no pockaj, aaaa moj najoblubenejsie poziarnik sam ... juuuj toho som mal rad...ked som bol starsi tak to boli a je to, tom & jerry xixixi a tak dalej....
Fuuu ha tak tych bolo hruzu ale najviac sa mi pacili ako Kuko, Tom a Jery - tych som proste zboznoval potom Flinstonovci, Pa a Pi z macacej planety joooj tak to uz som sedel od rana s kakavkom v ruke pravdaze priebojnik Matelko ktory nikdy nesklame
takze asi tak ale bolo ich ovela viac tie dnesne ktore chodia sa nevirovnaju tym co som menoval proste minimax a ine kktiny su uz uplne blbosti
ja som pozerala lietajucich medvedikov ..to jak bolo davno ...a potom tom&jerry,scooby doo a taketo klasiky... ..niekedy si prajem aby som stale chodila do skolky...ziadne starosti akurat o to s akou hrackou sa budem hrat...
i-cube napísal:i am weasel, i R baboon
Kybernet na SuperMax-e o 7:00 v pondelok... jak mi to chyba... nie to trapne GamePage na CT
kybernet to bol ten serial o postavickach v PC co ked zcalo vyhravat zlo prisl tipek a stlacil restart a tak to skoncilo ze vsetko sa obnovilo
inak to bol psominany dracik jurosik (ach ja nestastny zemepan ) bob a bobek ajeto pockaj zajac MIM (to bola taka primitivna plosinova ale uplne super vec ) pziarnik Sam tam som bol uplne napinkany s neho havran Rick PA a PI inak ja som miloval len samotneho dedka vecernicka dodnes milujem tu animacku btw piste aj ake ste rocniky lebo ja ked som bol sopel super max a pod neficalo ja som 1985
ja som stale zavisly na jednej rozpravke a to je DRAGON BALL proste lepsiu rozpravku som nikdy nevidel daco krasa.Rad by som si to znova pozrel ale skusal som na lamkach hladat a nic tam take nebolo ..
eritrocit napísal:Už ste tu spomenuli takmer všetko ale na Veveričiaka Riška nemal nikto
To je to, kde sa spievalo: Hej, hej, Zmurko Bill, a hned kazdy pochopil, je tu Zmurko Bill a chysta nam par peknych chvil Tusim Blinky Boy v originalnom zneni Ci Bill a vevericiak Risko je ine??? Lebo ma napada este ma napada: ...vevericiak Risko, bol tu vcera bol tu dnes, ved je doma ma svoj les
Cicatrix napísal:dobre poznam ten pocit keď si na niečo nevieš spomenúť
heh tak to je potom fajn. A este horsie je ked si neviete spomenut viaceri. Kazdy kamos vedel o com je rec ale nikto si nespomenul na nazov,dokonca mi aj hovorili mena hlavnych hrdinov
i-cube napísal:nie... "serial", skor relacia o pocitacovych hrach
ty kokso pamatate si na level majstrov na VTV to chodilo hehe tam zacinal velky Jozo Procko tam som ho mal este rad sa tam hral na robota ci co to checlo byt aj Zuzka Fialova tam zacinala
inak tak ma napadlo este par rozpravok z neskorsieho detstva nefim ako sa to volalo tusim jefersonovci ci daco take proste daco ako Flinstonovci ale v buducnosti , a taktiez som kukaval u babky Vizi Pok ci ako to pise to bolo na madaroch a bol to o vodnom pavukovi
Káťa a Škubánek
Jurošík
Soptík
Čáryfuk
Jack Holborn
Škriatok dávid
Tao tao
Veveričiak Riško
Nils Holgerson
Macko Uško
Flinstonovci
Ovocníčkovia
Len počkaj zajac!
Pa a Pi
Pingu
Určite ste spomenuli všetko?
Požiarnik sam, snehuliak buly, rychla rota, včielka maja, bob a bobek, no počkaj zajac! pekne rozpravky. Keď kukám na tie terajšie, tak som rád, že už nie som decko.. Docelá škaredé su tie terajšie..