebo to dokonca aj rozvynie
napriklad "foter? preco had nema nohy?"... "jak ze had?" uplne mimo....
a ma vlastne foneticke vyrazy:
bungeejumping -> džambi-džamping
ken homov wok -> Heu Hou Vo
notebook -> nobuk
no name -> one none
bicycle -> bá-čiko
kacjak116 napísal:Nikomu neprajem nic zle ale tebe, Pinhead, aby sa ti nieco stalo aby si tu nalepku ZTP mal naozaj za telesne alebo psychicke postihnutie... 1 havarka k tomu dopomoze sa zamysli nad sebou... To ako keby ja som sa hral na psychicky choreho (skoncil by som v blazninci) a tam rozbijal kazdemu hubu...
K- ma netrapi :
tiez si vol pretoze tu prajes niekomu aby sa mu nieco stalo, tieto sku**** keci tak neznasam, vobec nemas blby pocit z toho??
Stenky napísal:napriklad moj foter je strasny sedliak
vzdy ked mu daco poviem, alebo sa ho spytam uplne normalne a zrozumitelne odpovie : "preco?" alebo "ako?" alebo to dokonca aj rozvynie
napriklad "foter? preco had nema nohy?"... "jak ze had?" uplne mimo....
a ma vlastne foneticke vyrazy:
bungeejumping -> džambi-džamping
ken homov wok -> Heu Hou Vo
notebook -> nobuk
no name -> one none
bicycle -> bá-čiko
atd
heh to jo tatko ma podobny zlozvyk, povedz mu tatko si je*lina???-uvidis ze bude pocut na prvy sup
//autoeditácia príspevku ( 29 Jan 2009, 19:18 )
Stenky napísal:ked zaparkuje na invalidovi a dojde pravy invalid tak co potom? dobry pocit pri srdiecku?
dnes to funguje tak ze ked mas znamost tak si ten preukaz proste vybavis a invalid moze prd-je to tvrde ale tak to bohuzial bezi...
Otázka svedomia je veľmi relatívna záležitosť........ Rovnako ako by som si ja mal podľa niektorých vstupovať do svedomia kvôli určitým výhodám, ktoré si dokážem vybaviť, tak potom by si tu mali vstúpiť do svedomia ľudia pernamentne porušujúci hocijaké dopravné predpisy od nejakej stopky až po alkohol za volantom....... A verím, že takých je v tejto diskusii dosť...... Ale na rozdiel od nich ja zo seba svätca robiť nebudem, keď ním nie som a niektoré veci nemám problém povedať a nemám dôvod kvôli tomu pociťovať akékoľvek výčitky.........
Nenavidim spoluziaka.
Napodobnuje, opakuje, ma krive nohy, je captavy, vtiera sa, je trapny, neustale cez mobil pusta svoju hudbu v style OC California a i. pi*oviny z americkych filmov.
Nenavidim Ciganov.
Uz len preto, ze su a dovoluju si spinit krasnu slovensku krajinu.
Hip Hop je gut. Ked su pustene nejake neutocne tracky, nie prilis nahlas a vo vhodnej chvili, preco nie?
Nemam vsak rad Rytmusa a jeho blbosti v style "osrate slipy"...
Nemam rad Kmeto Band a ich "high society tracks" s blondavymi ku*vickami v klipoch, kde si ako pravi Cigani na seba navlecu koselu s 3 rozopnutymi gombikmi, rifle a co najlesklejsie poltopanky z imitacie krokodylej koze + nejake zlato.
Raz som stretol "uzasnu" babu. Steely, extremisticke nazory...
"Minule som sa s jennu pi*u pobila o chalana. Scicuvala ma, tak som jej ze stylami kopla do nohy. Porad lahla na zem, vytahla na mna boxera. Kym scihla fstat, uz som jej davala zabrat ze stylami."
"Mam ta kopnut s tymi stylami alebo si zavres hubu?"
Bolo to tragikomicke. Silne narecie, bez servitky pred ustami.
Vsimli ste si, ze tie hory svalov s nausnicou v uchu a holou hlavou majuce sklony k extremnej je*nutosti?
Neznasam, ked sa mi baba, s ktorou nechcem mat nic spolocne, siape po vtakovi priamo v buse a pyta sa ma ci som dnes uz "vytrasol sasa".
Kazdemu Madarovi dat dve tri cez drzku hrdzavym roxorom.
Nenavidim triedneho trapne prazdne reci a motanice.
Neznasam, ked ma niekto vyrazny smiech a zbytocne krici, nekontroluje svoje hlasivky.
Preafektovane sliepky, ktore si idu oci vyplakat, ked sa jedna z nich rozide s priatelom alebo jej meskaju kramy.
Najnovsi Mercedes S klasse, znacka BA - ko*ot (priklad) a tabulka ZTP - jasny sedlak.
ale je to to iste ako ked vas zastaví policajt a kolega mu povie pusti ho to je známy ?? tu mate kde svedomie že ja musim zaplatiť a ty nie to už je fer ??..............skorej by som povedal že sa tu jedna o žiarlivosť že on te vyhody ma a vybavil si ich a vy nie ..............čo sa tyka toho že zaparkuje tam kde je to určene pre vozičkarov to ano to berem to je svinstvo ale to že ma zlavy tak vpoho aj tak je všetko drahe jak riť teraz kcu peniaze aj nato že idem po ceste .....a len preto lebo som ju nestaval ja .....
ciže ked ma on zľavu na parkovisku ...........tak je to svinstvo
ale ked tebe neda známy pokutu tak to je vpohode ??
Mastros to s tym ZTP na medaku myslis naozaj? To ako ked sa nejakemu prechacovi stane nehoda a je dajme tomu na voziku tak sa musi vozit do konca zivota na stodvacine?
Nehovorim, ze to tak v drvivej vacsine je, no ale niektora nenavist nam tu hranici so zavistou..
s vacsinou suhlasim, az na tich madarov a ciganov. Hlavne Madarov..
Nie vsetci cigani su zly, najde sa aj vela normalnych ciganov, casto normalnejsich ako bielych. Samozrejme k tim idividuam z osad ktori sa stazuju ze im dali zle maringotky nema vyznam ani vyjadrovat
Ale s Madarmi nesuhlasim. Su to ludia ako vsetci ostatni, akurat na oboch stranach - slovenskej aj madarskej su idioti ktori tuto narodnostnu nenavist len dalej siria. Ja medzi nich nepatrim, madarov respektujem a bol by som velmi rad keby sme dokazali spolunazivat v pokoji bez nejakych paleni vlajok a protestov
Zaxman: Nie nezavidim mu, auto ani vodicak nemam, takze mu nemam preco zavidiet
ades napísal:tak som dnes isiel po ulici a oproti siel chlap, relativne normalne vyzerajuci a robil vec, ktoru osobne povazujem za maximalnu sedlacinu, aka existuje (resp. na aku som si prave spomenul), a to ze mal zapnutu hudbu z mobilu a tak isiel. ja teda neviem ako vy, ale podla mna to je nieco neuveritelne. asociuje sa to u mna so skupinami vyrastkov s klinom pri patach a siltovkou mierne dolava. toto je v kategorii "ponozky v sandaloch". co vy osobne povazujete za "sedlackost najhrubsieho zrna"? celkom by ma to zaujimalo
nabuduce nakamerujem-- skupina hip hoperov pocuvajucich nejaku sracku z mobilu na plne pecky nohavice sa zacinali na kolenach vetrovky neskutocne velke a samozrejme siltovecky NY do srany zasierali cely usek od intrakov az po most (bolo ich 8-10) a trepali sa neskutocne pomaly a neskutocne siroko a ja som sa ponahlal na skusku a kebyze sa neponahlam tak to nakamerujem pekne zo zadu a hodim to tu . . . .
@ZTP tabulka:
S tym medakom, je to sice vacsinou typ BA-KKT, ale tak isto to moze byt legalne... povedzme ze si v klude zijem, zarabam, zarobim si na merc, kupim si ho. Otec ma pracovny uraz, ostane s amputovanou nohou pod kolenom. Viac-menej sebestacny, akurat nemoze moc chodit a nemoze soferovat. Kedze som si kupil dom hned vedla rodneho, co ma napadne ako prve? Ziaden problem, budem ho vozit ked bude potrebovat. Tak sa vybavi karticka, rodicia idu na nakup do tesca, zastanem co najblizsie pri vchode.
Co teraz mozeme vidiet? Prvy okoloiduci vidi: aha, zastal mercedes s nalepkou (pomysli si "aspon to"). Vystupi sofer - mlady chalan, moze mat tak 25, 30. Asi uspesny. Vystupi spolujazdec - pan v strednych rokoch, chodi s dvomi barlickami. Ocividne ma dovod zastat prave tu.
Dalsi okoloiduci o par minut vidi drahy mercedes postaveny na mieste pre TZP, nejaky bastard si mysli ze ked ma prachy ma vsetko... aha, este si aj nalepku vybavil, aby ani pokutu nemohol dostat...
No a este keby mi klucom presiel po strane... uvazte, nemusi byt vsetko take ako sa javi na prvy pohlad...
Ech to som sa rozpisal...
a Pinhead? No zalezi na co ju pouziva...
Vjazd do pesej zony? OK.
Bezplatne dialnice? Ako keby bolo za co platit heh... OK
Parkovanie na miestach pre ZTP? Not OK...