To sa vážne pýtaš??
Situácia, s ktorou si neviem dať rady
Re: Situácia, s ktorou si neviem dať rady
Minimálne pobozkat a maximálne pomilovať čo?
Ten jej buchač je evidentne fyzicky aj osobnostne dominantný a ked už má dieťa o to viac taký bude. Taký sa nebude rozpakovat cim skor chytit opraty do svojich ruk = po dobrom, na drzovku alebo po zlom.
Ona tá baba by konieckoncov skončila aj tak stým terajším chlapom aj keby má fyzické ulety s Marinakom.
Ten chlap má určite dosť kreditov ktoré ju enormne pritahuju a chce sa pri nom citit sem tam aj submisivne.
Jednoducho je schopný korigovat jej koketnu povahu a aj ona potrebuje pri nom citit aj tie dominantné emocie a situácie(ním zrušena Trnava)
Ona tá baba by konieckoncov skončila aj tak stým terajším chlapom aj keby má fyzické ulety s Marinakom.
Ten chlap má určite dosť kreditov ktoré ju enormne pritahuju a chce sa pri nom citit sem tam aj submisivne.
Jednoducho je schopný korigovat jej koketnu povahu a aj ona potrebuje pri nom citit aj tie dominantné emocie a situácie(ním zrušena Trnava)
Marinak - ehm, ty si sa zasekol v puberte?? Mi tak napadlo, pozrieť sa, či si tu mal aj iné témy. Mal. Jednu. Nečítala som príspevky, ale znie trošku podobne ako táto. Až na to, že vtedy si mal 16 a teraz máš 28...
Veru tú temu z 2012 som mu okrajovo aj ja skomentoval a pozrel som si predbežne celu temu - už tam to bol poriadny pruser s dotyčnou.
Kurnik Marinak ty si to fakt komplikuješ s babami aj ked neni problém u teba nejaké spoznat hocikde a hocijakým možným sposobom.
Len nevies cim skor rozlišiť ci niekde má zmysel sa snažiť alebo nie, ci si niekoho butlava vrba alebo nie, ci si štatista ženskeho zoznamu či nie...
Kurnik Marinak ty si to fakt komplikuješ s babami aj ked neni problém u teba nejaké spoznat hocikde a hocijakým možným sposobom.
Len nevies cim skor rozlišiť ci niekde má zmysel sa snažiť alebo nie, ci si niekoho butlava vrba alebo nie, ci si štatista ženskeho zoznamu či nie...
už na tom seminári si ju mal minimálne pobozkať. A keď si bol u nej doma, mal si po nej vyštartovať...
Tsss, to sú ale rady... Poznali sme sa pár hodín a už som ju mal hneď bozkávať? Nemal som ju rovno na hoteli pretiahnuť?Minimálne pobozkat a maximálne pomilovať čo?
Skončila v zmysle zostala pri ňom? Keby niečo medzi nami bolo, o to by to bolo horšie...
Však toto je práve to, že ona vie, prečo. Submisívne aj po inej stránke?Ten chlap má určite dosť kreditov ktoré ju enormne pritahuju a chce sa pri nom citit sem tam aj submisivne.
Tam to celé začalo a ťahá sa to doteraz. To preto, lebo mi furt do života chodia takéto indivíduá... Môžu si kľudne všetky podať ruky.Veru tú temu z 2012 som mu okrajovo aj ja skomentoval
Zas neviem, či úplne hocikde.aj ked neni problém u teba nejaké spoznat hocikde a hocijakým možným sposobom
Ja si niečo komplikujem?Kurnik Marinak ty si to fakt komplikuješ s babami
Presne tak, nemám to ako zistiť, nakoľko ani ony samy nevedia, čo vlastné chcú. Ako povedal kamarát vyšetrovateľ, ženy sú hadie plemeno a tak to je.Len nevies cim skor rozlišiť ci niekde má zmysel sa snažiť alebo nie, ci si niekoho butlava vrba alebo nie, ci si štatista ženskeho zoznamu či nie...
Mam docela predstavu s akým chlapom máš dočinenia. Taký ten dominantný rýdzo cholerický typ ako fyzicky tak aj jeho psychickou stránkou.
Ona asi je taká že rada hned rozvija kontakty pri prvotnom spoznaní sa (aj s mužmi, nemusis byť jediný s kým komunikuje a stretáva sa)
No a ten jej frajer ak niečo tuší tak ho to privádza do žiarlivosti a robí sceny, ale zároven ženská vie ze má pri sebe dominantneho kanca ktorý má už decko( sú ženy ktoré pritahuju slobodný oteckovia), ktorý už má čo to za sebou.
Dáva jej emocie (ženy aj ked maju logiku, viac dávaju na emocie) Mne z toho jednoducho vychádza že maju vášnivý búrlivý vztah a teoreticky by si začala vtedy hned na zaciatku stebou ale po chvilke by sa do toho montoval on a ona by sa mu podvolila.
Aj ked je ocividne extrovertná, tak ako žena stále chce citit to ze ju ten chlap skrotí.
Fakt ako načo sa nou zaoberat kolko dokazov este potrebujes? Strácas energiu,nervy,zdravie,čas na túto babu+riskovanie konfliktu sním.
Ano komplikujes to, lebo stále naivne prehliadas evidentné indicie toho prečo s dotyčnými dievčatami a teraz ženskými to nebude nikdy dobré.
Ona asi je taká že rada hned rozvija kontakty pri prvotnom spoznaní sa (aj s mužmi, nemusis byť jediný s kým komunikuje a stretáva sa)
No a ten jej frajer ak niečo tuší tak ho to privádza do žiarlivosti a robí sceny, ale zároven ženská vie ze má pri sebe dominantneho kanca ktorý má už decko( sú ženy ktoré pritahuju slobodný oteckovia), ktorý už má čo to za sebou.
Dáva jej emocie (ženy aj ked maju logiku, viac dávaju na emocie) Mne z toho jednoducho vychádza že maju vášnivý búrlivý vztah a teoreticky by si začala vtedy hned na zaciatku stebou ale po chvilke by sa do toho montoval on a ona by sa mu podvolila.
Aj ked je ocividne extrovertná, tak ako žena stále chce citit to ze ju ten chlap skrotí.
Fakt ako načo sa nou zaoberat kolko dokazov este potrebujes? Strácas energiu,nervy,zdravie,čas na túto babu+riskovanie konfliktu sním.
Ano komplikujes to, lebo stále naivne prehliadas evidentné indicie toho prečo s dotyčnými dievčatami a teraz ženskými to nebude nikdy dobré.
No a? Ja som išla s frajerom večer na kávu. Ráno mi napísal na pokeci a večer sme sa už stretli. Potom ma ukecal ísť k nemu domov pozerať film. Po filme to skončilo bozkávaním. Chcel byť za gentlemana, tak sa ma najprv opýtal, že ma chce pobozkať, či môže. Ako odpoveď som ho pobozkala. A poznali sme sa iba 5 hodín.
Myslím, že jej by to zas až taký problém nerobilo...
Marry - zaujimaju ma dve veci cim všetkým ta zaujal terajší priatel? Druhá otázka berieš tú babu za nejakú lahkú?
Myslíš ze je zlatokopka? alebo aký typ by si jej prisudila na základe popisu toho co o nej Marinak napísal? Stačí stručne ak sa nechces moc rozpisovať díky
Myslíš ze je zlatokopka? alebo aký typ by si jej prisudila na základe popisu toho co o nej Marinak napísal? Stačí stručne ak sa nechces moc rozpisovať díky
moje slova podla mna keby po nej vystartoval na hoteli uz vtedy tak by si aspoň pichol a mal by aspon spomienku na dobry sex takto ostal na prazdno. inak suhlasim teraz uz musi davať velky pozor čo urobi lebo jej chalan je podla mna kedykolvek pripraveny roztrepať mu papulu. (čo mu samozrejme neprajem len varujem) . ostatne suhlasim vsetko čo si povedala a marinak ruky preč od nej nema to zmysel už.Marry528 napísal: 19 jan 2023, 23:20 No a? Ja som išla s frajerom večer na kávu. Ráno mi napísal na pokeci a večer sme sa už stretli. Potom ma ukecal ísť k nemu domov pozerať film. Po filme to skončilo bozkávaním. Chcel byť za gentlemana, tak sa ma najprv opýtal, že ma chce pobozkať, či môže. Ako odpoveď som ho pobozkala. A poznali sme sa iba 5 hodín.
Myslím, že jej by to zas až taký problém nerobilo...
Autoeditácia príspevku po 2 min 8 sek:
inak to ze ona ti chcela predstaviť jej chlapa je podľa mna nepresne to on chcel spoznať kto a čo zač si ty. A vydupkal si toto stretnutie inak to že ti to povedala ku koncu stretka kratko predtym ako prišiel je len další signal toho čo za žensku to je... Kokos normalne nervy chytam nenavidim naozaj tento typ žien!
Takže si vlastne jej taká kamarátka alebo teplý kamarát. Páči sa ti táto pozícia?Marinak napísal: 19 jan 2023, 21:45 U neho má peniaze a sex, u mňa všetko ostatné, rozhovory, porozumenie, pochopenie. Drží si nás oboch.
Autoeditácia príspevku po 3 min 27 sek:
Marinak napísal: 19 jan 2023, 23:06 Tam to celé začalo a ťahá sa to doteraz. To preto, lebo mi furt do života chodia takéto indivíduá... Môžu si kľudne všetky podať ruky.
- Prílohy
-
- tenor.png (103.81 KiB) 1140 zobrazení
Súhlas s fildinkom. Marinak, ty si to komplikuješ sám tým, že sa vo vzťahu s ženami správaš ako ich teplý kamarát.
No nebolo by jednoduchšie po pár hodinách poznania radšej po ženskej vyštartovať a hneď zistiť, na čom si? Buď by ste skončili s prepletenými jazykmi alebo by si dostal facku - stále podľa mňa lepší scenár ako niekoľkomesačné trýznenie a analyzovanie imaginárneho vzťahu, v ktorom si už dávno premrhal svoju šancu.
Inak to, že sa ženská s niekým vyspí po prvom rande, z nej nerobí prostitútku. Niekedy medzi chlapom a ženskou preskočí taká iskra, že sú obidvaja na seba nadržaní hneď. No a na čo v tom prípade čakať niekoľko dní, keď to aj tak skončí rovnako, teda v posteli?
No nebolo by jednoduchšie po pár hodinách poznania radšej po ženskej vyštartovať a hneď zistiť, na čom si? Buď by ste skončili s prepletenými jazykmi alebo by si dostal facku - stále podľa mňa lepší scenár ako niekoľkomesačné trýznenie a analyzovanie imaginárneho vzťahu, v ktorom si už dávno premrhal svoju šancu.
Inak to, že sa ženská s niekým vyspí po prvom rande, z nej nerobí prostitútku. Niekedy medzi chlapom a ženskou preskočí taká iskra, že sú obidvaja na seba nadržaní hneď. No a na čo v tom prípade čakať niekoľko dní, keď to aj tak skončí rovnako, teda v posteli?
zial strasne vela mladych muzov (ja som nebol iny) trpi nerealnou predstavou ze sa treba so zenou najprv zoznamit, potom skamaradit a nakoniec z toho vznikne vztah.
pravda je ale taka ze po zoznameni ide krizovatka a bud pojdes smerom kamaratstvo alebo smerom vztah.
(samozrejme existuju vynimky ale to je skor vynimocne a urcite by sa na to clovek nemal spoliehat)
aspon z vlastnej skusenosti mam pocit ze zatial co muzi hladaju stale nejake naznaky a znamenia ("ona ma chytila za ruku, to znamena ze chce so mnou mat deti") tak zeny veria tomu co vidia.
zatial co muz si bude hovorit "chce sa so mou kamaradit to isto znamena ze casom z toho bude nieco viac", zena si povie "chce sa so mnou kamaradit" a to je vsetko. nic viac si nepredstavuje a tvoje kamaratstvo ma pre nu rovnaku hodnotu ako kamaratstvo s kymkolvek inym. a presne tak ako by ju nikdy nenapadlo posunut kamaratstvo na vztah s nejakou so svojich zenskych kamaratok tak isto ju to nikdy nenapadne ani pri tebe.
a pritom je to tak jednoduche, chces so zenou vztah, daj jej to najavo. pokial nema zaujem tak bud ferovy a bud sa na nu vykasli alebo s nou ostan kamarat ale kamarat kamarat nie "kamarat az kym raz nebude mat slabu chvilu a potom ju aspon pretiahnem a mozno budem mat stastie a zamiluje sa do mna", lebo v konecnom dosledku tym uskodis nie len sebe ale aj jej.
pravda je ale taka ze po zoznameni ide krizovatka a bud pojdes smerom kamaratstvo alebo smerom vztah.
(samozrejme existuju vynimky ale to je skor vynimocne a urcite by sa na to clovek nemal spoliehat)
aspon z vlastnej skusenosti mam pocit ze zatial co muzi hladaju stale nejake naznaky a znamenia ("ona ma chytila za ruku, to znamena ze chce so mnou mat deti") tak zeny veria tomu co vidia.
zatial co muz si bude hovorit "chce sa so mou kamaradit to isto znamena ze casom z toho bude nieco viac", zena si povie "chce sa so mnou kamaradit" a to je vsetko. nic viac si nepredstavuje a tvoje kamaratstvo ma pre nu rovnaku hodnotu ako kamaratstvo s kymkolvek inym. a presne tak ako by ju nikdy nenapadlo posunut kamaratstvo na vztah s nejakou so svojich zenskych kamaratok tak isto ju to nikdy nenapadne ani pri tebe.
a pritom je to tak jednoduche, chces so zenou vztah, daj jej to najavo. pokial nema zaujem tak bud ferovy a bud sa na nu vykasli alebo s nou ostan kamarat ale kamarat kamarat nie "kamarat az kym raz nebude mat slabu chvilu a potom ju aspon pretiahnem a mozno budem mat stastie a zamiluje sa do mna", lebo v konecnom dosledku tym uskodis nie len sebe ale aj jej.
Som vzdy razil nazor a sa toho aj drzal ze chlap ma hned resp co najskor jednoznacne vystartovat. Lebo tym sa situacia ihned vyjasni, dotycna bude okolnostami donutena na to priamo reagovat. Zatial co v pripade ked sa donekonecna chodi okolo horucej kase tak sa z toho stava stale viacej fraska.. Ist priamo ma sice nevyhodu v tom ze aj rychlo sa mozes dozvediet ze nic viacej s tebou nechce mat ale na druhej strane aspon nestracas cas a zaroven ta ona vnima ako chlapa ktory od zacatku uznava priame pravidla..
svata pravda. mne na tieto veci zmenila este dlhe roky dozadu kamaratka, ktora sa ma spytala: co je na zaciatku vztahu lepsie, ked to zena ihned citi alebo ked ju treba dlho dobyjat a tpnut, kym sa ona rozhoduje ktory z napadnikov bude vhodnejsi?Pilifo napísal: 20 jan 2023, 7:47 Inak to, že sa ženská s niekým vyspí po prvom rande, z nej nerobí prostitútku. Niekedy medzi chlapom a ženskou preskočí taká iskra, že sú obidvaja na seba nadržaní hneď. No a na čo v tom prípade čakať niekoľko dní, keď to aj tak skončí rovnako, teda v posteli?![]()
To zoznámenie podľa môjho názoru inicioval jej frajer. Ak je žena koketná a rada sa obklopuje cudzími chlapmi, a pritom vie, že jej frajer je žiarlivý, tak podľa teba bude vnucovať tebe a frajerovi sama od seba stretnutie?Marinak napísal: 19 jan 2023, 21:45 Ku koncu stretnutia mi povedala, že príde aj jej frajer, lebo chce, aby sme sa zoznámili. Čiže ma postavila pred hotovú vec.
Pričom ten jej frajer tam na konci doletí ako najväčší geroj a začne ťa poučovať a ona tam stojí ako kôpka nešťastia.
To zoznámenie bolo v jeho réžií a poslal tam svoju frajerku ako návnadu, aby si nevycúval.
Nie, toto sa zahrať nedá. Keby bola taká dobrá manipulátorka, tak dievča je už niekde inde a neriskuje potýčku medzi panicom a žiarlivým testosterónom.
Možno má v sebe nejaký šarm, ktorým ťa opantala, ale ona sama nemá veci pod kontrolou, čo je v priamom rozpore s tým, žeby bola dobrá manipulátorka.
Viac mi tam príde, že si trošku najivný a zbytočne sa zaplietaš so zadanou a dôsledky hádžeš len na ňu. Vypovedá o tom aj tvoj silný zmysel pre sebaľutosť nad tým, že ti furt do života chodia takéto indivíduá.
Ako som ti už odporúčal, ak sa chceš niekam posunúť, začni od seba.
Spoznali sme sa na zoznamke. Bol prvý, ktorý namiesto siahodlhého vypisovania sa hneď opýtal, či nezájdeme na kávu. Napriek tomu, že bola korona a všetko zatvorené. Sme rovesníci, vždy sa mi páčili starší, ale už z písania mi prišiel milý, tak reku prečo nie. A keď začal rozprávať, mala som pocit, že sa bavím s aspoň o 5 rokov starším. Už mi neprišiel ako chlapec, ale ako muž. Mal a stále má nastavené hodnoty, názory a vie si ich zastať a vysvetliť prečo to takto berie. Vie, čo chce od života a ide si za tým. Bol sebavedomí. Ako študentka som sa pohybovala len v kruhu študentov, kde chalani vedeli len to, že dokončia VŠ. Čo bude potom, nad tým mykli plecom. On si vedel predstaviť, akoby mal vyzerať jeho život o 5-10 rokov. Moji spolužiaci chodili skoro stále na nejaké diskotéky, do barov, a pod. Ja ako pracujúca som jednak na to nemala čas a jednak peniaze. Prakticky ma už po prvom semestri vyčlenili z kolektívu. Priateľ chápal, že nemám čas vždy, že v prvo rade mám prácu a v druhom rade školu. Bývala som už v podnájme, všetko som si financovala sama, rodičia mi už na nič neprispievali (spolužiaci toto nevedeli pochopiť...). Na priateľovi mi inponovalo, že aj on už býva sám, rodičia mu na nič neprispievajú, nie je od nich závislý, nemá stanovené intervaly, kedy sa má ukázať doma. Páčilo sa mi, že je úplne samostatný, tak ako ja. Ďalšia vec bola, že je gentleman. Snaží pomôcť ľuďom, keď vidí, že potrebujú pomoc a nič od toho nečaká. Že berie ohľad na druhých. Keď sme išli k nemu, bolo cca 20:00 a pred výťahmi mi šeptom povedal, že je tu viacero rodín s deťmi, nech sa som potichšie... A ešte jedna vec sa mi veľmi páčila, že mal tiež kresťanskú výchovu a rozumie jej podstate... Okrem bozkov k ničomu nedošlo, po filme ma odviezol domov. A potom mi ešte písal, už na fb, či som sa cítila príjemne, či sa mi to rande páčilo, či by nemal niečo zmeniť. Ubezpečila som ho, že sa mi s ním bolo super, všetko bolo v poriadku a nemusí nič meniť. Na to odpísal, že to je rád, lebo chce aby som bola šťastná. A ja som naozaj bola, po dlhej dobe. Trávili sme spolu takmer každý deň, každú voľnú chvíľu, ak som nebola v škole alebo v práci alebo on v práci. A páčilo sa mi, že podporoval v škole, aj keď sa mi nedarilo, že chcel ísť vynadať vedúcej, ktorá si na mňa zasadla, že ma počúval, vnímal, záležalo mu na mne. A tieto pocity sú vo mne aj po dvoch rokoch. Aj po dvoch rokoch vidím, že je rovnako zaľúbený ako na začiatku. A ja tiež.Blastbit napísal: 19 jan 2023, 23:24 Marry - zaujimaju ma dve veci cim všetkým ta zaujal terajší priatel?
Neviem, na začiatku mi prišla iná ako teraz. Nemyslím si, že je ľahká alebo zlatokopka. Na začiatku pôsobila tak étericky, nemala problém sa baviť s človekom, ktorého videla prvýkrát ako s dlhoročným kamarátom. Úprimne, nemám rada tento typ žien, čo sa usmieva na každého chlapa, taká koketa. Ale z nej mám pocit, akoby si ani neuvedomovala, ako na mužov pôsobí. Myslím si, že ona vôbec nevie, že Marinakovi poplietla hlavu. Keď s nou bol na byte, mal jej to na rovinu povedať...Blastbit napísal: 19 jan 2023, 23:24 Druhá otázka berieš tú babu za nejakú lahkú?
Myslíš ze je zlatokopka? alebo aký typ by si jej prisudila na základe popisu toho co o nej Marinak napísal?
A čo sa týka toho, že stále rušila stretnutia, predpokladám, že sa prispôsobovala priateľovi, priateľa dávala na prvé miesto a Marinka na druhé, možno tretie. No a jej priateľovi vadí, že sa Marinak okolo nej motá. Ona si možno neuvedomuje, že sa Marinak namotal, ale jej priateľ asi áno. Keby sa okolo môjho priateľa motala nejaká baba, furt mu vypisovala, asi by sa mi to tiež nepáčilo. Záležalo by aj na tom, o čom si píšu, ako reaguje na to priateľ, kto začína konverzáciu...
A súhlasím s kompim, fildinkom a pilifom. Stretnutie si vydupkal jej priateľ, ty si ako jej teplý kamarát a mal by si sa na ňu už vykašľať.
Na tej konferencii prejavovala najväčšiu náklonnosť. Bola vtedy rozídená, alebo mali pauzu. Ak malo medzi vami k niečomu dôjsť, tak tam. Ja by som sa takto správala len k chlapovi, o ktorého mám záujem. A ak je toto jej povahová črta, dostal by si facku a hneď by si vedel na čom si... Presne ako píše gogo.
Ja by som povedala, že ona je prste takáto povaha, priateľská ku každému a neuvedomuje si, ako na ľudí pôsobí. A Marinak bol od samého začiatku pasívny, nevyvinul nijakú iniciatívu, proste jej nedal dôvod myslieť si, že by ju vnímal inak ako kamarátku. SI PRE ŇU LEN KAMARÁT Asi 3x som ti napísala, aby si jej povedal, čo cítiš. Keď si bol u nej doma mal si jej rovno povedať, že cítiš z jej strany veľkú náklonnosť, že je to obojstranné, ale nie kamarátske. Že si sa proste zaľúbil. Videl by si reakciu. Ale teraz by to už asi nemalo veľký zmysel, z toho všetkého, čo si tu popísal, by sa stiahla. Možno by si aj prišiel o kamarátstvo. Ale lepšie pre teba. Kamarátstvo medzi mužom a ženou nikdy nebude fungovať, pokiaľ chce jeden viac ako druhý.
A úprime, toto je už horšie ako telenovela. Furt píšeš ako sú tvoje kamarátky na ňu nahnevané. Ale ja by som prefackala teba. Tá tvoja sebaľútosť už lezie človeku na nervy. V prvom rade sa spamätaj - chceš niekomu prebrať frajerku. Nikdy som nemala rada ženy ani mužov, ktorí rozbíjali vzťah. Keby ju mláti, nepoviem. Ale ani ty sám nevieš, ako vlastne vyzerá ich vzťah.
A keď chceš začať vzťah pomalým spoznávaním sa, kamarátstvom a chodiť rok okolo horúcej kaše, tak si začni s nejakou 19stkou, ktorá ešte nemala vzťah...
Autoeditácia príspevku po 1 min 49 sek:
Ale na túto sa už vykašli. Začni ju konečne vnímať len ako kamarátku. A po najbližšom pojednávaní choď za tou koncipientkou a pozvi ju na obed. Alebo aspoň na kávu
Autoeditácia príspevku po 4 min 4 sek:
28-ročná žena chce už pri sebe muža, a nie chlapca...
Marry - pekne logicky rozpísané,doplnené dalšími postrehmi 
-
starysomar
Hardcore addict
Za mňa obdiv pre Marry528 - veľmi múdra rozhľadená a teší ma, že našla podobne inteligentného kultivovaného priateľa.
Marinak - popracuj na sebe, isto ak nájdeš čo a najmň pre čo chceš zmeniť - nájdeš aj zdroje poznania. Zatiaľ možno len prijať myšlienku: "Ani cele ani zpola nebudu Vám dělat vola" ...
Marinak - popracuj na sebe, isto ak nájdeš čo a najmň pre čo chceš zmeniť - nájdeš aj zdroje poznania. Zatiaľ možno len prijať myšlienku: "Ani cele ani zpola nebudu Vám dělat vola" ...
ako vo vsetkom, situacia obsahuje vela aspektov. Marinak je jej nepochybne sympaticky, zaroven sa jej jeho pomoc hodila ohladom toho clanku. Na druhej strane ma dlhorocny partnersky vztah ktory sice zjavne nebude idealny, ale pravdepodobne ho ona kvoli Marinakovi nezruší pretoze uz do neho investovala vela /času, citov atd/
Marinak alebo ktokolvek iný čo toto vie lebo ja som to uz zabudol po rokoch ako na to. Ako sa robí anketa v novej teme to hlasovanie?
Uz som to našiel bolo to uplne dole v novej teme. K tejto aktuálnej teme uz nemam co dodat rozhodne nové hlasovanie.
Uz som to našiel bolo to uplne dole v novej teme. K tejto aktuálnej teme uz nemam co dodat rozhodne nové hlasovanie.