Situácia, s ktorou si neviem dať rady

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...

Ako sa mám postaviť k vzniknutej situácii?

Ísť do toho/počkať na ňu/tlačiť na ňu
15
36%
Nechať ju tak
27
64%

Celkom hlasov: 42

Marinak
Expert
Expert

Re: Situácia, s ktorou si neviem dať rady

Príspevok od používateľa Marinak »

Mne nerobí problém komunikovať so ženami. Nie vtedy, ak dotyčnú poznám, resp. ak je to v kamarátskej rovine. No z nejakého dôvodu neviem posunúť vzťahy so ženami na vyššiu úroveň.

V stredu na pojednávaní na súde oproti mne sedela taká pekná mladá koncipientka, mala na sebe také pekné elegantné dámske sako. Vyzerala aj znela veľmi sympaticky, akurát škoda, že som si nezapamätal jej meno, keďže ho sudkyňa čítala iba raz. To nič, počkám na zápisnicu z pojednávania a následne podľa nej zistím jej meno a či má fb. Ak áno, možno jej napíšem správu :D
Hensym
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Hensym »

Za prvé, ak budeš X krát na pojednávaní v priamom kontakte s ňou a chceš vystalkovať meno a písať správu, tak sa minimálne na 50% odpíšeš. Ak tam sú obojstranné sympatie, tak sa to môže podariť, ale vždy bude lepšie, ak sa minimálne predstavíš osobne. Nepozývaj ju na večeru ani nerozoberajte svoje detstvo, ale skús nájsť kontext, v ktorom sa predstavíš, a potom ak tak napíš.

Prečítal som si tému, aj keď viac menej hlavne Marinakove posty, nech vidím hlavne update k situácii. V prvom rade ma mrzí, ako to dopadlo, ale každá takáto situácia chlapa posunie o míľové kroky ďalej, a čím viac ich bude, tým lepšie. Väčšina vecí, čo som tu napísal, sa zrejme ukázala ako oprávnená (aspoň z väčšej časti). Bohužiaľ musím súhlasiť s tým, že aj keď je to dobrá herečka, tak ťa zneužila, emočne aj kariérne a aj keď si to možno neuvedomuješ a veľa škody (asi) nenarobila, tak jednoducho s tebou hrala ženské hry. Môžeš spraviť dve veci, buď byť nad vecou, držať si odstup a dať jej najavo, že si chcel viac a keď chce byť s frajerom, tak nech je (a možno si k tebe nájde cestu - ale nemyslím si to). Alebo môžeš zatlačiť na pílu, byť tak trošku hajzel a ten vzťah im sabotovať - tzn. využiť "chlapské" zbrane, ženskú naivitu, nájsť veci čo jej na ich vzťahu vadia (zjavne ich tam bude tona) a tieto veci jej dať. Má to ale nevýhody, jednak ti to musí dovoliť tvoja chrbtová kosť, tiež z toho nič nemusí byť a hlavne, ak z toho niečo bude, musíš si dať pozor na to, aby tie city k aktuálnemu frajerovi ešte nevyšli na povrch, čo by ťa asi zranilo viac. Moju osobnú radu som tu už pár krát napísal - dal by som asi ruky preč, no je to na tebe a skúsil som len načrtnúť nejaké možné scenáre.

Na margo žien ako takých - úplne súhlasím, že ak si skôr introvert, je to problém, najmä v dnešnej uponáhľanej dobe. Rady, ktoré ti tu všetci dávajú, sú super, lenže pre silných introvertov ťažko realizovateľné.

Chcieť po introvertovi, aby si na bare objednal whisky pre seba a potom pozval na drink brunetku čo sedí sama, alebo s kamoškou vedľa, prípadne aby oslovil babu čo číta knihu v parku na lavičke, alebo inak inicioval to zoznámenie, je boj s veternými mlynmi. Buď sa na to nedajú, alebo sa odvážia, ale ten prejav bude tak skostnatelý, že to ženu skôr odoženie.

Ja sa vôbec nepovažujem za introverta. Nie som ani extrémny extrovert, ale v dobrej partii sa rád zabavím, odviažem a viem byť aj hlučnejší. Akurát si dávam pozor, pred kým sa takto uvoľniť viem a pred kým nie, a úplne úprimne, na takéto balamutenie a balenie žien tiež nie som. Všetky baby čo som mal som zaujal tým, že sme sa spoznali v partii a zaujal som ich ja ako človek, čiže som ich nemusel variť a opíjať niekde na bare.

Preto ti na základe skúseností dám dve základné rady, ktoré zrejme zrealizuješ skôr, ako čokoľvek iné. Za prvé, makaj na sebe a svojom sebavedomí (sám musíš zistiť, čo ti ho posilní, či fitko, alebo kariéra, alebo akákoľvek iná aktivita) a obklop sa sociálne aktívnymi kamarátmi, s ktorými spravíš partiu. Ak s takouto partiou pôjdeš do spoločnosti (a je úplne jedno či krčma, klub, letná dovolenka, kúpalisko, alebo hocijaká iná aktivita), tak nemusíš žiadnu baliť, pretože kontakty možno naviažu oni a ty sa zvezieš, uvoľníš sa, zoznámiš a ak tam niečo spozoruješ, už pokračuj podľa uváženia. Ja mám napríklad jednu partiu úplne top chalanov, dám za nich ruku do ohňa, ale viem, že keď som s nimi von, tak baby neriešime, lebo chalani sú buď dosť hanbliví, alebo proste máme skôr náladu na chlapský pokec. Druhá partia úplný opak - vždy, keď sme niekde von, prakticky všetci single, tak sa zakecáme s inými skupinkami a to zoznamovanie ide samo a neraz som sa na tom zviezol tak, ako popisujem vyššie. Svoje pozitívne stránky mám a viem ich využiť, takže akonáhle je X žien v partii, je šanca, že sa niektorej zapáčim taký aký som, bez balamutenia a garantujem ti, že to je win-win situácia.

Každopádne ti držím palce a prajem naozaj veľa zdaru, nech sa ti to konečne podarí. :) Možno by si si mohol založiť tému k zoznamovaniu (asi ich tu ale je už viac) a v tejto riešiť len túto ženu (teda, ak to ešte máš v pláne :D ).
Marinak
Expert
Expert

Hensym
Môžeš spraviť dve veci, buď byť nad vecou, držať si odstup a dať jej najavo, že si chcel viac a keď chce byť s frajerom, tak nech je (a možno si k tebe nájde cestu - ale nemyslím si to). Alebo môžeš zatlačiť na pílu, byť tak trošku hajzel a ten vzťah im sabotovať - tzn. využiť "chlapské" zbrane, ženskú naivitu, nájsť veci čo jej na ich vzťahu vadia (zjavne ich tam bude tona) a tieto veci jej dať.
Presne toto napadlo aj mne, tú prvú vec chcem určite urobiť, povedať jej, že ona sa musí rozhodnúť, ak chce byť s ním, nech je s ním. Ale ak chce byť so mnou, nech tamtoho pošle do riti a môžeme to spolu skúsiť. A začínam uvažovať aj nad tou druhou možnosťou, načrtla ju aj moja kamarátka. Zistiť, čo jej vo vzťahu chýba a pokúsiť sa jej to dať. Iné však už s ňou neplánujem nič, sme kamaráti, má frajera, z toho dôvodu nado mnou neuvažuje, takže som tým viazaný.
Ak tam sú obojstranné sympatie, tak sa to môže podariť, ale vždy bude lepšie, ak sa minimálne predstavíš osobne.
To je to, že s ňou už asi nebudem osobne, aj teraz to bolo rýchle, keďže boli iba záverečné reči a vyhlásenie rozsudku (aj keď človek nikdy nevie).
Na margo žien ako takých - úplne súhlasím, že ak si skôr introvert, je to problém, najmä v dnešnej uponáhľanej dobe.
Som skôr introvert, hoci sa viem aj poriadne odviazať, ale iba pri ľuďoch ktorých poznám a viem, že si to pri nich môžem dovoliť. Aj teraz na Silvestra sme s kamošom bavili, že sme obidvaja poriadne prepnutí :D
Každopádne ti držím palce a prajem naozaj veľa zdaru, nech sa ti to konečne podarí. :) Možno by si si mohol založiť tému k zoznamovaniu
Ďakujem krásne :) Áno, aj som rozmýšľal, že založím tému čisto o sebe, ale akosi sa mi nechcelo :D
ak to ešte máš v pláne
Plánovať môžem, ale vieš ako, človek mieni, Pán Boh mení :)
Marry528
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Marry528 »

Panečku, toto je nekonečná téma 🤦 jak telenovela
Marinak napísal: 12 jan 2023, 22:04 To mám akože začať písať náhodným ženám na FB? Alebo oslovovať náhodne ženy na ulici? Či ako to bolo myslené?
Nie na fb. Založ si pokec (i keď si myslím, že isto máš, to mali kedysi všetci) a stačí napísať na stenu, že chceš pokecať. Hneď budeš mať milión správ. Potom ich stačí len vyselektovať.
failExperiment napísal: 13 jan 2023, 11:02 Co sa tyka tej co tu riesil, tak nechapem, preco by mali zostat kamarati, ved ona ho ocividne zneuzila aj citovo aj pracovne. Jedine co z takeho vztahu bude, ze znovu pride a zatoci zadkom, ked bude daco potrebovat, no po tom sa zas vrati k svojmu frajerovi. Takychto ludi je najlepsi zo zivota uplne odfajcit (bez ohladu na pohlavie).
Online zoznamky - tam je to bez sance.
Súhlasím, až na tie zoznamky. Jasné, nájdu sa tam kadejaké čudá, ale sú tam aj normálny ľudia. Ja som na pokeci spoznala môjho priateľa. Ale nevypisovali sme si týždne či mesiace. Ráno sme si napísali, po pár minútach sa opýtal či s ním nepôjdem na kávu. Ja som súhlasilaa večer sme sa stretli. Láska na prvý pohľad a na prvý rozhovor. A než som spoznala priateľa, tak som si tam písala s pár fajn chalanmi. Ale akosi sa nemali k činu pozvať ma na stretko. Nejako podobne ako ty Marinak, len čakali...
Marinak napísal: 13 jan 2023, 10:00 Áno, mám rád dominantné ženy a to nielen v posteli
Ehm, ja len taká otázka :D :D ako vieš, čo ti vyhovuje v posteli, keď si stále panic? :D Ja len, že predstavy vedia byť pekné, ale realita je iná. Môžeš po niečom túžiť, ale keď príde na vec, zistíš, že to nie je ono. A tiež, nemysli si, že pri prvom sexe budeš za neviem akého borca. Ono to chvíľu potrvá. Aj to, kým sa zladíš s partnerkou...
Pilifo napísal: 13 jan 2023, 14:36 prípadne svadby, na ktorých som spoznal dosť nezadaných ľudí.
Takže nadávať na to, že po tridsiatke už nie je šanca niekoho si nájsť, je dosť prehnané.
Naši sa spoznali vďaka svadbe. Mamina bola čerstvá 20tka a ocino čerstvý 30tnik. Marinak, skús hľadať teda mladšiu :-)
gogo956 napísal: 14 jan 2023, 9:10 Blastbit, ty by si mal mat vlastnú "show" :D :lol: Skus porozmyslat nad nejakym svojim youtube kanalom, uspech by ot mohlo mat :) Ked vidim aky exoti tam dokazu fungovat tak ty by sisa medzi nimi nestratil..
Toto nie je zlý nápad :D alebo si tu na fóre založ tému. Ja síce na ezoteriku a astrológiu neverím, lebo nikdy mi to nesedelo ani na mňa, ani na ľudí, ktorých poznám, ale prečítala by som si to. Keďže vravíš, že slovenské články a weby sú chabé :-)
Inak, môj brat je baran, aj priateľ. Ale absolútne nie sú podobný. Keby sa priateľ choval ako môj brat, určite by som s ním nebola. Ale možno je to tým, že brat je marec a priateľ apríl 🤔
Marinak napísal: 14 jan 2023, 15:25 veľmi ma priťahujú intelektuálky ženy
Intelekt sa nemeria podľa vzdelania, ale podľa názorov, postojov a správania... Na to nezabúdaj. Aj dievča, ktoré robí len servírku alebo čašníčku môže byť inteligentné ;)

To čo píše Blastbit o zmene imidža, nerieš. Buď sám sebou. Zbytočne nesil, že nemáš priteľku. Nauč sa žiť sám so sebou, byť spokojný so sebou. Ja som priateľa našla, až keď som si povedala, že kašlem na vzťahy, lebo každému ide len o jedno a nevedia sa normálne baviť, rozprávať. Priateľ to mal podobne.
A čo sa týka tých zoznamiek, nepíš si s babou zbytočné litánie. Zopár viet, nech vieš aká je povaha, možno záľuby, aktuálna životná situácia a pozvi ju von. Človeka najlepšie spoznáš cez interakciu, ako pôsobí naživo, ako sa správa, zisti jej názory. A keď si sadnete, ďalšie rande. Ak nie, už jej nemusíš napísať ani čiarku.

A na túto sa už vykašli, prosím ťa. Ber ju len len ako kamošku.

Sorry za dlhý príspevok, dlhšie som nečítala tému. Nečakala som, že sa to tu bude ešte takto riešiť :D
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

Marry528 napísal: 15 jan 2023, 23:24 Nie na fb. Založ si pokec (i keď si myslím, že isto máš, to mali kedysi všetci) a stačí napísať na stenu, že chceš pokecať. Hneď budeš mať milión správ. Potom ich stačí len vyselektovať.

Fuha, ak sa ma niekto spyta ako vyzera naivny optimizmus, ukazem mu tento tvoj post. :D za prve, Pokec urcite nie, pouzivatelska zakladna je tam dnes uplne mimo, nejdem menovat radsej. Su ovela pouzivanejsie a serioznejsie zoznamky. Ked chlap napise na Pokeci na stenu, ze chce pokecat, tak vo vacsine pripadov dostane 0 (slovom nula) sprav. Ak ma dobry profil, ktory ukazuje ze zije aktivny zivot a vyzera ako poloboh, tak nejake spravy urcite pridu. Ale trh s chlapmi na pokeci je tak presyteny, ako priemerna studentska diskoteka na ktoru pride 80% muzov. Rada, ze bude mat milion sprav je totalne mimo. Tych sprav bude mat tak 0-3, s triezvou hlavou.

Pri zenach to funguje tak, ako popisujes, ano. Ale toto je ina pesnicka.
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Podla mna by sa mal uplne vyhnut zoznamkam, aj Pokecu. To uz radsej na Instagrame popozerat odomknute ucty, skusit raz za cas like, potom pripadne napisat. Aj tak napisem to co som tu uz par dni dozadu pisal - zive oslovenie je urcite zaujimavejsie ako vypisovanie na internete, preto treba ist medzi ludi.
Marry528
Expert
Expert

Jasné, živé oslovenie je najlepšie. Ten pokec mu radím, pretože mi príde už tak trošku ako zúfalec. Sorry Marinak. Lamentuješ ako nemáš ženu, zrejme to z teba aj vyžaruje 🤷🏻‍♀️

Píšeš, že si introvert a nevieš komunikovať. Ani ja neviem komunikovať s mužmi, celkovo s novými ľuďmi... To by bolo dlho, keby sa mám rozpisovať, aká som zložitá povaha. Podstata je, že už 5-6 rokov na tom pracujem. Proste som sa jedného rána zobudila a povedala som si Dosť! Pracujem na komunikácii s ľuďmi. Snažím sa nebyť taký introvert a hanblivý človek. Ale nestrácam pri tom svoju osobnosť a svoje hranica. Len sa snažím nestranit ľudí, aj keď občas ma chytí nálada zavrieť sa medzi 4 steny a všetkým sa vyhnúť.

To, či vieš alebo nevieš komunikovať aj trošku aj o tom, či na tom pracuješ. Hlavne musíš byť spokojný a vyrovnaný sám so sebou. Nezaoberal sa názorom druhých, nespoliehať sa naň.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

Marinak napísal: ↑14 jan 2023, 15:25
veľmi ma priťahujú intelektuálky ženy
všetko ma dve strany a mozno keby si odstranil tento parameter ako nutny tak by ti do množiny sa vošlo podstatne viacej stale pre teba zaujimavych žien
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

Marry- pokec sú fake účty, tam reálnu babu na pokec nenájde. Zato FB sú viacmenej reálne účty. Prečo mne na FB odpisovali stovky báb?
No tak samozrejme ak je tam citit niečo co by nás malo motivovat ist von tak treba ist von.Všetko podstatné sa rieši vonku z oči do oči.
Zmenou imidžu alebo resp vychytavanie much tým nič nepokazí práve naopak. Zeny nepodstupuju zmeny imidžu chces povedať? :D
Jasne ze brat a priatel nebudú rovnaký aj ked sú rovnakeho znamenia. Tu sa nejedná o astrologiu alebo ezoteriku.Tu ide o temperamenty.
A som písal ze na každé znamenie sa priraduju podla vedeckých študii čo sa robili celé desaťročia. Priradované su k nim aj subtemperamenty.
Iný bude človek Baran narodený v strede, Baran narodený blizko k Rybám to je čistý ambivert zvaný Cetus. Iný Baran bude narodený pri Býkovi.
Barani bývaju najčastejšie: flegmatický-cholerik(Cetus-ambivert),cholerický-sangvinik, cholerický-melancholik(omnivert),flegmatický-sangvinik
A Marinak nie je introvert ale je ambivert. Podla písania je poznat melancholický prejav ale co sa týka jeho buducich plánov tam využiva svoju cholerickú časť( tá výkonnostná časť)
Samozrejme ze je na Marinakovi alebo aj na jemu podobních chlapoch ktoré informácie si najviac zoberu k srdcu pri ich selektovaní.
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa starysomar »

Marry, Blastbit (atd) - ste si istí, že svet je presne taký, ako ho vidíte práve Vy?
Každý človek je jedinečná individualita, každá situácia je jedinečná.
Mladý kolega má druhý rok babu, s ktorou sa zoznámil na Pokeci. Perfektne si rozumejú.

Iste - je hodne fake profilov, no aj reálnych.
Medzi reálnymi ľuďmi je ... aj hodne falošných.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

starysomar- "Mladý kolega má druhý rok babu, s ktorou sa zoznámil na Pokeci."...pred skoro 9 rokmi som spoznal frajerku tiež na pokeci.
Potom sme písali aj na FB ale po 2 týždnov sme šli von. Prvé stretko pusa na lice na druhom stretku uz olizovačky.
Lenze to boli casy cca 10 rokov dozadu ked Pokec bol naozaj nástroj na zoznamovanie sa, teraz je tam velké množstvo fake.
Medzi ludmi je aj vela falošných. No sak jasné ze je ked mi nejaké tie ženské povedali "je to len kamarát" a dali sa s nimi do vztahu.
Zoznamky typu My Dates, Partner na urovni a kadečo spoplatnené je další fake. Uz podla stiahnutých fotiek sa dá rozlišiť že nejaká baba je Ruska,Spanielka,Američanka a pod a píše po slovensky. No sak a ja som Marinakovi písal aj miesta kde by mohol skusiť hladat. Takze na tvoju otázku mám triezvy pohlad na realitu taká aká je medzi ludmi a ich jedinečnosťami a taká je aj v tej téme ktoru nedávno zalozil Paragon. Ano som si istý.
Nie je nahodou falošné aj to ked baba ktoru chcel Marinak mu povie ze je slobodná, objima ho, lichotí mu a po chvílke je ona vo vztahu s EX?
Radšej nech si zistí meno tej mladej koncipientky ktoru nedávno stretol a skusil ju kontaktovat a potom cim skor ist von snou ak neni zadaná.
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa starysomar »

Prepáč, no občas mi pripomenieš túto hlášku: Ľudia sú rozdelení do dvoch kategórií: „včely“ a „muchy“. Včela letiaca nad poľom bude hľadať kvety a mucha letiaca ponad obrovské pole kvetov bude vždy hľadať sračky.

Aj v Skype (ICQ a iných komunikačných) bolo a je od ich počiatku kopec falošných profilov - aj ľudí.
No a?

Lenže to by nemal byť dôvod to neskúsiť, ak je potreba.

Vidím skôr v inom potenciálny problém - človek si vytvorí obraz o neznámom, s ktorým sa mu dobre komunikuje na diaľku a realita môže sklamať. No aj v realite sprvu milujeme nie konkrétneho človeka, ale svoj obraz, ktorý sme si o ňom utovrili.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Samozrejme ze má aj Marinák právo robiť pokus-omyl, pokus-uspech. Aj sa popáliť aj triezvo nad niecim uvazovať.
Taku hlašku nepoznám ale ak sa bavíme o lietajucom hmyze tak ludia sršne,osy=útočný ludia,komáre=ludia pijuci krv,čmeliaky a pod.
Ale aj tá spomínaná včela si skorej za spoločnosť vyberie čmeliaka, miesto osy alebo sršňa ktorý včelu možu začať ohrozovať.
kayko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kayko »

Zoznamenia nazivo vs cez net su u mna tak 70:30. Rozdiel je v tom, ze cez net je lahsie hladat (najma pre ostychavych), ale v reale je tam od zaciatku chemia, ktora viete, ci funguje. Kdezto cez net si tu chemiu umelo vytvorite a potom ked pride na realne stretko, tak je to loteria. Ak by som to mal hodnotit z pohladu kvality, tak v reale som vzdy spoznal zeny, s ktorymi som si lepsie rozumel. Tie virtualne boli fajn za obrazovkou na pokec, ale inak to bolo take umele. Samozrejme mam v okoli niekolko parov, ktore sa dali dokopy cez net... Takze je to asi individualne... Aj ked za mna, mam rad fyzicky kontakt, sexualnu energiu a to napatie, ktore vam hned povie o 90% viac, nez nejaky profil na zoznamke.
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Frco »

Jasné že naživo je to 10x lepšie.
Ale tak ako sa tu v x iných témach rozoberalo, niekedy ti skrátka dojdú možnosti. A kým si nejaké vytvoríš, teda ako aj tu bolo popisované, pridať sa do nejakej partie, začať chodiť na nejaké spoločné výlety...atď, tak online je často jediná cesta.
Plus je to fajn zabíjanie času niekde v škole/práci :-)
Marry528
Expert
Expert

Písať babám na FB je rovnaké ako na pokeci. Ani podľa profilu na FB človeka neodhadneš. Jasné, že je najlepšie osobné spoznanie sa. Preto píšem, že nie vypisovačky, ale rovno sa stretnúť.

Blastbit, možno bola chýba, že ste si vypisovali až dva týždne. Ja s priateľom sme si vymenili len zopár viet typu koľko máš rokov, odkiaľ si, pracuješ/študuješ, čo ťa baví. Bolo to možno 10 viet. A hneď sme sa stretli. On mi napísal na pokeci, a už sme spolu vyše 2 rokov.

A netvrdím, že pokec je niečo wau... Viem, že sú tam kadejaké kreatúry a indivíduá, a platí to rovnako na mužov ako aj ženy, no sú tam aj normálny ľudia. Viem, je ich ako šafranu.

Ale vypisovať si s niekým týždňové litánie, to je ako čítať knihu a rozčuľovať sa, že vo filme alebo na obálke vyzerá postava inak, ako si ju predstavujem
Marinak
Expert
Expert

Nechcel som to tu už vôbec rozoberať, ale musím... Dnes mi už zase zrušila stretko s tým, že dala v práci výpoveď a musí dokončiť agendu. Máme sa stretnúť v stredu, ale bohvie, či z toho niečo bude. Písala mi aj ohľadom víkendu, teraz som na referende v komisii, takže túto sobotu nemôžem. Pointa je tá, že chce, aby som sa zoznámil s jej frajerom. Kamarátka mi k tomu písala siahodlhé litánie, aby som to nejako skrátil, myslí si, že ma namotáva, zneužíva ma (čo podporuje vašu teóriu) a ona teraz prostredníctvom mňa chce "vyžehliť" prúser, ktorý má u frajera. Ja sa však s ním nemienim absolútne bratríčkovať. Keď ma volala na noc k sebe, očakával som, že budeme sami, nie, že tam bude ešte niekto tretí. Vraví, že ona to to jednoducho doje*** a teraz to mám ísť za ňu "žehliť*" a ona z toho vyjde ako svätica? Nemám chuť si s ním podávať ruku a bolo by to z mojej strany to najfalošnejšie "teší ma", aké som kedy vyslovil. Čo si o tom myslíte vy?
kayko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kayko »

Ta zenska je dako mimo realitu. Nestracaj s nou cas, normalne jej povedz, ze nie si na chalanov a ze s jej frajerom nevidis dovod sa zoznamovat, ze vies si predstavit travit cas aj zmlysluplnejsie, bez jej frajera, iba s nou.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

"Vraví, že ona to to jednoducho doje***"...áno už od začiatku to pokašlala hoci vedela že o chvilu sa dá opätovne dohromady s ex frajerom.
Prečo by si sa mal ist ako zoznamovať snim? Ved ty sa poriadne nepoznáš ani stou babou.Iné by to bolo kebyze ste kamaráti zo pár rokov.
Presne tak ako to napísal aj kayko a ja doplnim ze povedz jej, že nech si užívaju vzájomnu spoločnosť, že ty pojdes s inou spoločnosťou von.
Už aby bola zápisnica z ktorej sa dozvies meno mladej koncipientky a už sa zariad snou ako vieš ale táto ide uz bokom - hrozí konflikt.
Presne sa ukazalo jej namotavanim aby dosiahla to ze bude chcená,obletovaná a tá ktorá si vyberá chlapa do vztahu. Bol si len jej štatista.
Pred pár mesiacmi ked som písal svoje prvé príspevky na tuto temu sa dočitas ze " má zlý spád a bude ešte horší koniec."
Kedze jej frajer má kvoli nej na teba nervy a robí jej sceny co myslíš ako asi bude reagovat ked tam prideš, chces toto riskovat?
Marinak
Expert
Expert

Blastbit - presne si to pomenoval a presne toto je to, čoho sa obávam...
Napísať odpoveď