Tak ako tu uz bolo spomenute, pocitalo sa s tym skor- kvoli slabej sledovanosti, comu sa vobec necudujem (pozeral som raz, stacilo mi). Prave z dovodu nizkej sledovanosti niekolkokrat menili cas vysielania, v dosledku coho sa tento serial postupne dostal z hlavneho vysielacieho casu na uplny okraj. BTW. podobne dopadol serial Rodinne tajomstva v konkurencnej TV.
no predsa stano a lenka sa vzali, gogal a evicka detto, straka pochopil aka je studenkova prisera, tak spravil riaditelom andyho, adam prepisal vilu na syna viktora a marty (ta skareda mrochta)
artabanes napísal:no predsa stano a lenka sa vzali, gogal a evicka detto, straka pochopil aka je studenkova prisera, tak spravil riaditelom andyho, adam prepisal vilu na syna viktora a marty (ta skareda mrochta)
a co ten mafos?
odjebali ho? alebo jeho samicu?
jak dopadol ujo Vilko?
Ty kokos ja som na nervy ono to skoncilo kua ja som bol na tom zavisly ale podla mna v poslednej dobre sa urcite sledovansot Medzi Nami zvysila uz to aj viacej ludi pozeralo ale zas idu robit novy serial takze super ale aj tak mi bude chybat Medzi Nami to je ako Rodine Pouta na Prime aj to som pozeral
Slovenská telenovela??? Pokial viem tak v telenovelách nehrá " popredná filmová elita" ako sa naši herci titulujú . Ked som to videl bol som zhrozený. To už na slovenskú nie je nik kto vie natočiť film? A ty herci? O kulisách ani nehovorím, všetko posobilo strašne umelo, ludia, prostredie, hudba. To je moj názor. Možno som len prípiš náročný divák