Veď predsa si vedel že má priateľa.
Situácia, s ktorou si neviem dať rady
Re: Situácia, s ktorou si neviem dať rady
Dúfam že keď ku nej prídeš, nebudú pri posteli ďalší 10 ti v rade.

Vážení, zošaliem z nej... vyzerá to tak, že nateraz (a možno aj ďalej) ozaj zostane iba pri písaní článku. Práve mi napísala, že mám prísť až v nedeľu, nakoľko v sobotu budú traja ľudia na byte a nemali by sme kľud. Vraví, že ju to ale veľmi mrzí a že v niektorý iný víkend sa to podarí určite. Ja už neviem... Čo by ste za tým videli?
Co čakať od baby ktorá sa rozchádza a opätovne dáva dohromady stým istým chlapom. Ale teba chce tiež na byt, pravdepodobne na sex.
Nič dobré z toho nekuká, človek by čakal od vzdelanej baby určité čestné jednanie. Ona si uvedomuje svoju krásu (sexepíl), tak to zneuživa.
Nič dobré z toho nekuká, človek by čakal od vzdelanej baby určité čestné jednanie. Ona si uvedomuje svoju krásu (sexepíl), tak to zneuživa.
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Vsak chod v nedelu a hotovo, nerozmyslaj nad tym.
pozri, nemas co stratit
vyhol sa, prinajhorsom nepouzijes
inak mna toto ani neprekvapuje podla mna este parkrat presunie stretko ja ti radim nic od toho necakaj
možno sa iba hrá, robi jej to dobre ze je o nu zaujem. Frajerovi potom bude rozpravat ako ju ubiehas co zvysi unho ziarlivost a bude "snazivejsi". To je oblubena hra niektorych zien, ze si udrzuju dvoch zaujemcov a tym padom dotycna demonstruje kazdemu z nich aka je ziadana prave poukazovanim na zaujem toho druheho. 
Ale ktovie, mozno mas naozaj sancu postupit aj na vyssi level, do ženskej hlavy nikto nevidí.
Ale ktovie, mozno mas naozaj sancu postupit aj na vyssi level, do ženskej hlavy nikto nevidí.
-
cORP.
Addict
- Kontaktovať používateľa:
no tak tato tema je naozaj zaujimava, kazdopadne daj vediet v pondelok co je nove, som zvedavy ako sa toto bude dalej uberat
,
na vztah to kazdopadne nevidim, pretoze to spravanei je naozaj az sialene, musis hlavne mysliet aj na to, ze ked to robi aktualnemu to iste moze casom spravit tebe, mozno u nej je to normalne a mozno to vobec nieje tak ako si myslim, popravde som jemne zmateny
na vztah to kazdopadne nevidim, pretoze to spravanei je naozaj az sialene, musis hlavne mysliet aj na to, ze ked to robi aktualnemu to iste moze casom spravit tebe, mozno u nej je to normalne a mozno to vobec nieje tak ako si myslim, popravde som jemne zmateny
Hlavne do toho neangažovať city aj keby ju prekotíš jeden alebo viackrát.S koketou vztah je ako na hojdačke mimoriadne neistý.
O tom maju aj iný chlapi mimo fora skusenosti. Také ženy sú ako oheň cim viac si ich pripustíš k telu tým viac sa popáliš.
O tom maju aj iný chlapi mimo fora skusenosti. Také ženy sú ako oheň cim viac si ich pripustíš k telu tým viac sa popáliš.
Mňa už aktuálne chytajú záchvaty zúfalstva. Viem, aká je situácia a napriek tomu s tým nedokážem nič robiť. Je možné, že aj ona to mala naplánované celkom inak, ale do hry vstúpil jej bývalý a všetko sa zmenilo. Cítim obrovský pocit bezmocnosti. V tú nedeľu ku nej pôjdem, stále však neviem kedy a ako, mala sa mi po práci ozvať, neozvala sa mi, začína si kaziť svoju bilanciu (je ale možné, že je iba opäť unavená z práce). Už to však nebude také, ako keby som mal ísť ku nej na noc. Neviem, začínam mať pocit, že som asi prekliaty, čo sa žien týka. Hoci to s týmto prípadom nesúvisí, aj predtým som mal jednu známosť, prišla ako blesk z jasného neba, na počiatku všetko úžasné, ona nadšená, ja nadšený, fanfáry, rande v Piešťanoch, po osobnom stretnutí sa však začala vyhovárať, až ma zablokovala (doteraz neviem, že prečo) a tak ako prišla, z môjho života aj odišla. Ktovie, či aj túto napokon nepostihne rovnaký osud. Mám zlého tušáka, že aj tú nedeľu zruší. Ja mám jeden problém - ten hore mi do života posiela stále ten istý scenár - na začiatku všetko úžasné, ale keď má konečne ku niečomu prísť, vždy sa to pokašle. Niekedy už vôbec neviem, ako ďalej. S touto buď to dopadne tak, ako píšem, že neskôr obdobne zmizne z môjho života alebo zostaneme kamaráti a kolegovia alebo sa dáme dokopy a jej frajer zmizne z hry, tomu ale príliš veľké šance nedávam. Ospravedlňujem sa za emotívnejší príspevok, potreboval som to dať zo seba. V každom prípade, som zvedavý, čo v tú nedeľu a tiež, či svoje pozvanie na noc dodrží.
Kompi - toho sa presne bojím.
Blastbit - presne, je vzdelaná, inteligentná, o chvíľu zrejme doktorka práv po rigoróznej skúške, čakal by som trochu iné správanie.
Kompi - toho sa presne bojím.
Blastbit - presne, je vzdelaná, inteligentná, o chvíľu zrejme doktorka práv po rigoróznej skúške, čakal by som trochu iné správanie.
Tá z Piestan pravdepodobne preto ze mala iné ocakavania od teba alebo si ta idealizovala ale realita bola iná.
Tak aby si nanu zabudol ta blokla, prípadne riešila okrem teba dalších a vyberala si.
To je tak ked ženské ci zadané alebo aj slobodné(značné percentá) sa nechaju lahko ohuriť,ako keby do nich vstupi nejaká euforia "hurá pána dokonaleho som našla" ako to vedia nájsť slečny v telenovelách. Ale zrazu bum bublina splasla, realita je iná.
A stouto babou ako to chvilku pekne začalo tá jej iniciativa tak sa to posralo tým ze zase chodí s ex a robí si snim profilovku ale volá ťa k sebe na byt. To uz je co za bullshit z jej strany? Aj keby ju vyklatiš a nedajboze sa snou dáš do vztahu nemyslím si ze budeš dlho spokojný.
Tie pocity neistoty co vyvedie na druhý den ským pojde von ked nebude pri mne a pod. Nenechaj sa odrbat jej postavou a tvárou, rozhodujuci je jej charakter.Takýto typ moze dať v posteli teplo a ohnivú vášeň pri sexe, ale na vztah celkom rizikové aspon mne to tak príde.
Tak aby si nanu zabudol ta blokla, prípadne riešila okrem teba dalších a vyberala si.
To je tak ked ženské ci zadané alebo aj slobodné(značné percentá) sa nechaju lahko ohuriť,ako keby do nich vstupi nejaká euforia "hurá pána dokonaleho som našla" ako to vedia nájsť slečny v telenovelách. Ale zrazu bum bublina splasla, realita je iná.
A stouto babou ako to chvilku pekne začalo tá jej iniciativa tak sa to posralo tým ze zase chodí s ex a robí si snim profilovku ale volá ťa k sebe na byt. To uz je co za bullshit z jej strany? Aj keby ju vyklatiš a nedajboze sa snou dáš do vztahu nemyslím si ze budeš dlho spokojný.
Tie pocity neistoty co vyvedie na druhý den ským pojde von ked nebude pri mne a pod. Nenechaj sa odrbat jej postavou a tvárou, rozhodujuci je jej charakter.Takýto typ moze dať v posteli teplo a ohnivú vášeň pri sexe, ale na vztah celkom rizikové aspon mne to tak príde.
Blastbit - áno, presne tak a toto je práve to, prítomnosť jej bývalého aj podľa mňa všetko zmenila. Aj keď tu nechcem rozoberať kauzu Piešťany (keby to náhodou niekoho zaujímalo, rád napíšem detaily), rande úžasné, pekná sexi baba, chovateľka koní, veľmi rád a v dobrom na toto rande spomínam, príjemne sme pokecali, pol hodinu stáli v kolóne na moste, dali prechádzku, cítil som sa ňou príjemne, písali sme si asi rok. Napriek tomu, že mi po stretnutí písala na mňa iba samé superlatívy, ako jej so mnou bolo dobre a neviem čo, ako veľmi ma má rada a ako ma podporuje, pred rokom aj niečo ma blokla. Viem, že medzitým otehotnela a porodila. Začínam tú vidieť akúsi paralelu a bojím sa, aby to nedopadlo obdobne. Spoločné majú obe to, že sú sexi, začalo to s úžasom, boli ku mne milé a neskôr sa všetko pokazilo. No asi už začínam príliš konšpirovať. To je znamenie, že treba si ísť ľahnúť 
Marinak podla mna by si mal rychlo zaradit spiatocku a chladnu hlavu uz teraz sa zacinas namotavat ked omočíš budes uz podla toho co tu citam uplne namotany radim ti skus trosku ubrat city a paru.
zeny su proste svine
zeny su proste svine
A potom, že ženy myslia komplikovane. Však ty si z dvoch dotykov, pár úsmevov a ponuky na spoluprácu začal riešiť váš vzťah, jej vzťah s bývalým, sex alebo nie, no hrúza. Povedala pracovne, tak pracovne. Neviem, nad čím toľko špekuluješ. Proste tam choď a nechaj iniciatívu na ňu.
Jasné, ja si snažím zachovať si chladnú hlavu. Ibaže aj v tom predchádzajúcom prípade to bolo podobné, tiež ma volala k sebe domov (hoci za iným účelom) a neskoršie zmeny termínov boli začiatok konca. Paradoxom je, že v čase, keď som riešil tú z Piešťan, som sa s touto aktuálnou musel minúť, keď som bol na výberovom konaní na Generálnej prokuratúre SR, nakoľko tam aj ona bola (podobných paradoxov nájdete v mojom živote viacero). Možno robím niekde chybu. A možno, ako píše yosariana, iba príliš nad všetkým špekulujem. Viete, mám určitý hendikep na pravej ruke, niečo obdobné sa tu dávnejšie riešilo, aj keď tomuto asi netreba prikladať nejakú vážnosť.
Dnes mi napísala, že sa jej zmenil program, rieši veci operatívne, nemá to rada, ale aspoň si našla bytík. A že sa musí prispôsobovať a nevie si úplne naplánovať veci, ako napríklad náš víkend. Opäť som ju podpichol, že ak chceme súkromie, tak poďme do hotela, na čo mi odpísala, že tento týždeň je busy.
Kamarát ma dnes upokojil, že podľa neho sa im to aj tak rozpadne, ak už sa raz pre niečo rozišli, stane sa to znovu, chce to iba čas. Rozhodne má podľa neho o mňa záujem a nemusí to byť úplne márne. A že keď nič iné, tak som aspoň získal skvelú kamarátku do života. Vôbec sa podľa neho nemusím báť.
V každom prípade, nedeľa platí, tak to nechám na ňu, nech sa to nejako vyvinie.
Dnes mi napísala, že sa jej zmenil program, rieši veci operatívne, nemá to rada, ale aspoň si našla bytík. A že sa musí prispôsobovať a nevie si úplne naplánovať veci, ako napríklad náš víkend. Opäť som ju podpichol, že ak chceme súkromie, tak poďme do hotela, na čo mi odpísala, že tento týždeň je busy.
Kamarát ma dnes upokojil, že podľa neho sa im to aj tak rozpadne, ak už sa raz pre niečo rozišli, stane sa to znovu, chce to iba čas. Rozhodne má podľa neho o mňa záujem a nemusí to byť úplne márne. A že keď nič iné, tak som aspoň získal skvelú kamarátku do života. Vôbec sa podľa neho nemusím báť.
V každom prípade, nedeľa platí, tak to nechám na ňu, nech sa to nejako vyvinie.
Ak cuvne, tak sa odmlc a nech sa snazi ona.
Tipnem si, že na poslednú chvíľu to zruší, lebo jej do toho niečo príde 
Fu, no veru, dobrá téma.
Ale Marinak je opäť extrémne mimo, ako kopa chlapov, keď píšeme o vzťahoch.
Číta sa to fajn, lebo je to zaujímavé, ale....
Pozri, sexom to zrejme určite skončí. Nemáš čo stratiť, ty si slobodný, ona chce tiež, tebe sa páči. Prečo nie. Choď do toho.
Problém ale je, že tie slohové práce plné komplimentov o nej, čo sem píšeš, sú trošku mimo. Bodaj by som sa mýlil, ale toto dievča zrejme nebude tzv. "wife material", preto je smutné, že v nej hľadáš bohyňu a partnerku. Nečítal som úplne všetko podrobne, ale aj rady kamaráta, že sa "im to asi aj tak rozpadne" a tebe sa potom otvoria dvere. OK, ale dvere kam? Chceš mať peknú kamarátku na sex, s ktorou navyše aj fajn pokecáš (nie len) o robote? Paráda, kto by nechcel. Alebo si z nej chceš spraviť partnerku, manželku? Myslíš, že je to dobrý nápad? Nie je to tínedžerka pred maturitou, je to žena pred 30-kou a pozri ako sa správa v súvislosti s jej bývalým (aktuálnym?) frajerom a tebou. A to vieme len o vás dvoch, podľa toho, čo si písal, ona iniciovala VŠETKO (ty nie), takže si možno ani nebol sám.
Na otázku, prečo sa jej na ten "super víkend" nakoniec nedalo prísť, radšej odpoveď nehľadaj.
Uží si, nechaj tomu voľný priebeh. Ale na čokoľvek viac je táto žena podľa mňa neskutočne svietiaca červená vlajka. Radil by som ti, aby si sa nenamotal - ale namotaný už si statočne, takže ti len poradím, aby si sa zbytočne nezaľúbil.
Pozri, sexom to zrejme určite skončí. Nemáš čo stratiť, ty si slobodný, ona chce tiež, tebe sa páči. Prečo nie. Choď do toho.
Problém ale je, že tie slohové práce plné komplimentov o nej, čo sem píšeš, sú trošku mimo. Bodaj by som sa mýlil, ale toto dievča zrejme nebude tzv. "wife material", preto je smutné, že v nej hľadáš bohyňu a partnerku. Nečítal som úplne všetko podrobne, ale aj rady kamaráta, že sa "im to asi aj tak rozpadne" a tebe sa potom otvoria dvere. OK, ale dvere kam? Chceš mať peknú kamarátku na sex, s ktorou navyše aj fajn pokecáš (nie len) o robote? Paráda, kto by nechcel. Alebo si z nej chceš spraviť partnerku, manželku? Myslíš, že je to dobrý nápad? Nie je to tínedžerka pred maturitou, je to žena pred 30-kou a pozri ako sa správa v súvislosti s jej bývalým (aktuálnym?) frajerom a tebou. A to vieme len o vás dvoch, podľa toho, čo si písal, ona iniciovala VŠETKO (ty nie), takže si možno ani nebol sám.
Na otázku, prečo sa jej na ten "super víkend" nakoniec nedalo prísť, radšej odpoveď nehľadaj.
Uží si, nechaj tomu voľný priebeh. Ale na čokoľvek viac je táto žena podľa mňa neskutočne svietiaca červená vlajka. Radil by som ti, aby si sa nenamotal - ale namotaný už si statočne, takže ti len poradím, aby si sa zbytočne nezaľúbil.
Tak aj dnešné stretnutie nepriamo zrušila, keď mi napísala, že dnes si môžeme zavolať, dohodnúť sa, akú máme predstavu a stretneme sa, keď už budeme mať niečo, aby sme to dali dokopy. A že od 15.11. bude mať svoj byt v BA, včera to celý deň riešila. Následne na to som ju opäť podpichol a opýtal sa jej, či ma pozýva na kolaudáciu. Tiež som jej opýtal, kedy sa najbližšie stretneme a či dnes nemôže, na čo mi odpovedala, že jasné, určite a že budúci víkend môžeme. A že či dnes okolo piatej a že zatiaľ iba skromne na telefóne a zasmiala sa na tom. Ja som jej na to odpovedal, že je to škoda, lebo som sa na ňu tešil a že budúci víkend môžeme, nakoľko mám voľno. A že dnes o piatej môžeme, aj tak budem pracovať. A opäť som ju podpichol v tom, že jej poviem, že je to zatiaľ ozaj veľmi skromné
Fakt je ten, že pôvodne sľubovala stretko až o mesiac, čo by vychádzalo niekdy v týchto termínoch a mala to povedať aj svojej spolubývajúcej zo seminára, s ktorou sa má tiež stretnúť. Preto som bol vtedy príjemne prekvapený, keďže sa stretko uskutočnilo skôr. Teraz však mám pocit, že sa začína vyhovárať, bodaj by som sa mýlil. Myslím, že to už treba brať s rezervou. Som zvedavý, či ten budúci víkend alebo nejaký iný termín dodrží. Najlepšie asi bude nechať to na ňu. Verím, že je to ozaj spôsobené iba tými jej záležitosťami. Pre istotu v tom nechcem hľadať iné dôvody.
EDIT: Práve mi volala, pripomenula, že toho má teraz veľa, že ten víkend ju mrzí, aj tento týždeň mala dosť nabitý, bude občas odkladať mobil. Vravela, že sa so mnou dohodne tak, že bude volať ona prvá, lebo niekedy vôbec nekomunikuje ani s inými ľuďmi. Ostáva definitívne v BA. Bavili sme sa predovšetkým o obsahu a štruktúre nášho spoločného článku. Vravela, že budúci víkend platí, ešte mi nevie povedať, či na dva dni alebo iba jeden deň. Spomenula, na tom článku začne robiť a že to spolu cez víkend "doťukneme", rovnako spomenula možnosť stretnutia po práci. V každom prípade, detaily máme dohodnúť dva dni predtým.
EDIT: Práve mi volala, pripomenula, že toho má teraz veľa, že ten víkend ju mrzí, aj tento týždeň mala dosť nabitý, bude občas odkladať mobil. Vravela, že sa so mnou dohodne tak, že bude volať ona prvá, lebo niekedy vôbec nekomunikuje ani s inými ľuďmi. Ostáva definitívne v BA. Bavili sme sa predovšetkým o obsahu a štruktúre nášho spoločného článku. Vravela, že budúci víkend platí, ešte mi nevie povedať, či na dva dni alebo iba jeden deň. Spomenula, na tom článku začne robiť a že to spolu cez víkend "doťukneme", rovnako spomenula možnosť stretnutia po práci. V každom prípade, detaily máme dohodnúť dva dni predtým.
-
starysomar
Hardcore addict
Rozumiem Tvojim (...) no mám za to, že si trafil na (...)
Bodky sú skrz to, že nechem uraziť Teba, ani tú (...)
Bodky sú skrz to, že nechem uraziť Teba, ani tú (...)