Sekanie PC
Sekanie PC
Mám už 3 PC a mám stále ten istý problém a neviem na to prísť čo tomu je. Ked používam PC dlhšiu dobu a hlavne ked hrám hry tak mi potom začne sekať celé PC vo všetkom dokonca aj TV karta. Obraz seká. Mám
procesor: AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 4400+, 2 GB RAM, grafika: NVIDIA GeForce 8600 GT (256 MB) základná doska je špicová:
ASUS M2N-SLI DELUXE. Takže to nie je až také slabé. Všetko čo potom robým seká a dokonca aj niekedy zamrzne. Teplotou to nebude lebo ked reštartujem PC tak zázrašne všetko šlape. Nie je to lahké poradiť ale skúste. Dikes.
procesor: AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 4400+, 2 GB RAM, grafika: NVIDIA GeForce 8600 GT (256 MB) základná doska je špicová:
ASUS M2N-SLI DELUXE. Takže to nie je až také slabé. Všetko čo potom robým seká a dokonca aj niekedy zamrzne. Teplotou to nebude lebo ked reštartujem PC tak zázrašne všetko šlape. Nie je to lahké poradiť ale skúste. Dikes.
-
drewodrewo
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
-
drewodrewo
Medium Star
3 PC??? to isté miesto zapojenie(izba)??? výkyvy napetia..! shark.moosha dobre vravia alebo v dome máte ešte starý typ El.rozvodov kedy zemniaci vodič nie je do domu tahaný zvlášt a kolík v zásuvke je iba prepojený s nulákom.
v oboch prípadoch by malo pomoct uzemnenie domu (elektrtina,voda,bla bla a potom pozinkovanými gulatinami zem....
///
nemáš to všetko ne jeden predžovací kábel?
a stým zaťažením po spustení win...spusti SPRÁVCA ÚLOH (ctrl+alt+del) a tam chcekni využitie CPU...a RAM bez spustenie niakych SW player hra prosto čisto psustený win good luck
v oboch prípadoch by malo pomoct uzemnenie domu (elektrtina,voda,bla bla a potom pozinkovanými gulatinami zem....
///
nemáš to všetko ne jeden predžovací kábel?
a stým zaťažením po spustení win...spusti SPRÁVCA ÚLOH (ctrl+alt+del) a tam chcekni využitie CPU...a RAM bez spustenie niakych SW player hra prosto čisto psustený win good luck
Ako je to s elektrinou neviem aj ked bývam v činžiaku ktorý má asi 45 rokou. Takže nejaké zásahy do rozvodu mi nehzrozia. Zataženie pri spustení je okolo 2% CPU a 467 MB Ram. Dalej by som chcel vedieť o tej prepetovej ochrane kde sa to nachádza alebo niečo bližšie.
//autoeditácia príspevku ( 25 Mar 2009, 19:03 )
AD Aware 2009 mám a robil som to nedávno aj som defragmentoval disky aj čistil plochu ( nie cifom ). Ale mne toto robý od začiatku takže vtedy som nemal nainštalovaných vela blbostí.
//autoeditácia príspevku ( 25 Mar 2009, 19:03 )
AD Aware 2009 mám a robil som to nedávno aj som defragmentoval disky aj čistil plochu ( nie cifom ). Ale mne toto robý od začiatku takže vtedy som nemal nainštalovaných vela blbostí.
-
Andreso
Medium Professional
http://mojdom.zoznam.sk/cl/121090/Prepatove-ochrany-OVR - tu je o tom veľmi dobre napísané.
S elektrikou to nebude mať nič spoločné
Prepäťová ochrana, už ako z názvu vylýva, slúži na ochranu spotrebičov v prípade napäťového prierazu.. Na to sú klasické ističe alebo nejaké ochranné zásuvky (rozdvojky).. V kvalitnejších zdrojoch sú taktiež poistky, proti pripadnému prepätiu. V tomto prípade by sa Ti comp jedine tak vypol alebo by sa Ti mohol odpáliť zdroj, prípadne aj ostatný hardware..
Sekanie bude buď nejaká softwarová chyba (čo by bolo zvláštne, kedže Ti to robí aj bez nainštalovaných hovadín) alebo hardwarová.. Ale už pri treťom compe..?!
Sekanie bude buď nejaká softwarová chyba (čo by bolo zvláštne, kedže Ti to robí aj bez nainštalovaných hovadín) alebo hardwarová.. Ale už pri treťom compe..?!
-
drewodrewo
Medium Star
ešte na starom dome...u rodičou sme mali zhorený nulový vodič na stĺpe dosť výrazné výkivy to sposobovalo.PC mi začal sekať poprípade full zamrzol vždy vtedy ked bol výkiv smerom dolu viem to pretože som sa tomu venoval neustále som mal napojený multimeter ktorý ukladá všetky výraznejšie zmeny aj s časom.....ak trepem tak sorry len vtedy mi to tak vyzeralo .Shark NX napísal:Hojko tak tiez neverim vlastnym ociam ...
drewodrewo chlape prosim ta netrep. PC mozes napojit aj na Dvojlinku a nebude mu to prekazat.
a ked prišli zo ZSE porobyli tú prípojku tak bol pokoj vážne.
Ved to mi nejde do hlavy že je to tretie PC. Ked to bolo prvé tak ma to nesralo pri druhom som sa čudoval ale pri tretom už nemám nervy na to. V každom PC bol iný hardwer a chyba stale navlas tá istá tak nech mi to niekto vysvetlý a dostane Nobelovu cenu. Už som do toho vrazil kopec prachov lebo chcem aby veci fungovali.
-
drewodrewo
Medium Star
a operačný systém ???v prípade ak by bola verzia OS vždy tá istá....mal by som vysvetlenie...spiddy2 napísal:Ved to mi nejde do hlavy že je to tretie PC. Ked to bolo prvé tak ma to nesralo pri druhom som sa čudoval ale pri tretom už nemám nervy na to. V každom PC bol iný hardwer a chyba stale navlas tá istá tak nech mi to niekto vysvetlý a dostane Nobelovu cenu. Už som do toho vrazil kopec prachov lebo chcem aby veci fungovali.
-
drewodrewo
Medium Star