Hmmm zase ďalší seriál. Ale ja sa riadim pravidlom pre zdravý život. Nepozerám reality show, seriáli a podobné blbosti ( Aj ked uznávam že Nemocnica na kraji mesta nieje blobsť ).
no jo....co sa dalo cakat od komercnej televizie...nakupila licenciu, vytvorila si chobotinu a sprosty slovak ju bude sledovat....jo a samozrejme, peoplemetre nebudu klamat, markiza ma 106%-nu sledovanost...no nie?
no, cakal som, ze to bude horsie. jednoznacne sa mi to viac pacilo ako ta chobotina na stv. markiza aspon vytvorila plnohodnotnu komediu - tie dialogy su uplne uzasne - valal som sa od smiechu po zemi - a hlavnu ako to ty mladi herci prednasali - lepsiu komediu som nevidel. a uplna ceresnicka je marek vasut ktori hutori po slovensky
Je to aspon nieco ved na SK sa nenatačal už dlho nejaky serial a filmy aj filmou bolo tolko, ze by ich kazdy dokazal spocitat na ukách (za takych poslednych 5 rokov)...
celkom haluz som sa na to musel divat bol som donuteny to pozerat ... no a celkom sranda tie 2 kocky boli celkom zaujimave """" no ty si nadrzana """ ASI NAJLEPSIA HLASKA CELEHO SERIALU .. btw boli tam 2 kefovacky celkom zaujimave
dufam ze to nebude pi*ovina {{{teda ze stoho nespravia podobne neznesitelnu je*b*nu*tu pitchovinu akymi su argentinske telenovely }}} ..ked si to udrzi stndardnu kvalitu preco sa na to nedivat .. prvy diel bol celkom dobry
v porovnani s STV je toto najväčší odpad aký mohla markíza spraviť. Seriál sa pripravoval narýchlo, herecké výkony nie su najhoršie podľa mňa, ale kamera, svetlo, interiéry a exteriérové zábery sú proste humus. STV-čka pripravila znamenitý seriál možno aj nad európsky štandart...
Avšak je nutno povedať, že obidva seriály sú o úplnych p*****ách a majú debilné názvy...jednoznačne kto neuprednostní STV pred MARK v súvisloti s týmito seriálmi je "idiot"...
Nymphested napísal:no pridavam sa k matke .. " aspon to neni trapna zahranicna telenovela " .. hihi.. .. i ked to nepozeram.. aspon sa snazia robit daco originalne
original? sak nakupili licenciu od nemeckej televizie nemenovanej....
priamo podla nemeckeho scenara nie, ale licenciu na Medzi nami ma nemecka RTL, serial vysiela pod nazvom Unter uns...a ako to uz pri kupe licencie byva, musis dodrzat nejake pravidla kontraktu. Samozrejme o nich nic nevieme, takze mozme len spekulovat.