Sikana

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Seshti
Amateur
Amateur

Sikana

Príspevok od používateľa Seshti »

Caute, mam pre mna dost velky problem.
Chodim na zakladnu skolu a som 7. Na mojej chodbe je jedna deviatacka trieda. Tu zacina problem: kazdy den ked ma stretnu chalani z tej triedy tak na mna zacnu vyhukovat, vysmievat sa, jemnejsie do mna strkat a pod. Taha sa to asi uz 1 rok a pol a nikomu som sa s tym nezveril.

Rodicom nemam odvahu to povedat, a ani nikomu s rodiny (pritom by niektorym ludom z mojho okolia nerobilo problem to vyriesit rucne strucne) a ucitelkam tiez nie. Prave co ma tesi je to ze cca za 4 tyzdne maju odist zo skoly...

Ale tak ci tak je to nieco neznesitelne ked kazdy den pocuvate rozne posmesky a provokacie. Pritom som im nikdy v zivote zleho slovka nepovedal. Snazim sa ich ignorovat. Fyzicky utok z ich strany este nebol,a ani ja nic neplanujem lebo na to nemam postavu a nemam rad bitky. Na zaver neviem pochopit jedno, ked jedneho z tich frajerov stretnem sameho na chodbe tak sa neodvazi ani pozriet, no staci ked uz ma vedla seba kamarata a ide to.

Co by ste robili na mojom mieste? Dakujem velmi pekne za akekolvek reakcie.

//Edit: Este ma napadlo, nechcem sa s nimi skamaratit ani nic podobne. Mne absolutne staci ked budeme viest kludny zivot.
Drago
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Drago »

Chlapce oznam to triednej, alebo riaditelke, alebo rodicom, nech tim chlapcom este pekne sprijemnis zaver ZDS :) Ked sa to bude riesit 2 zo spravania, tak ti budu mat take nasrane v gacoch, ze uz sa ta nikdy nedotknu. Hajzli krpati, ked ich je vyse sa im bije, ale ked ide sam, tak nic. To mam najradsej
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

takato tema tu uz je ale neda mi ta nepochvalit ze si na 7maka velmi inteligentny :wink: velmi dobry pristup mas.vies co ked za 4 tyzdne odchadzaju nechaj to tak.nekasli sa s nimi,hazde s nimi puberta,myslia si ze su husti lebo skacu do mladsich,ale uvidis i ty raz taky budes :D kym to nie je fyzicke nasilie tak zatni zuby a vydrz ten mesiac
Seshti
Amateur
Amateur

Drago: No o tom som tiez rozmyslal, lenze asi im trkne ze som ich nabonzoval, a potom to uz nebude len o "jemnom strkani".

Pinacolada: Dakujem :)
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

kamaráde ťažko sa radí na takéto situácie ...
nemyslím , že oznamovať to vedeniu školy je najlepší nápad .. potom si môžu na Teba striehnuť po škole ...
každopádne týmto spôsobom prešlo veľmi veľa mladých ľudí
nedá sa to už vydržať ? nevydržíš už tých pár týždňov ?
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

V takomto prípade, ako ty uvádzaš je najlepšie ich ignorovať - presne ako to robíš. Ak sa nechceš biť ani nemáš chuť na nejaké konflikty, tak nič lepšie ti neporadím.
-Najlepšiu šancu si mal na polroka, to sa hlasili na školy a boli by posratí, že ich nikam nezoberú, mohol si ich natreť. Zo svojích skúsenosti ti viem povedať, že by sa im to aj tak prepieklo.
k6
VIP
VIP

Príspevok od používateľa k6 »

Kam chodis na zakladku? Ze by sme si spravili mensi Hojko vylet mi postarsi ... :D Drago ma recht.
Seshti
Amateur
Amateur

schw33k napísal:kamaráde ťažko sa radí na takéto situácie ...
nemyslím , že oznamovať to vedeniu školy je najlepší nápad .. potom si môžu na Teba striehnuť po škole ...
každopádne týmto spôsobom prešlo veľmi veľa mladých ľudí
nedá sa to už vydržať ? nevydržíš už tých pár týždňov ?
Fuh no ten rok a pol sa to dalo este zniest, len teraz na konci roka to uz je zalezitost kazdeho dna, co je velmi narocne na psychiku a normalne chodim s nechutou do skoly, pricom sa obycajne tesim do skoly.

Aj by sa to dalo zniest tie 4 tyzdne, len by mi velmi pomohlo keby ma aspon ignorovali, nic viac nic menej mne to staci.
k6 napísal:Kam chodis na zakladku? Ze by sme si spravili mensi Hojko vylet mi postarsi ... :D Drago ma recht.
Hehe, no aspon by vam vyslo stretko :) Ale nie, aj ked mna to dost stve na to ze som im nikdy nic nespravil.
Dokonca ked sme boli na lyziarskom, tak s jednym z tich (teraz on najviac zabrda) som sa normalne rozpraval. Cca po mesiaci si vytvorili systematicky postup ako ma zdeptat.

BTW: To s tou ingonarciou ako som uz spominal, som riesil vzdy rovnako. Lenze ich to neprestava bavit a posledne dni to stale nabera na obratkach.
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

pocuj ved prejdenie okolo triedy trva asi 15 sekund za 15 sekund vela nestihnu ani sa na nich nepozri "choj si svoje" ich to prestane bavit ; ) drzim palec nebud zbytocne frajer lebo ti to moze vytvavit lahsie ako ty im ; ) 4 tyzde vydrzis
Seshti
Amateur
Amateur

SRneC napísal:pocuj ved prejdenie okolo triedy trva asi 15 sekund za 15 sekund vela nestihnu ani sa na nich nepozri "choj si svoje" ich to prestane bavit ; ) drzim palec nebud zbytocne frajer lebo ti to moze vytvavit lahsie ako ty im ; ) 4 tyzde vydrzis
No nejedna sa len o to prechadzanie okolo tried, ide aj o to ze mame dost nahovno rozvrh to znamena ze zvycajne koncia tou istou hodinou a nasleduje stretavka v satni a to je uz vrchol... No a predstav si ze toto zazijes kazdy den cca 4 krat.
JumperAL
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa JumperAL »

tak radsej chvilu pockaj na konci vyucovania alebo chod s nejakym vacsim kamosom. a nevies ani aky by na to mohli mat dovod?
JV
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JV »

moja rada vy..er sa na nich :lol: proste ich ignoruj ja viem čo to je tomu ver a inak lyžak je na taketo veci dost dobra vec jeden chalan domna zabrdal a v skole si robil srandu no a na lyžiarskom som vedel lyžovat lepšie no a boli sme na svahu on sa akurat zripal a sedel na zemi ja som okolo neho zjazdoval a povedal som si haluz musi byt :lol: a sundal som ho lyžou :lol:
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

Totot je mozno blbe riesenie ale myslim ze by zabralo na takych zasranov.Proste myslia si ze si slaby alebo co tak ho chytis pod krk a opries o stenu a povies mu : skus to este raz :).Uz by sa nedotkol ak je to fakt nejaky zasran ;-).Uznavam blbe riesenie preto tento prispevok berte s rezervou :)
JumperAL
Medium Star
Medium Star

tak sa fakt proste naser nechaj sa vyprovokovat a v afekte na nich vybehni ;-)
Seshti
Amateur
Amateur

Ludia ale vy neviete co je to za nabuchancou. Su pomerne dost vysoky a ten ktory najviac je tlstejsi a k tomu dohola vyholeny. Nedokazem si predstavit ze by som na nich neako zautocil. Proste na to nemam gule a ani v povahe.

A tie dvovody fakt netusim, som bezkonfliktny typ cloveka, ludia ma maju radi a s ludmi velmi dobre vychadzam ci uz so starsimi alebo mladsimi ale toto je daco neopisatelne.
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

typicky priklad toho, kam vedie banda namyslenych tupcov, ktory ked su osamote, tak sa nedokazu na teba ani pozriet :roll:. Ale riesis to ukazkovo :wink:, tak treba, prepnut na ignore a nevsimat si ich, tu by si sa spravodlivosti aj tak nedockal.
JumperAL
Medium Star
Medium Star

no tak pokal su to buchaci ries to s uckou a keby mali problem potom mimo skoly typu fyzicky utok, tak policia.
Tripmaster
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tripmaster »

neodhalil si sa nahodou? :wink:

a ked vravis, ze mas priatelov co by si s nimi vedeli dat rady, tak preco ich nepoprosis aby to za teba vyriesili?

ale ak si to vydrzal 1.5 roka, tak to hadam tie 3 tyzdne vydrzis :?
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

prezi to nejak uz ten mesiac ked su deviataci a je tu jun tak uz to vydrz tych par tyzdnov, ma sikanovali 3 roky v skolke a 9 rokov na zakladnej a co som mohol robit, teraz jak som na strednej uz to neje take strasne ale je to predsa aspon nejake tiez. :wink: hlavne ich maximalne ignoruj alebo pustaj hlasky ktorymi ich proste dostanes a po case ich to prestane bavit.
Seshti
Amateur
Amateur

Tripmaster napísal:neodhalil si sa nahodou? :wink:

a ked vravis, ze mas priatelov co by si s nimi vedeli dat rady, tak preco ich nepoprosis aby to za teba vyriesili?

ale ak si to vydrzal 1.5 roka, tak to hadam tie 3 tyzdne vydrzis :?
Keby som to povedal niekomu z mojich blizsich tak by to skoncilo trosku horsie ako par fackami a to zas nechcem -> pomsta.
Napísať odpoveď