Situácia, s ktorou si neviem dať rady

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...

Ako sa mám postaviť k vzniknutej situácii?

Ísť do toho/počkať na ňu/tlačiť na ňu
15
36%
Nechať ju tak
27
64%

Celkom hlasov: 42

Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Re: Situácia, s ktorou si neviem dať rady

Príspevok od používateľa Blastbit »

Vidis aj tvoja pozorovacia melancholická časť ti zdviha varovný prst. Skrátka baba je do určitej miery vypocitava, potom jej to nedalo všetko vykecala frajerovi aj to ze si u nej bol(vlastne ako cudzí chlap).A presne ako som písal ze toto jej frajer nemusí tolerovat a máme to tu.
Povedz nám okrem tých pár desiatok ludí co hlasovalo v ankete, s kolkými ludmi z reálneho zivota si toto rozoberal a kolký z nich ta odhováraju od nej a kolký ti naopak povedali aby si to nechal tak? Poprosil by som presné počty nech to vidia aj tí co ti radili aby si do toho šiel
Marinak
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Marinak »

Moje dve kamošky ma už predtým upozornili, jedna dokonca predpovedala už na prelome októbra/novembra, že budem jej frajerovi prekážať. Postupne sa pridali ďalšie, že ma iba zneužíva. Žiaľ, začína sa to vypĺňať... Spočiatku mi to asi všetci želali, kamarát si nemyslí, že ma zneužíva. No ženské osadenstvo to u mňa vidí inak.

Už by som rád konečne normálnu ženskú...
beardie
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa beardie »

vypovedna lehota na HPP je 2 mesiace
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Marinak napísal: 16 jan 2023, 22:17 Moje dve kamošky ma už predtým upozornili, jedna dokonca predpovedala už na prelome októbra/novembra, že budem jej frajerovi prekážať. Postupne sa pridali ďalšie, že ma iba zneužíva. Žiaľ, začína sa to vypĺňať...

Už by som rád konečne normálnu ženskú...
V podstate už do prveho prispevku ktorý si napísal tam boli situácie kedy sa ti uz niečo nezačalo pozdávať.
" Tiež ma zarazilo, že do BA sa vrátila nie kvôli nemu, ale kvôli práci, pričom predtým vravela niečo iné."...toto je veta z tvojho prveho príspevku tejto témy. Uz tu ta začala osierať jedna radosť. Takze skusit vyhladat tu mladu kočku koncipientku, vyhladat ju a uz skus niečo z toho co sa ti tu poradilo. Nemusí to byt odomna skus si vyselektovat co by sa ti najviac hodilo aj casovo. Kludne napísať pár viet ako radila Marry a hned ju tahat von na drzovku ak zistis cez jej profil ze je slobodná a nie dalsia zadaná aj ked 100% sa to nedá zistiť, no skusit áno.
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

Nevidim ziadny dovod na stretko s jej priatelom. Vlastne nevidim ani dovod na stretko s nou. Ak dala vypoved, tak to bolo jej rozhodnutie. Ak ta chce zoznamit s priatelom, tak len preto, aby mu mohla povedat: Vidis, ty si lepsi, krajsi, je to neskodny podivin.

S tym co tu bolo spomenute, ze ta len zneuziva, tak s tym moc neslushlasim. Nema ta ako zneuzit, akurat tak na spoluautorstvo clanku, aby mala clanok a referenciu, nic viac.

Cim skor na nu zabudnes, nebudes o nej premyslat, nebudes jej pisat a nebudes s nou v kontakte, tak tym lepsie pre teba. Zivot ide dalej.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Za mna to zneuzivanie bolo v zmysle toho ze najprv Marinakovi povie ze je slobodná, dotyka sa ho, koketuje snim a dáva mu lichotky.
No o chvilku, o niekolko dní neskor sa opäť dá do vztahu s bývalým. Je to teda zneuzivanie Marinaka alebo nie?
Tiez by som hentie právnické riešenia ktoré ona potrebovala od Marinaka extra nebral ako zneuzivanie.
Marinak
Expert
Expert

Citové áno, v tom sa zhodnete aj s kamarátkou.

Paradoxne s iným dievčaťom, čo som mal ísť pôvodne vtedy na seminár v aute a nešiel som (zmenili sa jej plány a nakoniec som stretol túto, o ktorej je téma), som zostal v sporadickom kontakte a včera mi napísala, že by ma tiež rada osobne spoznala. Uvidíme, či prijme moje pozvanie ísť s ňou von.
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Blastbit: Mohla byt v tom case slobodna, mohli mat zle obdobie, mohlo sa udiat hocico. Ak som dobre cital temu, tak po case si zmenila foto na Whatsappe a to by dokazovalo, ze mohli mat pauzu a ked sa dali opat dokopy, urovnali veci, tak potom si dala spolocnu fotku.

Marinak: Vidis, dobre pre teba. Nerob to silene a ked ti napisala, ze by ta rada spoznala osobne, tak jej len napis nieco take, ze mozete ist niekde na veceru alebo do baru. Netreba k tomu nic viac pisat, nic viac analyzovat.
kayko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kayko »

Nech to uz bolo cokolvek, tak sa jej to zjavne nevyplaca. Nakoniec mozno zostane bez frajera, aj bez prace.

Marinak ty bud rad, ze ti dal zivot sancu spoznat jej prave ja skor, nez by bolo neskoro. V podstate si s nou nic nemal, jeden clanok ta snad nezruinuje, su aj taki, co maju s takymito zenami deti, ti mozu nariekat, ty mozes byt vysmiaty.
Marinak
Expert
Expert

Test - presne tak, dobre si čítal, aj ja to tak chápem. Len prečo potom ma namotávala aj ďalej?
Kayko- toto mám na "tanieri" celý život, už som zvyknutý...

Uvidíme, pýtal som sa jej, kedy môže, zatiaľ mi neodpísala.
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Marinak: Mozno to nebrala ako namotavanie, len si je bol sympaticky, usudila, ze si vhodna osoba na clanok a ze jej bolo dobre v tvojej spolocnosti. Lenze stale mala priatela, mozno mali nezhodli a vsetko sa urovnalo, takze aj preto s tebou menej komunikovala. Zazil som uplne to iste: Bol som s babou von, boli sme v bare, opili sme sa, boli sme na disco a potom zrazu odpisovala o den neskor, o 3 hodiny neskor. Nevedel som co sa deje az kym mi kamaratka nepovedala, ze ju videla s byvalym, ze sa asi zase dali dokopy. Potom mi to aj ta baba potvrdila, ze je to tak.

Uvidis, odpise, netlac na nu.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Takze okrem tejto baby o ktorej je táto téma a okrem tej baby ktoru si videl ako koncipientku na súde je tu este tretia baba ktoru chces pozvat?
Marinak
Expert
Expert

Áno, presne tak, aj keď možno je to zatiaľ skôr iba teoretická rovina.

Mne bolo hneď jasné, ako si pacla tú foto, že to je začiatok konca.
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

Zaciatok konca to bol podstatne skor, ako si pacla tu foto, len si mal nasadene ruzove okuliare. Ako sa hovori, "ked sa pipik postavi, tak sa rozum zastavi", zazili sme asi vsetci. :)

Ruky prec, vykasli sa na nu, nemas dovod sa s nou stretavat a toboz nie s jej frajerom. Neviem, ci to robi naschval, alebo je ta zena skutocne trochu mimo realitu. Kayko tu dal dobru radu ako na to zoznamenie reagovat a Test dal celkom dobru analyzu, ze preco to zoznamenie ona asi iniciuje.

Posun sa dalej :)
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa starysomar »

Ani nič "nezačalo", len v predstavách.
Manipulátorka. Mali sme takú ekonómku v jednej firme, kde som robil.
Marry528
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Marry528 »

Pripomína mi to, ako sa brat namotal na jednu babu. On mal 18 ona 22. On končil SŠ, ona VŠ. Nepamätám si, ako sa spoznali a tak, ale tiež mala frajera. Brat si s ňou písal denno denne. Vedel, že má priateľa, ale mali nezhody a ona sama nevedela, či to ustoja. Brat jej analyzoval jej vzťah z mužského pohľadu. Bol pre ňu bútľavou vŕbou a časom sa zaľúbil, písali si na dobrú noc, dobré ránko, posielali srdiečka, občas sa stretli... A ona bola stále zadaná. Potom mu vravela, že sa chce rozísť s priateľom, ale tak aby mu neublížila. Trvalo to celé rok, keď z ničoho nič prestala komunikovať. Brat sa po pár týždňoch dozvedel od spoločnej kamarátky, že s frajerom, ktorého chcela kvôli nemu nechať, je zasnúbená...
Marinak, myslím, že tvoja romanca bude mať podobný koniec...
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

Marry: 100% sa s tym stotoznujem, tiez si myslim ze to bude tento pripad. Na druhej strane ak sa aj zasnubi, za taketo vztahy by som ruku do ohna nedal, prstienok na ruke nezachrani nevyzretost tej zeny. Ak bude cely zivot utekat k inym chlapom a vyhladavat ich spolocnost, pretoze v jej vztahu su prave nezhody, tak ten vztah nie je zdravy a nevydrzi (jedine ze by druha strana bola slepa, alebo lahostajna).
Marinak
Expert
Expert

Už aj kamarát, ktorý sa jej doposiaľ zastával pripustil, že z jej strany ide o veľmi dobre premyslenú citovú manipuláciu. Kamarátka to presne popísala, vycítila, že som dobrák, že nemám skúsenosti a vraj aj podľa tej príhody s jablkom (čo mal byť podľa nej test) zistila, že so mnou môže točiť. Dávala mi falošné nádeje na spoločnú noc. Ona je však niekde inde, chce zabezpečeného chlapa, skúseného v posteli, ja jej neviem ponúknuť ani jedno z toho. Je dosť možné, že on jej platí ten byt, takže nejaká výpoveď v jej prípade hore-dole. Ktovie, akú verziu udalostí podala jemu a akú mne. Vraj ona veľmi dobre vycítila, že som z nej blázon a že som neskúsený, tak to využila. Celkovo podľa nej robím chybu, že idem stále po takýchto typoch, radí si nájsť obyčajnú, skromnú, kľudne mladšiu (20+) ženu, nie tieto "šteklové" typy. Asi má v tomto smere pravdu, musím to zmeniť. A čo sa týka tejto našej, kamoška s kamošom sa zhodli v dvoch veciach a to:

1. že buď je taká popletená, halabala, robí to neúmyselne, neuvedomuje si poriadne, čo hovorí, v tomto smere trochu sprostá (nie vedomostne), čo by ju sčasti ospravedlňovalo alebo
2. ide o dobre premyslenú citovú manipuláciu.

Podľa kamaráta čas všetko ukáže. Zatiaľ nemáme priame dôkazy. Trhať s ňou väzby nemám, do vzťahu by ani kamošky a ani kamarát s ňou nešli, tam by som mnou točila ešte väčšmi, kamarát s ňou byť môžem, pokiaľ by však so mnou manipulovala aj naďalej, tak ani to nie. Kamoška jej už normálne mala chuť jednu vylepiť za to, čo mi urobila.

Hensym
Fuha, ak sa ma niekto spyta ako vyzera naivny optimizmus, ukazem mu tento tvoj post. :D za prve, Pokec urcite nie, pouzivatelska zakladna je tam dnes uplne mimo, nejdem menovat radsej. Su ovela pouzivanejsie a serioznejsie zoznamky. Ked chlap napise na Pokeci na stenu, ze chce pokecat, tak vo vacsine pripadov dostane 0 (slovom nula) sprav. Ak ma dobry profil, ktory ukazuje ze zije aktivny zivot a vyzera ako poloboh, tak nejake spravy urcite pridu. Ale trh s chlapmi na pokeci je tak presyteny, ako priemerna studentska diskoteka na ktoru pride 80% muzov. Rada, ze bude mat milion sprav je totalne mimo. Tych sprav bude mat tak 0-3, s triezvou hlavou.
Už aj kamoška ma láme na Pokec, resp. na online zoznamky. Ja osobne to však presne vidím tak, ako popisuješ, strata času. Ona tam vraj našla svojho (a tak aj dopadla).

Celkovo mám pocit, že ženy ľahšie získajú vzťah aj sex.
kompi
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kompi »

Marry528 napísal: 17 jan 2023, 15:51 Pripomína mi to, ako sa brat namotal na jednu babu. On mal 18 ona 22. On končil SŠ, ona VŠ. Nepamätám si, ako sa spoznali a tak, ale tiež mala frajera. Brat si s ňou písal denno denne. Vedel, že má priateľa, ale mali nezhody a ona sama nevedela, či to ustoja. Brat jej analyzoval jej vzťah z mužského pohľadu. Bol pre ňu bútľavou vŕbou a časom sa zaľúbil, písali si na dobrú noc, dobré ránko, posielali srdiečka, občas sa stretli... A ona bola stále zadaná. Potom mu vravela, že sa chce rozísť s priateľom, ale tak aby mu neublížila. Trvalo to celé rok, keď z ničoho nič prestala komunikovať. Brat sa po pár týždňoch dozvedel od spoločnej kamarátky, že s frajerom, ktorého chcela kvôli nemu nechať, je zasnúbená...
Marinak, myslím, že tvoja romanca bude mať podobný koniec...
chudak brat riadna priučka do života ako nieje nič horšie ako ked sa zamiloval a mal nadej ze necha frajera
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

Marinak napísal: 17 jan 2023, 22:18 Celkovo mám pocit, že ženy ľahšie získajú vzťah aj sex.
ano pochopitelne, je to tak evolučne dané :) Potrebujes sa trochu oťukať, ziskat skusenosti a bude to ok.
Hlavne sa nezačni lutovat, alebo chytat hysteriu typu "budem mat za chvilu 30 a nemam vazny vztah". Takych pripadov ze nezadaní muzi zacali robit pred 30 hystercit som zazil viacero a ono to potom, s odstupom casu sa ukazalo ze to vacsinou prilis dobre nedopadlo. Hodnota muza na partnerskom trchu vo vseobecnosti rastie az do jeho cca 35 roku, u zien je to do cca 25. Je to preto ze muzi u zien vo vseobecnosti hladaju mladost a krasu, zatial co zeny u muzov viacej cenia zivotne skusenosti a pristup k "zdrojom". Nie je az tak vzacne vidiet 40rocneho ci starsieho chlapa ako ma 25rocnu ci este mladsiu partnerku a vobec to nemusi znamenat ze by dotycna bola vedome "zlatokopka" ale proste ju mozu starsi chlapi naozaj pritahovat.. :) Za celu evoluciu cloveka bolo uplne bezne ze muzi sa zenili az vo vyssom veku ked ziskali ako take prostriedky aby mohli uzivit buducu rodinu, ale zeny vstupovali do tychto manzelstiev/vztahov skoro vzdy velmi mladé.
Teba ale pravdepodobne trapi ze si sexualne nie prilis skuseny a mas potreby ako kazdy. V tom pripade by si mohol zvazit navstevu "amaterky". Ziskal by si aspon nejake sexualne sebavedomie a pred nou by si ani nemusel sa na nic hrat. Neskor ked partnerku uz budes mat, budes do vztahu s nou vstupovat so sexualnymi skusenostami, samozrejme bez toho aby sa ona dozvedela, ako si sa k nim dostal.
Napísať odpoveď